Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by teď byly volby,budu volit Babiše.Hlavně kvůli tomu,že jsem pochopil,že je jediný,kdo chce něco změnit od dob vládnutí předchozích vlád.A právě ten "hon na čarodějnice" ukazuje,že jim šlape na paty.Obdivuji jeho sílu,že tohle vše zvládá.Slabší povahu už by zlomili.Nemyslím si o Babišovi,že je to člověk s "gloriolou",ale je menším zlem,než ta žumpa kolem!
    • linda -pochopil...?!

      Tak co jsi - kluk/holka... ujasni si to


      Ale - jinak jsi nepochopil/a vůbec nic...

      • Takže například chebský místostarosta za ODS Bc. Tomáš Linda, je podle vás "kluk/holka... ujasni si to"? Hustyyy.

        • V jedné diskusi píše pochopil a v jiné pochopila...

          • Mluvnický rod má tedy zásadní vliv na posouzení názoru nebo relevanci komentáře?

            Děkuji vám, dobrá ženo, to jsem nevěděla.

            • Nema, ale hned se vloudi myslenka, ze jeden pisatel pouziva vice prezdivek a ma v tom jisty bordel, ze nevi - nepamatuje si - jestli pise jako holka, nebo kluk...

              Proto by si to mel/a ujsnit = nejlepe pouzivat pouze jednu..

              • Reakce na příspěvek:

                Podniknu občas pokus a stejný, jen trochu jinak formulovaný názor, presentuji pod různými nicky. Často získám velmi odlišné ohlasy. Z toho jsem vyvodil, že diskutující zajímá spíš osoba oponentova, než jeho názor, který se ani nenamáhají pochopit, někdy ani přečíst. Ad hominem se argumentuje velmi snadno a přináší to asi i větší uspokojení.

                Pokud se člověk chce dozvědět víc, než že je koblihář a bolševik, musí používat různé přezdívky a případně přezdívky "kolektivní" - sdílené v rámci důvěryhodné skupiny.

    • Beznadejny na tohle neco psat...jeste z nej udelejte svetce a je vymalovano  :-(

      • Světce z žijící osoby udělat nelze, to nevíte? Nebo to víte a tudíž...

        • Vy nevite ze Babis je schopnej udelat z vody vino a ze statniho dluhu kterej roste presvedcit ze je to v poradku? 

          • Aha. Vy jste se neučil katechismus, tudíž nevíte, co je to světec, kde se to kupuje a kolik bonů to asi tak stojí.

            Tak to pak jo.

            Celkový státní dluh je nižší, než v roce 2013 (https://www.mfcr.cz/cs/verejny-sektor/rizeni-statniho-dluhu/dluhova-statistika/struktura-a-vyvoj-statniho-dluhu ). Zda je to v pořádku, si netroufám posoudit.

  • Relativní pravda a nebo relativní lež ?..Německý tisk se údajně zabýval tou tzv. vyvolanou kauzou a podivil se nad nesedícím datem pořízeného videa. Podivil se i nad tím, jak byla reportáž vůbec pořízena i nad tím, co bylo zveřejněno. 1) reportáž je měsíc stará 2) natáčení bez souhlasu je v Německu trestným činem a trestá se automaticky odnětím svobody nepodmíněně až na 10 let!!! s automatickou pokutou ve výši od 50.000 do 1.500 000,-€!! Ve Švýcarsku je 10 let a pokuta až desetinásobná!!! 3) tisk se pozastavil i nad tím, jak byli politici v ČR doslova připraveni na tento bezprecedentní útok 4) pozastavil se i nad zvukovou stopou, která byla trochu upravena, podle znalců až ze 60 ti procent 5) podivil se nad tím, že i video bylo tkzv. fušérsky sestříháno a zveřejněno, ačkoli podle časových stop trvalo 22min33sec!!! Kde je zbytek? 6) Švýcarské zastupitelstvo oznámilo, že bude požadovat zákaz pobytu a pohybu těchto redaktorů v jejich zemi 7) Švýcarsko podalo žalobu na tyto redaktory, protože Babiš - syn je švýcarským občanem a tudíž byli porušeny jeho práva a to.. na ochranu osobních dat a práv, a to v přímé linii zdravotní !..ve Švýcarsku se tyto údaje nesmí jakkoli zneužívat.. Švýcarský tisk se podivuje nad tím, jak je možné, že policie v České republice ví o pobytu a švýcarské úřady plně spolupracují s touto policií i s danou osobou, že unikly informace ze spisů, které jsou brány jako Secret, neboli tajné 9) Ministr spravedlnosti Švýcarska údajně vydal příkaz k okamžité ochraně Babiše ml. a jeho matky, a vydal tzv. příkaz k dočasné imunitě obou zmíněných občanů Švýcarska - matka se synem byli odstěhováni dnešního dne na jiné místo, aniž by sdělila adresu českým policistům a justici.. Německo nabídlo součinnost Švýcarsku a to v plném rozsahu!!! To znamená, že tito švýcarští občané mají na území Německa stejná práva daná jim ve Švýcarsku včetně imunity a plné policejní ochrany, vzápětí se přihlásilo Rakousko, Itálie, Francie a Maďarsko. Světe div se, ale o reakci tisku i novinářů v zahraničí.. jako "prasata" z Čech, co si říkají novináři a ještě jiné narážky i komentáře.. V ČR samozřejmě o tom ani tečka !. Spousty novinářů to komentovala slovy STYDÍME SE ZA NĚ. Co na to říct..?

  • Babiš zveřejnil fotky syna. Když se objevily spekulace o fotomontáži, zmizely...

    ZAJÍMAVÉ...


    Fakt je ten, že hned při prvním pohledu na ta fota, mě fotomontáž napadla...

    • To je Sajmonek z redakce Tischcali, ten vždy píše jenom pitomosti.

    • Vy máte ale nápady...

      • Naproti tomu - v oné nezávislé TV (nezávislé na všem, kromě TOP09) odvysílanou "reportáž" lze identifikovat jako více než jeden měsíc starou. 

        Nese výrazné známky úprav vyřčených slov panem Babišem jr. (nejen "sestříhání" - ale i vkládání jiných slov do úst "zpovídaného", než tento skutečně vyřkl. Člověk, který umí odezírat - jako např. já - se nestačil divit!)

        • Tak jo - když umíš odezírat, napiš nám tu, co vlastně mladý Babiš říkal...

          • Nevím proč - vy nejste vyšetřovatelem této kausy, 

            a já nejsem  oprávněn komukoli  sdělovat osobní

            údaje  -  včetně  odezírání toho,  co  říká kdokoliv.

            Útočný  tón  Vašeho  příspěvku  ale  o  Vás  vypovídá 

            více, než byste sám chtěl...

            • Muj prispevek neni ani trochu utocny...

              Tve vymluvy o osobnich udajich - jsou pouha vymluva...

              Takze ted utocim - odeziral jsi PRD...

  • Pozoruhodné je, že "ředitel divize zpravodajství serveru Seznam Zprávy Jakub Unger uvedl, že Babiše mladšího považuje redakce za velmi důležitého svědka a k němu i jeho matce přistupuje maximálně citlivě."


    Z prohlášení paní Beaty Babiš ale jasně vyplývá, že "reportéři", co s jejím synem natočili onu "reportáž", se do domu, kde bydlí se synem, doslova "vloupali" poté, co nezákonným způsobem získali vstupní kód do domu = už tím při natáčení porušili švýcarské zákony.- nehledě na to, že pořizování záznamu - nejen zvukového, ale SKRYTOU KAMEROU I OBRAZOVÉHO jakékoli reportáže bez souhlasu snímané osoby je ve Švýcarsku trest. činem, reportérům (i TV stanici, co "reportáž" odvysílala), hrozí trest odnětí svobody 10 roků nepodmíněně a pokuta ve výši
    500.000 - 1.500 000 švýc. franků. Pokuta hrozí i každé televisní stanici, která nezákonně pořízenou reportáž odvysílá!


    Členka Federální rady švýcarské konfederace, zodpovědná za oblast spravedlnosti a policie, paní Simonetta SOMMARUGA, vydala příkaz k zajištění okamžité ochrany pana Babiše jr. i jeho matky. 


    Vydala rovněž tzv. příkaz k zajištění dočasné imunity obou zmíněných občanů Švýcarska - švýcarská policie zajistila jejich odstěhováni na jiné místo ve Švýcarsku, aniž by byla sdělena adresa a telefonický, či jiný kontakt české PČR a justici. S tím koresponduje i marná snaha českých orgánů činných v trest. řízení se s panem Babišem jr. spojit!

     SRN nabídla ve věci Švýcarsku součinnost ve věci v plném rozsahu = výše uvedení švýcarští občané mají na území Německa stejná práva, jaká jim byla dána ve Švýcarsku - včetně imunity i plné policejní ochrany,  


    K součinnosti ve věci se přihlásilo rovněž Rakousko, Itálie, Francie a dokonce i - Maďarsko.








    • Vzhledem k tomu, že ČT, ČR, Idnes, Seznam a další jsou seriozní, nezávislá a objektivní média, tak očekávám, že nás s touto informací nepochybně ještě dnes seznámí také. :-) 

      • 😎 obávám se, že o pravdivosti tvrzení, že naše tiskové "orgány" nás s tímto seznámí, se dá s úspěchem pochybovat!

  • "ředitel divize zpravodajství serveru Seznam Zprávy Jakub
    Unger uvedl, že Babiše mladšího považuje redakce za velmi důležitého
    svědka a k němu i jeho matce přistupuje maximálně citlivě.
    "

    Jakub Unger - současný přítel nejspíše jen rádoby samostatně investigativní novinářky Sabiny Slonkové.  Jeho předchozí působiště byla napojena na Bakalův kapitál (Centrum.cz). Současně je členem dozorčí rady Seznam.cz. Zakladatel a vlastník Seznamu p. Ivo Lukačovič je mj. spolumajitelem vydavatele deníku Právo a Novinky.cz. TO jen pro zajímavost ohledně nezávislosti médií.

    Cesta vede do Švýcar. Babiš Bakalovi nedávno překazil mnohonásobně větší tunel než byl byla zlodějina s OKD a desetitisíci byty ostravských horníků za svícení českých politiků (ČSSD). Jedná se o zastavení tichého vyvádění vlastnické struktury firmy na těžbu obřích zásob lithia po Cínovcem (baterie na pohon elektroaut), které dala zelenou ČSSD podepsáním údajně nezávazného memoranda. Nicméně právníci v anglosaském světě (a nakonec i zdravý rozum) hovoří jinak. A tohle jim Babiš těsně před loňskými parlamentními volbami překazil a záměr zveřejnil. Jenže to se ve velkém finančním světě neodpouští. Dále pomněte, že Kožený byl jen příštipkář bez konexí na zahraniční (USA) politické kruhy, což se mu zostra nevyplatilo. A tomuhle Bakala dokázal předejít... Proto je zatím nepostižitelný a dělá si z našich trestních i ústavních orgánů pouze dobrý den.

    Jiní tvrdí, že to je pomsta za odmítnutí dostavby Dukovan a Temelína, bratru za 500 mld. Kč. Americký Westinghouse je v ochranném režimu (prakticky v insolvenci) a jde jim o čas. Za něj tu před pár dny byl lobovat ministr obrany James Mattis a následně i ministr energetiky Rick Perry. Jenže se Babiš rozhodl jen pro modernizaci zhruba za desetinu na dalších 10 let.

    Pokud je za tím JE, tak by to byl už druhý pokus o pád vlády. Vzpomeňte na Petra Nečase, který v Moskvě v r. 2013 neprozřetelně prohlásil, že Rosamtom je nejlepším uchazečem na modernizaci naší jaderné energetiky a do pár týdnů měl na krku kabelkovou aféru, která po pádu vlády vyšuměla stejně tak, jako vyšuměly předchozí investigativní kauzy Sabiny Slonkové.

    Pamatujme si, že ať je to jakkoli, tak jsme ti poslední, kteří se něco pravdivého dozví z médií. Platilo to za Hitlera, platilo to za socialismu a neméně tak to platí dnes, zvlášť když se goebbelsovská propaganda osvědčila a nyní je dotažena do tak sofistikované podoby, že budí zdání demokratické novinařiny.

    Je mi líto všech novinářů, hrajících užitečné idioty, kdy vyrážejí na základě řízeného úniku z vyšetřovacího spisu najisto do zahraničí, kde opakovaně porušují tamní zákony o nezávislosti novinářské práce a ochraně osobnosti a sugestivně podsouvají afirmace psychicky nemocným submisivním lidem, které pak vyřknou. Poté se zveřejněním měsíc čekají na výročí Velké listopadové revoluce až se připraví politické neziskovky a politici některých stran. Je to zase jedna velká politická komedie s předem sladěnými notami. 

    • Pěkně napsané, ale proč poslal syna na Krym s nějakým chlápkem z Agrofertu, co ho tam předal další podivné ženštině to ale vůbec nevysvětluje. Takhle se přece normální otec (a navíc bez finančního omezení) nechová. Já na jeho místě bych zajistil dítěti maximální možnou lékařskou péči.

      Ale možná ho jeho stav ani moc nezajímal, když ho rok neviděl, a navštívil ho až poté co potřeboval udělat bububu na jeho matku.

      A že byla reportáž načasovaná?

      Možná ano, možná ne. Ale Babišovi oponenti snad mají právo se chovat takticky. Nikoho by tím v tomto případě nepoškodili. Nebo snad máte pocit že ano?

  • Jestli ÚNOS/ZAVLEČENÍ a ovlivňování/vydírání svědků závažné trestné činnosti není důvod k odstoupení, pak teda CO ASI? Na co máme Trestní zákoník?

    • Na co máme Trestní zákoník?

      Směle přepokládám, že proto, aby se postupovalo podle něho, a ne podle momentálních přání pomatenců zmanipulovaných bulvárními novináři.

      Navíc si dovoluji tvrdit, že v Trestním zákoníku není odstoupení politika upraveno nijak.

  • Jakože TV Seznam je kvalitní demagog a překrucovač.Před časem ukázala prstem na "volný" prodej drog na Václaváku. Dobře. Pak začala do problému šít ze všech stran.Její jakožeredaktoři - jinak šmudlové z ulice provedli několik partizánských akci.Docela škoda ,že je ta africká sebranka nechytla a neseřezala je jak koně.Nakonec PČR provedla ostendativní zátah ....Jak správně připustili ve zprávách nedalo se jinak.Aby dali vtěrky od Seznamu pokoj. Ovšem předlouhé sledování afrických darebáků jejich vazby a systém distribuce prostě padly. Za mříží mohlo skončit několik profesionálních afrických darebáků. Místo toho se překontrolovaly doklady a banda se rozpustila. Překopou systém a drogy poběží dál.Takové horlivé drbany máme na Seznamu.cz.
    • A co měli redaktoři udělat více?

      Pochytat překupníky sami? To je přece práce policie.

      A přát redaktorům za jejich práci fyzickou újmu, to jako myslíte vážně .... ?!

      • Ale no tak. Seřezat drbany od TV Seznam nemůže být nic špatného. Zhatili stovky hodin policejní práce. Jen aby pohonili vlastní ego. Pohrozit jim prstem, by bylo sakra málo. A kdyby nějakou tehdy chytili přes hubu - jejda to by lítali za PČR, žádali šetření  a prosili o pomoc.

  • KIMCID

    Babiš ml. je občan Švýcarska muže tedy klidně cestovat i ns Ruský Krym.

    • KIMCID

      a pokud Policie čr tvrdí že o něm ví tak určitě ví i o tom kde byl.


      A teď k novinářům,není náhodou ve Švýcarsku natačení tajně protizákonné?

  • Kdyby něco chtěl změnit vyvolá ze zákulisí revoluci, ale to se nestane hrabe pro sebe a připravuje si půdu pod nohama a neštítí se ani praktik v rodině.

  • Já to vidím asi takto: Babis přijal dotaci, vzhledem k tomu, že  není v čr sám, nepriklada tomu velký význam. Ví, že když to udělali jiní, může to udělat i on.Jenomže, co je dovoleno Jovovi...

    Využila toho opozice a začala se v tom vrtat. Pochopitelně! Babiś zazmatkoval, zapletl se do účelových lží a polopravd, již i tím, že nemá vyjadřovacî schopnosti. Jeho protivníci vidí velkou šanci se ho zbavit, poněvadž on svou politikou bourá 30 leté zvyklosti, zejména EET, kontrolním hlášeními a pod. Samozřejmě se k ním přidávají i živnostníci, lidé podléhající propagandě, mladí 

    Pražáci i studenti, kteří mají rádi, když se něco děje a mohou si zakřičet, resp. se ulít že školy.






Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit