Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj - a teď v médiích pláče, že jeho politickou kariérou trpí celá rodina...

    Vždyť před lety vykřikoval, že do politiky nechce, že chce jenom zjistit, jak by ve volbách dopadlo ANO...

    Tak ať se na politiku vykašle a odstěhuje se zpátky na slovač...nebo na Krym...

    A hlavně - ať už tady přestane vyrábět ty svoje srajdy...


  • On si snad někdo dovoluje pochybovat o pravdivosti rusáckých slov a jeho přisluhovačů???

    Tak Bureši - ty křivácká -pííííp-jak to bylo, když tvůj rusácký komplic tvrdí něco jiného???

    Kdo z vás dvou -pííííp- víc lže?

    No jako u každého jiného tak i u tohoto  rusáka je lež vrozená vlastnost no a ty jako komoušský  megazlodějský konfident to jistě máš nacvičeno také stoprocentně. Tak který z vás přelže toho druhého?

    Jedna větší sv.ně než dru.á.

    Sv.ni se za přirovnání k něčemu tak odpornému jako jsou ti dva hlubocve omlouvám.

  • Když se podíváte jak mu stouply příjmy po nástupu do politiky tak to nevypadá na chybu ale na záměr jak se pořádně v čechách napakovat , navíc si na to pakování teď může napsat a prohlasovat parlamentem prakticky jakýkoli zákon na který si jen vzpomene , a potom už penízky daňových poplatníků ke mě,vůbec není třeba nikde potajmu ilegálně loupit protože pořádně nahusto  potečou podle vlastního zákona ...
  • Jak se mohl "léčit" Andy ml. na Krymu, když to Protopopov popřel?
  • vanhorne

    Novinari mohou za vsechno zle co se v ceske kotline deje. Mohou za to, ze podagra krouti a zere Zemanuv palec a tim ho nuti chlastat a byt sprosty. Mohou i za to, ze blabolici Babis zneuzil sve deti ke svemu prospechu, ale bohuzel k jejich obrovske skode. Ze jsou jeho deti dusevne poznamenane se neni co divit, kdyz je fotr psychopat ktery pravdepodobne sam trpi stihomanem. Vsichni mu ublizuji, vsichni mu zavidi, vsetci kradnu, vsichni lzou, vsichni mu hazi klacky pod hnaty, vsichni ho chteji znicit. Sam by mel prozit konec sveho zivota v ustavu a ne aby jeho deti trpely za jeho  krivarny.

  • Mimochodem Babišova a ještě prasárna dalších asi 2,5 tisíce podvodníků. Jen na kobliháře je víc vidět. Kdyby se necpal do politiky, mohl hrabat v tichosti dál a nikdo by ani nemrknul. Udělal velkou chybu chlapec.

  • To je prostě politika vážení, koho jsme si tam dosadili, tak tam je. Tak nevolte Okamuru, nevolte ODS a budete mít klidné spaní.

    Někdy se slušnému člověku zvedá kufr, ale nejsou nakonec všichni ti panáčci stejní? Mě tak připadají.....

  • No jo - koryto je koryto - takže - Babišova prasárna bude odpuštěna...

  • Okamura? Kvalitní zákeřná sviňa. Tedy moc slušně řečeno. Sice vyhání od nás ty z gumových člunů.Ale pro karieru udělá cokoli.ODSáci zavedli takový model skupinové terapie.Pokaždé když byli ve srač.kách postavili se před kamery jako smečka smrdutých skunků.Jakože - nebojíme se.Přesně jako včera. Jenže to se k nim horlivě přidali ti odredovaní nebo tady ta vtěrka Okamura. Jo když jej chtěli hned na začátku kariery všichni vyfičet ze sněmovny pro hulvátství to mu byla tolerance Babiše dobrá.Ale nyní jak ta nejšpinavější lidovecká krysa se postavil do šiku se sněmovním hnojem. Jo hochu uvidíme, uvidíme.

  • josef.servit.9

    ANO, počkali jsme si co ty hyeny ODS vymyslí? A ejhle zákeřná poduška Topolánka se předvedla!

    Kdopak se podívá, jak moc zbohatla za vlády Topllánka?Příště jim dejte hlas, odvděčí se obludnou zákeřností?

  • Politický konjunkturalista Okamura ukázal, že ke zvládání role dobrého politika ještě nedozrál. Opět (ne)takticky kličkuje a vyhledává místa, odkud vanou pro Okamurovy partikulární zájmy příznivější větry. Okamura není konzistentní a skrze momentální slabiny svých politických soupeřů se snaží profitovat, což nestačí pro zvládání role státníka. Na druhé straně bych se nedivil, kdyby se Babiš vrhl do hokynářského politikaření a s Okamurou upekl účelové spojenectví. Babiše jeho minulost vždycky dostihne. Vše uvedené usnadňují Hamáček a spol. z ČSSD, kteří zůstávají dobré politické značce ČSSD hodně dlužni. Hamáček fakticky už jen posiluje svůj škůdcovský potenciál...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit