Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na úvod bych řekl, že pana knížete nemám rád.Bohužel nejde v podstatě o něj a o nějaké urážky.daleko horší je, že na ministerstvu školství nemá co dělat člověk, který byl velice blízko napojený a síly, které silně připomínají fašismus a s takovými je skutečně potřeba se rozloučit.je velice trapné, když se ho zastává prezident.V tomhle státě je všechno možné, když uvážím, že představitelé tohoto státu oslavují prachsprosté vrahy.Na závěr dodám, že jsem nikdy nebyl komunista.
  • Souhlasím se synem pana Batory, opravdu se do něj opírá každý, aniž by znal pozadí tohoto problému, a pan kníže , tak ten pokud vím bud vše prchrápe, nebo si myslí, že je zákonem chráněný.Myslí si,( co je dovoeno bohovi , není dovoleno volovi).Je otázka kdo je ten vůl, ale chytrý se dovtípí. *16*
  • Pan Bátora je člověk s vysokým IQ, držím mu palce.
  • Já už toho mám taky D.O.S.T.!
    www.nebatorovi.cz
  • Na Hradě je zvykem,aby se povedení synáčkové zastávali svých ještě povedenějších tatíků. Je to zoufale trapné, protože muž, který se nedovede ubránit sám a využívá na veřejnosti na podporu svou rodinu , je ubožák. Bátora je skutečné pazdeří, jak ho přesně označil Kníže a kdyby měl jen kapku soudnosti a cti v těle, dávno by zmizel z obzoru slušným lidem. Jestliže se hradu tak líbí a myslí si tam, že ostudy nemají dost, ať si ho tam vezmou.Třeba na počítání per.
  • Naprosto se synem pana Bátory souhlasím.Koho si vyhlédnou média a určití politologové, ten to má v naší zemi spočítané.Pan"kníže" by se měl také nejprve naučit chovat jako šlechtic (původ od slova šlechetný) a ne jako buran.Sází na to, že se jeho vyjadřování přisprostlým voličům líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit