Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pár dní nazpět jsem byl u zubaře. Léta jsem navštěvoval "svého" lékaře, byl jsem na něj zvyklý. Ale bez očekávání se objevila nová sestra, a nový doktor. Mladý Ukrajinec. První pocit-šok...těžko se to přejde jen tak. Ale, věnoval se mi profesionálně a až na ty ceny za výkon, byl pečlivější, než původní lékař. Ceny měl ale násobně vyšší.
  • Ukrajinci mi nevadí, Afričani ano. EU mi vadí stejně, jako Afričani. Konec EU se blíží.
  • Kolik jsme vstřebali imigrantů z UK, Vietnamu atd.
    Byly to statisíce. Přišli a zapadli do prostředí. Nežebrali a snažili se. Nebyl problém.
    Ale to nikdo z EU nepostřehl. My jsme nechtěli přerozdělení.
    Jen jak má německo (menší n nelze napsat) problém se má celá EU pokakat.
  • To jsou bláboly. Měli jsme ve firmě 25 Ukrajinek. Dělaly práci pro vyučené. Jen jednu jsme museli poslat domů, protože byla manuelně nešikovná. Jejich výkony byly srovnatelné, ba vyšší než našich vyučených. Škoda že měly pracovní povolení na dobu určitou. Moc se jim domů nechtělo, výrobu jsme museli omezit, české náhrady jsme nesehnali.
  • Njn u nás to je samej vysokoškolák ale lidi kteří jsou třeba a něco umí prostě nejsou, pak to dopadá tak že i ti vysokoškoláci si dodělávají výuční listy :).
  • Osobně jsem moc těch vysoce kvalifikovaných rusáků neviděl.Fakt je že manuálně jsou zruční.Studnu mají za 2 dny.Pohromou budou v NDR afričtí přivandrovalci.Ti kteří jen co se naučí jazyk horlivě se zapojí do budování ......To bude legrace.S jejich tempem vyslovenou nechutí pracovat.Jediné štěstí že podle zpráv tady do EU přicházejí převážně vystudovaní afričtí architekti, inženýři, techničtí pracovníci.A ti kteří nemají školu by tady chtěli vystudovat a založit si firmu.To my jim teda moc držíme palce.
  • blegh
    Kvalifikovaný ukrajinec existuje jeden z deseti. Ostatní jsou nepoužitelní, nespolehliví a nekvalifikovaní k jakékoliv činnosti.
    Všude se píše o nějakém rusko-ukrajinském konfliktu, který ale není, nebyl a neexistuje. Ale pořád o něm nekdo v televizi nebo v novinách žvaní. Byl pouze Majdan zorganizovaný a podporovaný EU a USA, který přerostl v občanské nepokoje, protivnádní puč, vyhnání právoplatně zvoleného prezidenta, následně jeho protiústavní odvolání a další prezidentské volby (taky protiústavní) a následně pak začala občanská válka na Ukrajině, kde ukrajinská armáda složená převážně z nacistů a z vězení propuštěných zločinců bombardovala domovy a vraždila civilní ukrajinské občany ruského původu na Donbase a taky v sestřelení civilního malajsijského letadla Ukrajinci.
    To je prostě realita, tohle už nikdo nezmění.
    • to jsi se zapotil, než jsi takovou koko.inu vypotil, co ? Prostě, jednoduchý ko.ůtek..... *1*
    • děkuji za správný názor
    • Všude se píše o nějakém rusko-ukrajinském konfliktu, který ale není, nebyl a neexistuje.
      *3*
      Slyšel jste někdy o Krymu? Nebo ten taky neexistuje? *14*
      • blegh
        Krym byl vždy ruský, nyní je oficiálně součástí Ruské federace, kam vždy patřil. V rámci Ukrajiny byl autonomní republikou s vlastním parlamentem a má ho i teď, stejně jako třeba Tatarstán, Dagestán nebo Ingušsko. Krym byl vždy sídlem ruské černomořské flotily. Na Krymu byly taky vždy ruští vojáci v množství až 20 tisíc. Nebýt přítomnosti ruské armády, tak už je Krym rozbombardovaný a vyvražděný nácky z Ukrajiny. Ukrajina nemá dodnes pevně stanovené státní hranice uznané v rámci OSN. Tvrzení o tom, že Krym byl Ukrajině ukraden, je tudíž velmi úsměvné.
        Chápu, že západu by se líbilo Ruskou federaci rozdělit na malé státečky, dosatit tam svoje loutky a všechno rozkrást, tak jak se jim to povedlo ve východní Evropě. Ale zatím...naštěstí, bohužel *3*
      • jo myslíš o vrácení krymu do ruska?
        • Chlapče, ty se vrať zpátky do školy. Krym s malým "k", tam se možná taky dostaneš! *16*
    • blegh je ruský politický agitátor na českém netu.
      • ... a ty ultrablb na českém netu: )))
        • zas obecního hlupáka.Ke všemu se umí vyjádřit, všemu rozumí.JEDEN HYPERAKTIVNÍ BLB nadělá víc škody než četa vojáků, se obecně traduje.Je štěstí že tady ten neškodí, jen bezmocně prská.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit