Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z prohlášení teroristů odsuzujících návrh Ruska a schválení jeho návrhu (kontroly chemického arzenálu Ruskem) Damašku (rozuměj vládou SAR), je jasně vidět kdo to jsou teroristí a tzv. Osvobozenecká armáda a kdo použil SARIN.
    Vláda SAR to zcela jistě nebyla.
    Terorististickým, islamistickým gaunerům teče do bot a prohrávají na všech frontách, tak by potřebovali podporu světového četníka, tak jak tomu bylo válkou zmítanou Lybii, Irakem, Afganistánem, kde bezpilotní letouny - drony USA vraždí a terorizují nevinné obyvatele.
    Teď ta černá opice bude mít problém spustit agresi proti svrchovanému státu.
    • vtipné označeniie opice.Ked sme boli malí, tak sme v škôlke spivali pesničku s učiteľkou:
      černoško Bubu má veľkú hubu.... tralalala No a za 40 rokov prišiel naozaj taký černoch s veľkou papuľou a Nobelovou cenou vojny.
  • Koukám, že se tady sešla banda totálních kokotů...
  • podle toho co slýchám ve sdělovacích prostředcích, vzbouřenci jsou mnohem horší než vláda, a ty amíci podporují. Asi potřebují shodit Asada a převzít moc v zemi. Čili rozbombardovat a pozabíjet co nejvíce civilistů. Zanechat po sobě chaos a odejít zpět do států a nechat civiklisty ať se navzájem pozabíjejí. Něco jako Afganistán nebo Irák, na ně také nemají.
  • Jakápak opozice? Jsou to obyčejní teroristé, žoldáci, náboženští fanatici, kteří za veškeré pomoci imperialistických kruhů chtěli svrhnout legální syrskou vládu.
  • Kdyby tam Rusácí nestrkali svoje pracky a nedodávali Asadovu zbraně tak by tam už byl dávno klid. Kam šlápne ruská bota "pulitrák", tam je zle a teče krev.
    • Blb?
  • jen aby ta tak zvaná opozice nebyli vyčvičena USA *16* podporovaná americkým zbrojním prumyslem dodávkami zbraní , už tu byla Jugoslávie, Irák Afganistám ,ted má přijít na řadu Syrie kdo přijde na řadu pak ,pokud ještě nějaké pak bude
  • Obama je dobrý člověk! Když četl zprávu o chemickém útoku, tekly mu slzy!
    • Ani se nedivím, když nepočítal s tím, že se to tak všechno zkomplikuje a při tom to bylo tak hezky namyšleno... To je fakt potom k pláči s touhou po zázračném nápadu, jak z toho ven, aby on a celá jeho země nakonec nebyla před celým světem za trapáky a lháře..Tak to vypadá, když se lže lidem a světu do tváře a kdo lže, ten i ....
    • Ale prd, brecel radosti, ze to dopadlo a bude valka. zmrdecek zasranej *16* *16* *16*
  • Přicházejí zprávy, že banditům z řad islamistů se podařilo přepadnout staré křesťanské městečko Ma'loula, je to město v Sýrii, vzdálené asi 56 km na severovýchod od Damašku. Jsou tam lidé co ještě mluví aramejsky, jazykem doby Ježíše Krista. Jsou tam prastaré křesťanské chrámy a monastýry, např. Panny Marie aj. Bandité přes odpor syrských vojáků co byly na přístupech kolem města a bojovali s bandity, tak se jim podařilo vstoupit do města, mnoho lidí prchalo pryč. Mezi těmi co neuprchli pak bandité dělali řežbu, několika desítkám obyvatel uřízli hlavy. Někde je zpráva o víc jak 30 obezhlavených a jinde o několika desítkách odřezaných hlavách. Syrská armáda nyní po banditech pálí z děl a tanků a na bandity nastupuje i pěchota Syrské armády. Takovéto bandity podporují vládci Kataru, Saúdovské Arábie, USA, Francie, Británie, Turecka... Jinak v pondělí 9.září noviny USA Today v elektronické verzi vydání napsaly, že Saúdovská Arábie posílá do boje proti Syrské armádě (Asadově) cca 1239 vězňů, co byli odsouzení k trestu smrti v Saúdské Arábii. Noviny napsaly, že mezi vězni, kteří byli “přemluveni“ bojovat proti režimu Bašára Asada, jsou občané Afghánistánu, Egypta, Iráku, Jordánska, Pákistánu, Somálska, Súdánu, Sýrie, Kuvajtu, Jemenu. Všichni byli odsouzeni v Saúdské Arábii k trestu smrti za vraždy, znásilnění a obchod s drogami. Toto jen potvrzují ti obezhlavení lidé v Syrii, když na Syrii posílají takovou sběř. Na druhou stranu to ukazuje, že zahraničním protisyrským silám už poněkud končí peníze a že končí i počet těch co by chtěli dobrovolně za peníze bojovat proti Asadově Syrii.
  • Kdo asi tu "syrskou" opozici navedl? A jaký má vůbec ta "opozice" mandát, aby něco odsuzovala? Jsou to najatí vrahové, spodina z celého světa, sadisti, psychopati. Vůbec mně to nepřekvapilo, jakmile Sýrie přistoupila na návrh, ihned jsou tady obstrukce. Kerry. Taky jeden stoprocentní Američan.
    • No právě..Kerry má totiž údajně české předky a to není zrovna moc k chlubení...
      • Možná předky z Česka, ale ne české.
  • Včera Kerry dnes Rusové -- páni novináři kde je pravda a co píšete je stejně pravdivé dnes i zítra nebo se to mění podle větru .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit