Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Požadavky eurkokomisaře Dimitrise Avramopulose, který tento týden během návštěvy ve Varšavě polskou vládu přesvědčoval o nutnosti přijmout část migrantů, a odlehčit tak přetíženým zemím jako Itálie či Řecko, označila za "vydírání". "
    .
    A má pravdu. Vždyť Italská pobřežní stráž neustále přiváží od břrhů Libye další a další migranty. A pak se diví, že jsou přetíženi? Ať ty lodě raději hlídají hranice schengenu a ne aby nahradily pašerácká plavidla.
    Takže já bych to nenazval jen vydíráním, ale dokonce sprostou drzostí.
  • Kolonialisté Angličané a Francouzi učinili po válce z občanů svých kolonií občany svých zemí. Němci po válce natahali do své země gastarbeitry, aby na ně někdo pracoval. Belgičané a jejich okolí v rámci multikulturalismu pustili do svých zemí kde koho. Ve všech případech to byli zejména muslimové a Afričané. Od války se nikde nepodařilo tyto přistěhovalce integrovat. Vždycky tvořili samostatné komunity, ze kterých v uvedených zemích vycházely potíže. Člověku zůstává dnes rozum stát nad vyjádřeními představitelů těchto zemí, kteří po sedmdesátiletých zkušenostech "nechápají" jak je možné, že jejich občané (rozuměj muslimští) napadají a vraždí své spoluobčany (rozuměj zejména nemuslimské). A takoví lidé si dovolují řídit své země a mluvit nejen do životů obyvatel ostatních zemí, ale do životů obyvatel celé Evropské unie. Jak je možné, že právě tito lidé rozhodovali o redukci armád, vágní ochraně vnějších hranic Schengenu a provolávali své Refugeese welcome? Kdo vlastně podle nich má příliv parazitních migrantů omezovat, když ne rovnou zastavovat, protože, kromě jiného, právě v nich přicházejí posily těch nebohých frustrovaných místních a podněcovači násilí i v těch, kteří by za normálních okolností snad jen občas remcali na ulicích? Je to hloupost nebo zlý záměr vládců?
    Je třeba připomenout, že právě Češi se po staletí potýkali s Němci, Slováci s Maďary, Maďaři s Turky, Poláci s Rusy a Němci, Bulhaři s Turky a všichni toho potýkání už mají dost a nechtějí v tom pokračovat s muslimy. Co je na tom krucifix špatně, že to těm anglickým, francouzským, německým, belgickým a dalším pošukům tak vadí?
    • Pavle naprostý souhlas.Byl jsem se podívat jak Stropnický opravuje řapíky na severu.Ani ťuk a to má ANO ťuka.Ty budou víc než potřeba .Jinak těch pár policajtů nás nezachrání.A žoldáci také ne.
  • Nejenom za londýnský, ale za všechny atentáty v Evropě je zodpovědné vedení EU a její orgány, které se k migraci chovají více, než laxně. Plno lidumilých keců Merkelové přilákalo nejenom ty, co prchají před válkou a terorem ve svých zemích, ale většinou ekonomické dobrodružné turisty dobře placených z naších peněz. Není se co divit, že důvěra v EU klesá a že národy Evropy začínají svou nespokojnost ukazovat více a více. Až nakonec bublina lhostejností a lží praskne. Co bude potom, suď bůh.
    • Komunisti a jejich "Rudé brigády" spáchali v Evropě víc atentátů, než islamisti a to ve stejné době, kdy do Západní Evropy zdrhlo 100 000 Čechoslováků. Z nich 99% byli komunisti a ekonomičtí migranti. Poslední, kdo opravdu bojoval proti rudým fašistům a nasazoval vlastní život byli národní hrdinové, bratři Mašínové.
      • Na ty tvoje cinty, kretééne Simonův tady nikdo zvědavej není. Běž si někam do ústraní vyleštit kopí a neserr nás tady, ty pitomečku z redakce Tiscali.. *2*
  • Zatím vydává EU na POMOC POLSKU asi 10x tolik, než na všechny migranty dohromady a to nemluvím o celém tom směšném spolku tzv. ŠVÉDSKÉ, pardón Vyšegrádské trojky nebo čtyřky? To je nechutné. *12* *12* *12* *12*
    • No ono je ocela logické, že by se měla EU starat o evropské státy (členy) a ne o afričany a asijce? nebo ne? *1*
    • To je místní kretéén a idioot Simon z redakce Tiscali , tak se člověk nemůže divit co tu tento blbec píše. Nařídil mu to majitel a Simon rád leze do prdelle, blbec teplej.. *11*..viď ty teplošku.. *11* *11*
    • Probůh, kde jsi nabral tu statistiku pomoci?? Pořádný kec a lež. Měl bys s tím přestat.
      • Kdybys chudáčku uměl s internetem, tak by se tu tak trapně nedivil
        Poláci se sice ostře staví proti cizincům a imigrantům, v emigraci jsou ale rekordmani. Podle nových statistických údajů koncem loňského roku žilo v zahraničí 2,32 milionu Poláků. Vlast opouštějí především z ekonomických důvodů.


        http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/133474-polaci-jdou-za-lepsim-v-emigraci-jich-zije-rekordni-pocet/
  • Konečně i tento článek má hlavu a patu.Nejhorší je,když o tom vím víc než někteří mazači a jsem smazán.Můj otec bojoval proti Mnichovu a dopadl tak,že mi umřel v 48 letech,díky lidem,kteří na to neměli a raději kolaborovali ,proto já to nebudu opakovat a svůj názor řeknu ,kdo ho bude chtít slyšet a nikdy jsem bezhlavě nehujeroval.
  • Za atentáty nemůže "migrační politika" ale velice dobře a odborně organizovaný NÁBOŽENSKÝ FANATISMUS . Tzv. "Fanatický islám" je dobře organizovaný, - ISIL je bývalá socialistická Saddámova armáda, je totéž co "bílá" náboženství, jako křesťanství, nacismus nebo ta asiatská zvrácenost- komunismus, která mají na svědomí milióny zavražděných a umučených nevinných lidí, na všech kontinentech.
  • Lidem je to jasné již pár let. To jen bruselští papaláši a několik jejich nohsledů z přeplacených neziskovek mají klapky na očích. A toho komisaře-vyděrače by měla každá rozumná vláda hnát bičem až na hranice.
  • Britská policie jej vyšetřuje jako teroristický čin, k němuž se přihlásil Islámský stát; jeho pachatelem je muž narozený v Británii.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fakta jsou jasná. Teroristé z Británie ohrožují Evropu. Británii vyhnat z Evropy
  • Ano zdravá rychlejší EU složená z nadlidí, to je ta správná nová vize.
    A ostatní se musí podřídit jinak ........ Ale to už tu přeci bylo.
  • se musí už doma v africké vesničce učit zájemci o nežádoucí pobyt v Evropě: detence, deportace, averze,izolace. Tato všechna slova čekají nežádoucí jakožeuprchlíky. Tedy vychcané vtěrky které pod záminkami útlaku vnikají ilegálně na ůzemí EU. Hoši hoši tady vás nic dobrého nečeká. NDR je plná a nikde jinde se vlídného slova nedočkáte. Vnitřních-svých vyžírek máme dost a dost.Nejste a nebudete na pořadu dne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit