Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale vždyť je to stále o jednom a tom samém, co věk lidský pamatuje: tedy peníze a moc.
    Věnujme se tomu co můžeme ovlivnit např: Začal bych nastavení FUNKČNÍCH MECHANIZMŮ KONTROLY výkonu státní správy.
    Dále pak dovedením k zodpovědnosti pana Klause, neboť on to byl, kdo v roli ministra financí vybral pomyslný "důchodový měšec" a nasypal peníze z něho jinam.
    Dále bych se soustředil na všechny bývalé politiky co jakýmkoli způsobem rychle k jmění došli, včetně rodinných příslušníků. Tento stát na tom není špatně, jen jsou špatní lidé co o něm rozhodují, vždyť státní rozpočet je již dopředu v zásadě rozkraden v podobě předražených zakázek, malých odklonění toku financí do zahraničí atd atd.

    Uměl by někdo erudovaný připravit "mapu" za posledních cca 20let? Potom ovšem nastává otázka právní, zda je možné zrušit bývalým politikům trvalou imunitu, neboť s tímto právě všichni počítali.
    Námět an nový politický subjekt, není-liž pravda?
    • Mikešku začni, mé srdce lační !!!
    • Osobně mě nějaká poslanecká/politická imunita nezajímá. Připravil jsi zákony umožňující rozkrádání a podvody? Umožnil jsi pod záminkou humanity beztrestné řádění vrahů a násilníků? Zabavit majetek a pověsit.
  • vláda dnes ustojí hlasování o nedůvěře jako obvykle, ale to bude jen dobře, protože tím že neustoupí od svýho programu se vypoklonkuje sama
  • Moc jim fandím!!!
  • jsem priznivcem anons ..
    ...uz zadnej samet ale opravdovou revoluci *16*
    • Revoluce s klacky a vidlemi je nesmysl. Jednak se špatně nemá celý národ, jednak se najde dost takových co zůstanou zalezlí doma. A když už se bude cítit současná garnitura v ohrožení a nebude se moci spolehnout na ozbrojené složky, jednoduše napíše tzv. zvací dopis. A spojenci sem přijedou zachránit křehkou demokracii. Nutno poznamenat že demokracii západního typu. Cesta ke změnám vede cestou zrušení politických stran na účasti ve vedení státu což znamená že ve volbách nebudou soutěžit strany ale jednotliví kandidáti ve svých volebních obvodech.Jednak se zaručí, že každý občan bude mít svého poslance ve svém obvodě, dále bude mít právo vyžadovat od svého poslance zodpovídání se z jeho práce a i možnost jej odvolat, když to bude nezbytné. A teď to hlavní. JAK TOHO DOCÍLIT? A zde bohužel musím napsat, že to nevím já a asi ani nikdo jiný. Takže jen doufat, že se nějaký vojevůdce časem najde.
      • To co navrhujete tady bylo do r.1989.Stačí se zeptat pamětníka a pokud bude objektivní tak to potvrdí.Rok 1989 nebyl zrození lidstva,ale plánované ničení lidstva.Já jsem poslance velice často zpovídal a když nepřišel na návštěvní den tak byl popotahován a rozhodně ne za takové peníze jako dnes.
      • Na všechno je mast. Prozatimní vláda by vládla a mezitím by se změnila ústava, kontrola a transparentnost. Trojkoaliční politici by měli platit až dos msrti velké dluhy, které nyní nadělali. Uzákonit paragraf pro trestání politiků za politiku proti lidu - např. zadlužování, zhoršování životních podmínek lidí. Každý politik by mohl být souzen a odsouzen, jako na Islandu! Všechno se dá napravit.
  • Shodit vládu je nutnost! Demonstrace a stávky. Přežili jsme Rakousko, přežijem i Nečase. Islandská cesta. Změna systému na demokratický. Nechceme současný totalitní - opozice smí jen příhlížet rozkrádání a dělaní dluhů!!! Na názor opozice se nebere žádný ohled, jakoby nebyla. Změna ústavy - odvolatelnost všech volených a jejich odpovědnost v rovinách trestně právních a hmotných, zdravotnictví nesmí být jako kus hadru, že si s ním Šnajdr vytře zadek na VZP! Důchodový systém jen průběžný s tím, že si člověk, pokud na to má, přispoří. Bohatí musí dostávat stejně jako chudí ze systému (nález Ústavníhoi soudu změnit) - bohatí měli a mají jiný stupeň příjmů a tudíž měli a mají možnosti si připlatit více než chudí (tu možnost neztratili) a když mají platit např. drahé operace, tak využívají solidární systém - najednou se jim hodí a se svým příjmem nebyli solidární s chudými!!! Proto byl nález ÚS nespravedlivý! Shodit vládu !
  • Aproto,
    platí jedno pravidlo - na hrubý pytel patří jen hrubá záplata. Jak oni na nás,tak my musíme na ně. Vážení,nic jiného už nám nezbývá- a já moc dobře vím o čem mluvím.
    pokud to někdo neví,tak v této rebublice je už skoro 1. 000 000 exekucí,lidé už nemají
    na splátky a páni exekutoři nemají slitování. To samé,jako ve středověku a to vše pod
    záštitou vlády.A proto jsem pro několikadenní GENERÁLNÍ STÁVKU. Toto už vláda vezme
    na vědomí.Protože kecat a nadávát-to umí každý,to je jen mlácení prázdné slámy.
    Pokud vláda pak neodstoupí sama,tak to musíme udělat my.O jiné alternativě nevím.
    Je to jenom na nás,Pán Bůh to za nás neudělá.
  • Hnuti Anonymus drzim palce a vlastne nam vsem. *11*
  • anonym souhlas *16* *16* *16*
  • ano,tohle je spravne a srozumitelne napsany,kdo tomu rozumi,jemu jasny ze anonymous jsme,nebo bysme meli bejt my vsichni lidi tyhle planety,protoze o nas tu jde...........proud
  • Žádná revoluce nikdy nic pozitivního nepřinesla, jenom chaos, rozvrat a ještě větší bidu, nemoci, epidemie, hladomor a smrt. *16* *12* *11*
    • Právě naopak. Bez revolucí by nebylo nic, anin ten dnešní kapitalismus ne a lovili bychom luky a oštěpy. Jedině rešvoluce může přinést pozitívní změny. Problém je ale v tom, že nová "věrchuška" si brzy zvykne na "moc" a začne ji využívat jenom pro sebe. Také proto se dnešní situace liší od prognóz a nadějí z listopadu 1989. Demokracie se stala totalitou, o tom svědčí, jak vláda se úporně drží koryt a je jí jedno, že většinu národa zklamala. Dnes již není "zvolená", ale nenáviděná totalita, využívajících pár zbabělých veverek, kteří za pár grošů zaprodali všechen lid !!! Podle toho i skončí !!!
    • Drsný rozvod: Kalouskovi už nepatří ani dům v Bechyni
      Bez manželky, bez majetku. Jako kůl v plotě skončil ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09), kterému po únorovém rozvodu kromě několika stovek tisíc až milionů korun, které může mít oficiálně ze své funkce našetřené, nezbyl ani milovaný dům v Bechyni.
      • Jakou to má souvislost s článkem?
        • Jakou souvislost? Že už začíná s uklízením majetku. Pro všechny případy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit