Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozkradená země. 

    Výplach mozků a příprava masa pro válku.

    Kolik ukrajinců už emigrovalo ? 10 milionů ?

    A kdo to podporuje ? Hádej.


    • Ty děti budou připravené chránit svou vlast, a co vy???

  • Že jsou na Ukrajině podobné tábory nejenom pro dospělé, ale i pro děti, to se už dávno ví. Jenom se to zatajuje. A také je známo, že tam jezdí ze Západu tyto lidi cvičit specialisté. Celkově je vidět, o co těm západním "demokraciím" v čele s USA, s Francií, s Německem a Velkou Británií jde. Jde o to za každou cenu zničit Rusko. A použít se při tom může jakákoliv lež, jakékoliv svinstvo. Majdan toho byl příkladem. Jenom demagogové, jako Kalousek, Štětina a jiní nám budou neustále lhát

  • Hezky po americku učíme děti zabíjet.

  • Často mimo jiné a další..právě dnešní mladí pohrobci dávné 14. ukrajinské  granátnická divize SS Waffen atd.atd...která dokázala dělat zrůdně nelidské prasárny a to právě i na vlastních lidech, ale i na Rusech, Polácích a dokonce i na našich., tak že občas i sami příslušníci SS německých komand raději odvraceli zrak..to mají dodnes tzv. v krvi i v generační výchově..ta jejich nenávist je i dodnes přímo neskutečná !..oni tyhle děcka skutečně učí i způsoby zabíjení nožem, škrcení, věšení atd..Tyto děcka mnohdy ani netuší, že vlastně jsou jen levným výchovným kakonenfutrem pro cizí zájmy i cíle..za ukrajinské oligarchy, cizí banky, tuneláře, korupčníky a dokonce i prokazatelné zločince a vrahy., co právě jim za desítky let mimo jejich budoucnost.. rozkradli jejich zemi až do stavu v podstatě rozvojové země, která již jako vazal cizích bank, různých vlivových skupin.. i vlastních oligarchů., již nikdy nebude schopna sama zaplatit neskutečně obrovské dluhy i jiné problémy.,nemluvě už o platech, důchodech, zdravotnictví., dokud tam budou tyto skupiny u moci.,včetně generačně vzájemné a záměrně vytvořené nenávisti lidí mezi sebou až tzv.na krev v krvi..Je třeba se ptát proč už dávno před "Majdanem".. až do dneška., stále mnozí Ukrajinci v podstatě celoročně utíkají z vlastní země..a to nejen do západní. Evropy, často i k nám., ale kupodivu velmi často i naopak, právě a zcela paradoxně do RF..?!


  • Nový Taliban ????

  • KIMCID

    A tohle chcete do EU?

  • Za vším tím hledej USA..


    • Blb zůsztane blbem, že Áááno.

      Stačí se jen mrknout za jejich východní hranici, co tam žije za loupeživě vraždící pakáž - co rusák to zdivočelý vychodostení nájezdník. Není proto jediný rozumný důvod proč se ohlížet po vzdáleném civilizovaném národu když nezparchantilejší lidskou smečku mají přímo za zády.

      Neexituje na světě proradnější smečka než rusáci a jejich přsluhovači.

      • Nejlepší reakce na žlučovité a hloupé poznámky je žádná reakce, že? Hezký večer, nemáte to jednoduché.

  • Ukrajinské radikální nacionalistické skupiny existují hojně i na území České republiky. Daly o sobě velmi zřetelně vědět i na včerejším pochodu z Hradčanského náměstí do centra. Majdanizace listopadových událostí je docela patrná.

    Když dva dělají totéž - není to totéž. Jestlipak naše slovutná BIS sleduje tyto aktivity? Brzy budeme mít takové tábory s "vlasteneckou" tématikou i u nás. Jen se tam bude mluvit ukrajinsky.

  • Ukrajina se stala poslušným vazalem Západu a v plánech jeho stratégů má za úkol být úderným beranidlem Západu proti neposlušnému Rusku. Tábory pro dětské násilníky plně zapadají do koncepce, která je Ukrajině přisouzena a pro Ukrajinu jsou příznačné. Ukrajina není demokratickým státem, většina Ukrajinců byla pod tlakem majdanizace zbídačena a tak mnoho Ukrajinců je nuceno emigrovat. Ukrajinský národ by si zasloužil lepší úděl.
  • Tady je opět spfrávně po rusácku nablito.

    Co rusák to bandita, proti kterému je i ten nezdivočilejší ukrajinec nevinný beránek.

    Rusáckým bastardům otrnulo a už zase mají v čele s komoušským KGB-ckým super kri.lem putinem nájezdnické choutky. Není tedy divu že nejbližší sousedé musí být připravení na jejich sviňárny.

    • Dopouštíte se tu trestného činu.

      "§ 355 Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob

      (1) Kdo veřejně hanobía) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebob) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

      (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1a) nejméně se dvěma osobami, nebob) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

      • Vážený Jirko2504, děkuji za uvedení Vašeho příspěvku. Zákony jsou určeny pro lidi, problém je v tom, že zvířátka jako josef.novak nejsou právně způsobilí.

        JInak by jeho a nick powerdog museli zdejší admini stopnout jednou a provždy a policajti je posadit do chládku na uvedenou dobu.

        Nic jiného, než urážky a nadávky zde neprezentují.

    • KIMCID

      Tady je plná ubytovna Ukrajinců a Moldavců (ne Rusů) a jsou s nima problémy 24 hod denně.Klidně si je nastěhuj domů když se jich tak zastáváš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit