Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co dělaj na magistrátu piráti? Spí? To je plná huba keců jak stát nevyužívá technologie jak je stolet za opicema a když konečně maj možnost jdnou provždy vyřešit problémy staxi mafií zrušit koncese (nebo je ponechat pro ty co chtej nabírat lidi zulice) stačí jednoduché ANO pro všemožné taxi aplikace bez nutnosti mit v roce 2018 již naprosto zbytečné taxi licence

  • Společenství taxikářů prosadilo svou...

    Stejně s nimi jezdí převážně jen cizinci...

  • Tak to se povedlo. Taxikáři jdou říci vládě "a dost".To se jim teda extra vydařilo! Opravdoví špinavci, ze všech špinavců nejšpinavější chtějí byt slyšet. Absolutní živnostenský odpad, to co si veřejně přikrádá za bílého dne a ještě u toho mlaská se dere dopředu. Absolutní statutátní špína se hlásí veřejně o slovo. Hoši - nakopat. A kvalitně a nejlépe do hlavy.

    • Máte pravdu. Tahle skupina je poslední, která by měla někoho moralizovat.

  • Je trochu s podivem, že v 21. století je soudem postihována jakákoliv aplikace v reálném životě. Podle zákona patříme do středověku?

    Probuďte se panáci v županech - haloooo - píše se rok 2018!!! Žijeme v digitálním světě a digitálním světě. Ale co vy (schválně psané s malým "v", protože našimi soudy tak trochu pohrdám) o tom můžete vědět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit