Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak úžasně statečná je tahle bojovnice za naší demokracii. Jedno oko nezůstane suché. Budeme v duchu s Vámi ikono českého Parlamentu. Děkujeme

  • "Peking dlouhodobě upozorňuje ostatní státy, aby nejednaly s tchajwanskými činiteli, a nebudily tak zdání, že uznávají samostatnost ostrova."

    Ale co měla Nastěnka ze sněmovny dělat? V Německu, Italii, Francii by ji vpustili do parlamentu.Maximálně na WC. Pro EU je ona nikdo.Právem.Zavětřila, že by se mohla vetnout na THAJ. A ono to vyšlo! Protože pak už jí zbývaly jen státy jižní Afriky. Díky hlupákům ze Strakovky jsme si to rozházeli s rusákem.Díky tady Hlupani budeme rozhádání i s Číňanem.Manipulátoři z Prahy nás stahují pořád níž a níž.


  • Místo toho, aby se ti naši soudruzi, co to tady jakože řídí starali o levnější energie, tak řeší tupost pekarky.

  • Tchaj-wan jako hlavní téma české politiky? Jsou snad politici typu oné paní na snímku psychicky nemocní? Možná je to jejich téma, lidí mimo realitu. My ostatní máme trochu jiné starosti v běžném životě. To by mělo být tématem české politiky. 

  • Bezvýznamná osůbka trpasličího království.

  • dzixy

    Pekarové na Tchaj-wanu hrozí, že nakonec skončí v polévce.😎

  • goyim

    Lokajové už připravují půdu pro výplach obyvatel. Americký generál predikuje válku s Čínou do 2 let:

    https://thehill.com/policy/defense/3834320-us-general-predicts-country-will-be-at-war-with-china-in-2025/

    Doporučuji si dohledat celé to jeho memo, je to skutečně výživné. Jak z deníku psychopata. Zmiňuje tam Okinawu, kterou chtějí použít jako platformu raket středního doletu. Holt Čína si dovolila hodně - ekonomicky dohánět USA a kšeftovat s Afrikou/SV namísto vraždění a okupování, jak to dělá USA. To se bohužel nesmí tolerovat. Nakonec, je levnější ničit, než stavět, už to jinak neumí. Co jiného jim taky zbývá, když se jim to doma rozpadá, zatímco mají 1000 vojenských základen po celé planetě. USA je bohužel národ predátorských krvežíznivých štváčů obalených fíkovým listem. Nejvíc mě ale baví ty žvásty "novinářů" a "akademiků" z žump typu UK o tom, jak si Čína dovoluje a je to hrozba. Tywole, chucpárna těchto lidí je neměřitelná. :} Že je USA S PŘEHLEDEM největší hrozba pro světový mír už dávno prokázal renomovaný Gallup ve světových průzkumech.

  • Debata silně retardovaných! Naopak jsem hrdý na to ,že v současné době konečně máme demokratický parlament senát a prezidenta. Že nikdo z vás nemluví o té hradní spodině, krást a pak si nechávat dávat milost od svého nadřízeného je pro silný žaludek!

    • Tedy vy dva to nemáte jednoduché ani v euforii z reality. Škoda, že nejsou všichni tak uvědomělí jako vy. Kdy se vám že samé hrdosti nedostávalo kyslíku, tak si pootevřete malinko okno. Melete nesmysly. Starý a nemocný jezevec je pořád ještě v úřadu a ten pán se svatozáří prezidentem teprve bude. 

    • Ještě kdybyste mohl odeslat ty "špatné" občany někam do táborů nebo se jich zbavit jinak, tak byste měl tu demokracii dokonalou, že? ☹

    • Silný žaludek vyžadují i tvoje pravidelné gejzíry blbosti.Plantání páteho přes deváté.Permanentní snaha zavděčit se do Strakovky.Jéé to jsme tady všichni rádi jak nám tady naděluje moudra vládní patolízal.

  • TheGGG

    zase budou vládní lokajové provokovat a narušovat naše mezinárodní vztahy.... neskutečná šaškárna

  • Evidentně se obě, Pekarová i Adamová těší všeobecné úctě a oblibě občanů.
    Nakonec tak se na šéfovou Parlamentu sluší a patří. 

    Copak by si děvče neudělalo malý výlet na oslavu porážky velkouzenáře?
    Třeba i nějaký metál kápne. Tuhle tam jeden něco Vystrčil a také ho dostal. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit