Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Building Top 09 stojí na knížecích výkalech a strikancich Kraďouska
  • Peru to sem pod tlakem, pa Simča!
  • I já Simča obdivuji pana Putina, je to skvělý člověk!
    • takže začlo to simčou, bude následovat sajmon a završíme to zagájínkováním všech diskuzí *15* *15*

      super soudruhu BTW, per to tam
  • Jedině velké Slovanské Rusko nás ochrání před těmi vraždícími blby z amrdólie!
    • vanhorne
      "Jedině velké Slovanské Rusko nás ochrání"
      Rusko mozna, ale Bohnice urcite.☺
    • Vás komouše už nezachrání nikdo, mnůžete akorát tak blbě pindat na Novinkách, nebo na Tiscali *15*
  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví" tvrdil už v polovině 19.století F. Palacký. A to nevěděl nic o tzv. VŘSR v r. 1917, ani o vládě Lenina a Stalina, ani o paktu Molotov-Ribbentrop, ani o "osvobození" střední Evropy, ani o "bratrské pomoci" v r. 1968 ani o snahách rozvrátit naši zem po r. 1989 a udělat z nás opět ruskou kolonii.
    • kecá jak Palacký
  • V dnešní mediálně pomatené době je zásluhou prezidenta Zemana, že vůbec vztahy s Ruskem udržujeme. Kdyby bylo podle Kalouska, tak se ve všem k Rusku otočíme zády a ještě více budeme podporovat nesmyslnou protiruskou kampaň až za hranice smyslnosti. Dnes se západní země snaží obchodovat s Ruskem a my máme vyklidit pozice? Kdyby se mnoho lidí podívalo na skutečnou podstatu mnoha sporných skutečností, kde je Rusko podle médií hrozbou nebo škůdcem, pak bychom to viděli úplně jinak. Nedávno nás krmili zprávou, že z Ruska k nám dorazil radioaktivní mrak. Přitom média zamlčela zprávu, že ve Francii došlo v jaderné elektrárně k výbuchu a část radioaktivity se šíří Evropou. Naši inteligentní sportovci se nechají zlákat protiruskou propagandou a taky hlásí kolektivní vinu Rusů ve sportu. Přitom zatím téměř ze 100% nikomu nic neprokázali. Jenom jsou to žvásty typu "..příznaky nasvědčují, že ....bral zakázané látky.." Jaké příznaky? Výsledek není příznakem. Je to neskutečné svinstvo ta politika a dnešní mediální masáž našich lidí je mnohem zákeřnější než to bylo opačným směrem v 60. a 70.letech.
  • ... pitomeček z redakce nás poučuje co je okupace a co není. Krákorej si takhle v redakci, tam ti to sežerou, blbče :)))
  • S Ruskem, jen jako rovny s rovnym i s ostatnimi staty, Rusko premysli jinak. To nekteri spoluobcane nepochopili a nechcou ani znat. Pokud poukazete na fakta, tak oni je neprijmaji. Pouze zaryti komuniste nechapou, ze nynejsi KSC se spojila s miliardarem.
    • A ty myslíš že to tak Rusko nemá.To že ti to naše prostituovaná media vyjevují jinak je už jiná kapitola.
  • Být za dobře se všema je dobrá politika ČR kdo s ní nesouhlasí je magorrr.
  • tu hysterii kdy by některé existence nejraději hned zítra nahnaly zkrachovalou Českou republiku do války proti 150 milionovému jadernému Rusku. Přitom až na drobné incidenty mezi námi nikdy nebyl vážný problém. Tytéž existence ovšem schvalují, že plně připravené Československo 1938 s milionovou armádou bez výstřelu kapitulovalo před 80 milionovým Německem bez jaderných zbraní, kdy Němci vždy v historii usilovali o vyhlazení Čechů a Moravanů.

    O pomocí "západu" si nedělejme iluze. Byli jsme a budem pro ně vždy jen rohožka na očištění bot.

    Člověk neví jestli se má té ironii dějin smát nebo nevěřícně kroutit hlavou nad mentální zaostalostí některých provokatérů. *7*
    • O tom vyhlazovacim programu, jsme ve skole meli debatu.Pani ucitelka nam zadala jako domaci ukol, zjistit pocet tech obeti.Jestli mate nejake konkretni cisla, budte tak laskav(a) a uvedte je, dekuji.
      • například během středověku probíhaly časté konflikty mezi rasou Germánů Čechů a Moravanů. Vyvrcholilo to dobou pobělohorskou kdy probíhala takzvaná Germanizace. Rovněž oběti našich vojáků v první válce kteří padli kvůli válčícímu Rakousku a Německu můžeme připočíst. Ale patrně největší genocida byla za období takzvaného protektorátu Čechy a Morava. Nevím, možná vám o tom ve škole něco povídali. Pokud tedy nemluvili jen o naší omluvě a mstě vůči sudetským Němcům....Bylo to něco přes sto tisíc obětí a to počítám jen na životech. Doporučuji za bližšími informacemi kromě knih také například použít zařízení zvané internet, možná jste už o něm slyšeli.....bohužel živí pamětníci té genocidy už ubývají...
        • Zarizeni zvane internet nam pani ucitelka take vysvetlila.O genocide nam vypravel jeden stary dedecek.Ten nam rekl, ze kdyby nebylo nejakeho soudruha Gotvalda a Stalina, nasi dedeckove a babicky by take umrely na tu genocidu.Kdyz jsme se ptali kdo byl ten dedecek, pani ucitelka nem rekla, ze to byl nejaky pan ucitel Pohrobek, ktery jezdi po skolach a vypravi detem pohadky.
    • nazvat 40 let okupace drobným incidentem může jen slabomyslný magor
      • o objasnění kdy nás Rusko 40 let okupovalo? Nějak mi to uniklo. Asi jsem nečetl příslušné agitační letáky *8*
        • tak si doplňte základní vzdělání, od toho tu nejsem
          • ... doplň si ty vzdělání pitomečku z redakce a nekrákorej tady :)))
          • Občan havel nás okupoval Sovětský svaz tedy ne Rusko. A v té době vedl Sovětský svaz Moldavec tak že nás okupovalo Moldavsko podle tvé logiky?
            Vrať se do školy ta nebo si nech propláchnout mozek.Jsi zkrátka proti současnému Rusku zapšklí.
            • Ano nepsal jsi.To jen pro diskutéry co to mají v hlavě pomotané.A zapojí se.
              To že se tam mluví rusky je asi dost samozřejmé když to bylo předtím vše Ruská říše a pak CCCP.
              Těžko tam mluvit řecky že *1* *1*
            • 1. Rusové (rusky русские), zastarale též Velkorusové (v kontrastu s příbuznými Malorusy/Ukrajinci a Bělorusy), jsou východoslovanskéetnikum, převážně žijící v Rusku a sousedních zemích. Má asi 150 mil. příslušníků. Dorozumívacím jazykem je ruština. I v době Sovětského Svazu tam žili Rusové

              2. Já o Rusku a Rusech nic nepsal, ani je nezmínil. Napsal jsem jen to, že nazývat 40 let okupace drobným incidentem je na hlavu.


              inu, vidím že krom doplnění znalosti historie se to chce naučit i číst chlapci, to si říkáte diskutéři, úderníci páté kolony?
            • ještě detail my v té době byly ČSSR.Stát co měli po okupaci jako ČSSR jméno a váhu.
              To po rozdělení na dva státy (díky pane Klaus a Havel) NEJSME!
              Masaryk a Štefánik se obrací v hrobě.
          • že mne příslušný "odborník" poučí v mých vědomostních mezerách Ale jak vidím, někteří jen planě žvaní nesmysly bez hlavy a paty které nejsou schopni ani ochotni doložit....asi se prostě jen potřebují dotyční vykecat na netu poněvadž v jejich nejbližším okolí je už nikdo neposlouchá a každý se jejich blábolům jen směje....
            • projevil jsem upřímnou lítost nad svou neznalosti a požádal odporníka pardon "odborníka" o pomoc při nápravě mých nedostatků. Avšak dostalo se mi jen omšelých výmluv. Možná kdyby ten "odborník" když už neumí doložit svá tvrzení fakty příště aspoň hloupě nemlel. Když už nic v hlavě nemá ať aspoň to nedává najevo. *6*
            • život je moc krátký na to, abych vysvětloval elementární fakta z historie každému nedoukovi a nevzdělanci, zvlášť když jsou to snadno dohledatelné a veřejně dostupné informace, navíc mám vážné pochybnosti, že by váš mozek byl schopen tyto informace vůbec vstřebat, ale dejte tomu šanci a šupajděte se to doučit, ať tu příště neděláte ostudu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit