Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povídačky a pohádky. Novinář v posledních letech je takové řemeslo,ktere dnes dělá kdejaký vsehoschný debhil napojený na noty z USA. Novodoí jezedáci co vyvážejí kejdu z ČT žumpa.
  • "Rezník ale do vedení zpravodajství přivedl několik bývalých tiskových mluvčích, což vyvolalo kritiku mezi redaktory.
    Nový ředitel také na přelomu roku pozastavil (což ale zatím znamená totéž, co "zrušil") investigativní televizní pořad RTVS "Reportéri". Nečekaně obměnil i moderátorský tým rozhlasové relace Dejiny.sk.
    .
    No co si to ten ředitel dovoluje?! O takových věcech má přeci rozhodovat vrátný v TV nebo maximálně soudružský výbor, vytvořený z řadových zaměstnanců.
    Zavolejte Rumla se spcákem a obsaďte TV!
  • Naše čtv, možná nezávislá, ale nikoliv objektivni. Možná v některých oblastech je to ČSTV před revolucí, avšak s opačným znaminkem. Zahraniční zprávy jsou prozpadní , tak jako kdysi byly provychodní. Ctv je moloch, který poskytuje bohatou "prebendu" různým lidem, kteří by někde museli skutečně pracovat. Nechápu proč existuje např. Ct2, 24, art/vysílání pro děti, když nemá co vysílat ani čt1 a opakuje X let staré pořady. Soukromé televize ať, ty neplatíme přímo (platíme je nákupem inzerovaneho zboží ).
    Ctv "narovnava" historii, někdy doopravdy, více však straní "novým pohledům", a ty jak víme z minulých dob, se dají různě ohýbat, ilustrovat vybranými záběry ze známých dokumentů . Na ct24 se priživují různí "odborníci " (politologové, analytici, ...........logové) z mnoha univerzit, VŠ, které vyrostly jako houby po dešti a jež připravují zbytečné profese na úkor potřebných.
    • Nekonecne - ''nedivatelne'' serialy, stale dokola opakujici se pohadky, komedie, filmy pro pametniky, ''zabavne'' porady z dob komunistickych, turecke a jine velmi ''kvalitni'' romanticke serialy, romanticke filmy z produkce SRN, 15 let stare soutezni porady ...atd... a to vse stale dokola...
      Staci si precist TV program a vim, ze knizka ,nebo posezeni s prateli bude 100% lepsi...
      Mame mnoho programu a na vsech jde velky PRD s castymi a dlouhymi reklamami - to vsecho = jeden velky hnus...
      Kdyz chcete kritizovat, tak vsechny televize, nejen tu jednu za kterou platite, ale i ty ostatni, pri jejichz pripadnem sledovani jen stezi udrzite veceri v zaludku, protoze jejich porady,ktere vysilaji mezi reklamami, jsou k bliti...
  • No prostě jen zmizí další presstitutky/presstituti, toť vše... *5*

    čt24 => *12* *12* *12* .. *11* *11* *11*

    https://aeronet.cz/news/tohle-video-uz-presahlo-vsechny-meze-ceska-televize-vypustila-do-sveta-dalsi-hoax-britsky-aktivista-tommy-robinson-byl-pry-propusten-z-vezeni-ve-skutecnosti-to-neni-pravda/
  • ale tady se v TV na Kavkách usídlil kvalitní balast. dělají jako by TV byla jejich.Podle toho vedou pořady i zpravodajství. Nejlepší je bandu vyhladovět. Víte co peněz se dá ušetřít na TV poplatku tady těm šejdířům? Nesmírně moc. Ať si balamutí lidi. Klidně. Ale za svoje.
  • Dlouhý článek o hov... ČT zrušit.
  • Oblíbená Čt24, jochochóóó
  • I na Slovensko se vkrádá fašismus. Jde o to, jestli bude hnědý nebo rudý.
    • bezregistrace
      nu zrudls protže máš hnědo v trenkách ....
    • A co ti je po SK?
  • Pokud je tam banda hlupáků jako je Mitrofanova nevadí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit