Přejít na výpis diskuzí
Téměř polovina Američanů souhlasí s drastickými metodami CIA
12.12.2014 | art
95 příspěvků
-
kvůli několika desítkám ,měli tajné věznice po celém světě? a t¨na Kubě? aha *6*
-
řekla bych, že říkají - došlo na naše slova, USA je říše zla *15* *15* *15*
-
no, ale ty děti na druhém konci světa prioritně vraždili a vraždí stejní lidé, kteří muší v tajných věznicích, Ti vytvořili a z pekla vyvolali celý zločinný chalífát - mafiánský stát.
-
vsadím se, že podobný průzkum u Rusů by dokázal něco jiného - většina by byla proti mučení. To je dáno rozdílem mezi starým kulturním národem jako je Rusko a tím, kterému takové označení nepatří, *3* *3*
-
Jestli byly použity drastické metody, tak jedině proti teroristům.Nemusím s tím souhlasit. ale jestli se to stalo, tak to neodsuzuji
-
Prokazatelné teroristické zrůdy bych postavil zcela mimo zákon a využil všech prostředků aby vyklopili všechny informace a ke zdi s ohledem na zcela nevinné oběti..Ale podotýkám že jen u 100% prokázaných případů.
-
Text Vašeho příspěvku utika usmrceny kozoroh !!!!!
-
Komu chces kazat,pane "spravedlivy"... Minus jsi nedostal ze to odsouzeni muceni,ale ze ti ještě nedoslo,ze to proste uz jinak nejde... jak by se ti libilo,kdyby ti někdo jen proto,ze jsi včas nevedel,zabil deti...??? to by jsi najednou byl schopnej obhájit jakykoliv způsob aby jsi to vedel dopředu a mohl tomu zabranit... jenze ty si budes hrat na lidumila a kdejakej smejd by toho vyuzil aby te obral i o to nejcenejsi... Teda pokud vůbec vis,co je to bat se o nejblizsi... Nikdy jsem neobhajoval,spise naopak,Ameriku a jeji krvavou politiku... Nemam a nebudu jejich systém mit rad a taky nejsem z tech kdo by nekomu chtěl ublížit... Ale taky se nikdy nebudu štítit ublížit nekomu o kom budu vedet,nebo mit duvodny podezreni,ze by chtěl ohrozit moji rodinu.. a pokud tohle nepochopíš pane "spravedlivy" tak se radsi k temhle nafouknutym novinarskym bublinam ani nevyjadruj... a ted mi klidne nadávej a pis,jakej jsem hajzl a nelida atd... ja svoje vyjádřil a stojim si za tim na 100%!
-
A uplne nejradši mam vas všechny "inkognito" velky Cechacky... Velky slova ale pod dekou aby nahodu někdo neprisel na to ze jsi to psal... Fakt uz se mi z vas chce B... *11* *11*
-
tohle mam nejradši... nemam rad Americkou politiku vmesovani ale... "" na jedny strane světa někdo vrazdi deti a ja nevim koho jen proto,ze se mu chce a vy tady odsuzujete obycejny muceni,pro ziskani informaci... a i kdyby to bylo je pro poteseni nejakyho sadisty... kolik "diskriminovaných" Islamistu si tady vyskakuje a vrazdi brutalnim zpusobem jen pro vlastní pokřivenou cest rodiny... Kua lidi proberte se! Me nezajima ze nejaky 0,000 006 procenta mocných obyvatel ujede.. když tady uz pro,pocitam tak 15% obyvatel světa,nema život vůbec zadnou cenu... ale nezapomente rict ze jsem nelida a rasista... az vam budou znásilňovat 10ti lety deti a podřezávat manzely primo před očima... to uz vam snad dojde jak jste byli spravedlivy...
-
ty seš ale pí.a.ča
-
Pokud to nebyl zase jeden z tech "bezva" planovanych vyzkumu, kde skupina respondentu je peclive vybrana, aby ze sebe vytlacila pouze ocekavane odpovedi, pak musim konstatovat, ze IQ obcana SSA = iaiaiaiaiiaaaa a taky beeeee. Myslim, ze je to dost srozumitelne. *12* *12*
-
Mrkněte na youtube na dokument : " Proč K.Schwarzenberk lže? A za co se stydí?" Přibližně od 8 minuty se dovíte, koho za 2.světové války sponzorovali Rokefelerové.
-
Hezky to zlehčuješ...co to je těch "pár případů"....proti...kurwa, kolik je "málo" a kolik je už "dost"?! Začínáš mne utvrzovat o tom, že nejsi normální. To, že jsi hajzl, to už vím dávno. *12* *16* *12*
-
Divná Doba!
Fronta lidí se přesunula od banánů před uřady práce a tomu se říká tržní pokrok. *15*
Kníže prohrál prezidentskou volbu. TOP Genocida propadla ve volbách. Tato parta
dostala od voličů červenou kartu a nyní ji drze cpou jiným - úspěšnějším. *15*
Kariéristé z KSČ na ČT ve slušivém podnikatelském buržoazním obleku ujištují
že jsou celý život tajní disidenti. *15* *15*
Kde domov můj už nebude pouze Česká ale EU ropaská hymna. Další proud utečenců z Afriky a z Ukrajiny už je na cestě k nám - Balte nebo raději Palte! *14* -
Je to nafouklé, Jde nanejvýš o desítky případů, kdy byly teroristické zrůdy propagující a praktikující zvěrstva vůči jiným, podrobeny podobným sofistikovaným metodám, aby prozradily informace. A navíc příslušné složky USA to zveřejnily a přiznaly se k tomu. Co je to proti těm desítkám, stovkám tisíc a možná i milionům lidí, kteří se "provinili" pouze jiným názorem nebo tím, že se nenechtěli nechat zotročit, které komunistický režim v Rusku a jinde podrobil zvěrstvům mnohem horším. Často šlo pouze o ukájení sadistických choutek ožralých primitivů.
-
Odvážné tvrzení.
-
To je ale blábol..Ono se totiž asi 90% američanů o politiku vůbec nezajímá...
-
Tento bolševický blábol mi připomíná "moudrá slova" sifilitika a masového vraha Gottwalda.
-
A co na to nacističtí kolaboranti z KSČ???