Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je prasečí držka ! Falmer práskač. *12* *11* *12* *11* *11* *12* *11* *12* *11* *12* *12* *12*
  • Je potřeba radikální změny.Vládnoucí nenasycená smečka pořád čeká co by se ještě dalo rozebrat.Rychlá změna je nezbytná. *7*
  • Tento vtip má hrozně dlouhý vous, protože se to vyprávělo o Husákovi... Ale to si už pán nepamatuje... Jde pánové o krajské volby..... A na kraje není tak vidět jako na vládu či parlament.... Když vidím, jak jsou opravené silnice 3. třídy, po kterých jezdí naši krajští radní do krajského města nebo na své chalupy.... a porovnám to se silnicemi 1. a 2. tříd, po kterých jezdíme častěji, na kterých se proto sníží rychlost na 60 km/hod..... Schvalování dotací pro své rodiny a své známé... Obsazování vedoucích -klíčových pracovníků na úřadech svými lidmi .... socdem. majitelé firem nabízí svým zaměstnancům členství v ČSSD. Během zkušební doby to několikrát zopakují.... jak to asi dopadá? ...a tenhle ksindl chceš volit? Chce to změnu, ale nevím jakou....
    • Já ti poradím, vol jedině a jedinnou volitelnou stranu KSČM. Já to dělám roky a mí přátelé a znímí také a nikdy na tuto stranu nenadávali, že něco rozkradla, zašantročila a podobně. Zlatí komunisti, ti alespoň tolik nekradli a nelhali.
      • máš v hlavě nasráno !
      • Ano volte nás, bude nám dobře ;)
  • Tak co vrahouni (komunisti), jak jste si užili? Vaše životy stojí za hov.., tak je alespoň otrávit lidem. Ale máte to marný, máte to marný, máte to marný!
    • Ty jsi ODSák viď,blbost z Tebe přímo kape!. *1*
      • Kuš! Komunisto!
  • Koukám, že pán je velký myslitel ale i prognostik a dokonce stratég, takového bychom potřebovali v tom našem kibicu. Ozvěte se. Adresa je v Tel Avivu.
    • Nazdar Jákobe, jak se máš v kibucu?
  • Kalousek s Nečasem jedou v limuzíně na inspekci po Česku.
    Přijdou do školy, střechou zatéká, omítka opadaná, všude zima - ředitel žádá 0,5 mil/kč na opravu - Kalousek mu vysvětlí, že je krize a musí se šetřit.
    Druhou návštěvou je věznice - střecha perfektní, nové omítky, všude teplo, na každém pokoji televize, vyhřívaný bazén, golfové hřiště, volejbal, spousta zájmových kroužků - ptají se ředitele, zda něco nepotřebuje odpovídá že, nic, že mají vše potřebné - Kalousek mu přesto dá 5 mil na vylepšení posilovny.
    Sednou do limuzíny a Nečas se ptá Kalouska - tak to mi vysvětli ,tamta škola potřebovala zjevně peníze a nic jsi nedal a ve vězení nic nechtěli, a dal jsi jim 5 mega.
    Kalousek se shovívavě usměje a říká "My dva už do školy chodit nebudeme" !!!
    • volte nás, bude nám dobře ;)
    • To je starý husákovský vtip, ale dobrý. Je vidět, že se za těch 22 let vůbec nic nezměnilo, ba právě naopak, obyčejný lid se má hůř.
    • To znám už za Husáka!
  • Tato předpokládaná situace lidské nespokojenosti s politickým (hyenou)stavem se dala a nebo dá čekat,že jednou nastane.Už samotná privatizace, byla velkou zlodějnou na bídný lid
    a ještě to nestačilo.Dějiny vždy ukázali,že mocenský statut zneužíval moc a proto bych i teď za této situace dala levici možnost se projevit a vyvarovat se chyb z minulosti neboť system je tak zajetý,že větší zásahy do prioritních nastavení společnosti se nedají měnit.Jen zafixovaní jedinci budou vést svoje ,ale je demo a tak je to i správné neboť vždy je ve společnosti třeba zdvíhat prst
    Jinak PS:Fandím jim-Společnost je stále ve vývoji a to je dobře.
    • ... ale pokud se bude zdvíhat prst, tak z toho bude zase @ *10* Komunisté nemají lidi a současná státní administrativa bude všechno sabotovat *10* A jak vrátit majetek do rukou lidu? Zestátnit, vyhnat cizí darmožrouty ... tak to bychom mohli očekávat bratrskou pomoc z NATO pro tuhne naší juntu ... dokud nebude velká většina lidí chtít si sami udělat pořádek, není šance něco výrazně změnit ... Na to myslete a nečekejte zázraky *16* *16* *16*
      • Lidí je dost to se spolehni všude se najdou ohební jako po převratu-
  • Pro Je zde otázka.I já připouštím možnost ,že vejlupky ze zavedených bolševických rodů(Nečase,Topolánka) přistrčili ke korytům v ODS komunisté.Aby tam nadělali tolik prasáren a lumpáren,že o budování kapitalismu nebude chtít tento národ minimálně půl století ani slyšet.Pokud je tomu tak,pak se komunistům dobrá věc podařila.Možná ,že o budování kapitalistického svinčíku nebude chtít tento národ slyšet celých sto roků.
    • Ano může tomu tak být. Ale jedná se o bývalé komunisty, kteří dělali svinstva už když bylï v KSČ. V roce 1989 se rozprchli do jiných stran, aby ty prasárny a zlodějny mohli dělat beztrestně dál, jen pod hlavičkou nových stran . A k tomu si přizpůsobyli i zákony, aby byli nepostižitelní. V KSČM, která vznikla po roce 1989 zůstali jen ti, kteří to mysleli s národem i lidmi dobře. Jenže jejich kredit zničili právě ti co přehli do jiných stran. Proto stále ODS TOP a další pravičáci v čele s tuneldědkem kydají hnůj a blijou na ty komunisty, kteří ve straně zůstali, aby odvedli pozornost a mohli se co nejdéle udržet u moci a rozkrádat co předchozí generace vytvořili poctivou prací. A proto kdo se snaží propojovat stávající KSČM s bývalými komunisty, je požehnáním pro stávající hnůj, který nám tu vládne.
  • Pro UF.Souhlasím s tím,že zbídačit tuto zemi je a byl zájem všech lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.Jejich cíl je jasný.Udělat z naší země kolonii Západu,pod názvem Česko.V té pak aby naši potomci dělali pouze ,za almužnu, otroky pro cizince.Proto je nutno všechny lumpy,kteří se ná této vlastizradě podíleli,odporážet na katovských mučírnách,co nejkrutěji.Bezbřehá krutost ,k těmto lumpům,je nutná,aby se darebáci,ještě za sto let,v této zemi,politice obloukem vyhýbali.A slušní lidé tak měli čas položit základ pro důstojný život budoucích generací.A to i za cenu,že to bude hlupáky a lumpy pořádně bolet.
  • Pravicoví lumpové!Líbit se vám to zrovna nemusí,ale tato země kráčí prudce vlevo.A zúčtování s lumpy,kteří tuto zemi,za posledních dvaadvacet roků rozkradli a zbídačili,to žádný" Samet" nebude.To bude spíše připomínat jakka v Praze Pístnici,v době jejich největší slávy.
    • Klas Jaroslav, a kdo Vám řekl, že to není záměr současného vedení státu. Ukázali co je tržní kapitalizmus zač.A zůstanou tady jen dluhy, které nesplatí ani Vaše vnoučata.Rozvrácená a věčně se hádající společnost, o hospodářství ani nemluvím.
      Hezký den

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit