Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Na islamisty platí jen nejtvdší tresty, možná by takový ukřižování nebylo marný?

    • Pozor pane Gaherisi na pana Hamáčka. Sleduje Vás a ví o Vás. Aby u Vás neťukali chlapci z jeho party. 

      Žijeme sice v demokracii, ale takové divné. prostě nesmíme říct co si myslíme, jinak.........

      Nebylo to tady už někdy?

  • "Chytráci" ve vedení EU si neuvědomují jednu věc i poslední občan v nejodlehlejší vesnici Bulharska či Rumunska musí mít více peněz než přistěhovalec bez práce v Bruselu .Každý přistěhovalec do EU či státu EU po dobu 10 let bude muset pracovat!!!!!!!!a nedopustí se žádného přestupku či trestného činu jinak nemá!!!!!nárok stát se občanem .Ovšem tady jde o lidská práva která by někteří přistěhovalci mohli postrádat , to že zpravidla pochází ze zemí kde se na to nehledí nikoho nezajímá a že potlačují práva  , zdraví a životy Evropanů no a co ? Tady je chyba.

    K té Vídni , jezdím tam od r.90 min každý rok at služebně či na výlet , zatímco dříve Turci prodávali "lechtivé časopisy" u nádraží a měli retaurace v posledních letech je vidět ta" přizpůsobivost " , v některých čtvrtích neseženete vepřový šnicl s pivem , ve školách se podává nevepřové jídlo neb si to děti přejí a rodiče vymáhají , dorost islámského původu nebere ženy jako rovnocené a nedej bůh učitelky , v metru než vystoupíte musíte uhnout mládeži která neumí německy a řve aláh akbar , to že by měla pracovat a platit třeba za nájem či lístek na mhd na to už místní rezignovali .Bohužel to začíná připomínat každé větší město západní Evropy , to nejde jen o Paříž , Londýn , Madrid , Vídeň to jako za 20 let veká města EU bude ovládat strach až se zcela změní v Bagdád? Bohužel asi už to nikdo nezastaví .

    • Bohužel realita dneška i ve Francii pane Martinko.

      A rakouská justice??

      Odsoudí evidentně a prokazatelně nebezpečného islámistu na 22 let a potom jej propustí a svěří jej "do péče" nějakého sluníčkářského magora (magorky), který (á) si předsevzal (a), že z vraha udělá ministranta. Dobrým slovem a pohlazením.

      Jaká je cena tohoto postupu? Zeptejte se pozůstalých. 

      • Omlouvám se - na 22 měsíců. Pardon. 

      • Jinak to jaký jsme v Evropě .ebilové co se týče bezpečí dokazuje ten krátký záběr kdy slečna čumí do mobilního telefonu a kráčí k policejní uzávěře kde se střílí a to na ní od rohu volají halo a až ten policista co si moh roztrhnout  .ubu tu bl.ku zastaví a pak jde zpět 

        Bez komentáře je že Slováci upozornovali že na jejich uzemí se pachatel pokusil koupit náboje do akáčka , nepochybně byla  Rakouskou tajnou službou  tajná služba Slovenska - stát V4 označena jako xenofobní  , zpráva jako poplašná .Tomu se dalo předejít !!!!! a ne čekat až pár výrostků bude řvát v kostele aláhakbar , odvede pozornost a máte co jste chtěli , bohužel těm lidem už život nic nevrátí.

  • To je dobré. Napřed do Evropy naši vládci tyhle barbary pouští bez omezení (prý chudáci uprchlíci) a potom čumí jak vyorané myši, jak se ti uprchlíci odvděčují. Taky mě dojímá, když po každém teroristickém útoku policie sdělí, že pátrá po komplicích útočníků. Přitom těch svých kompliců tu v Evropě mají ti útočníci už celé miliony. Policie může každého muslima, kterého potká označit za komplice teroristů a nezmýlí se. 

    • Dovoz islámistů je jen jeden velký obchod. Novodobí vekláci z toho mají miliardy a my budeme mít jen obavy, aby nás tihle importovaní vrazi nevzali na paškál jako první. 

      Zasáhnout se musí nejen proti agresivním islámistům, ale především nekompromisně vůči všem, kteří je do Evropy propašovali!!! Oni sem z Marsu nespadli. 

      • snad v tom nezhodnocuje prachy někdo z dob hypoteční krize a Kreml určitě za Vágnerovce rád taky zkasíruje pár doláčů a ještě může poškodit EU , no a soudruh v Ankaře tak ten se chová jako vyděrač normálně , škoda že se ten pilot F16 líp netrefil moh bejt pokoj .

  • Opravdu necelé dvě desítky? Nebyly to spíš, téměř dvě desítky. 

    Který cynik ty texty píše, nebo že to byl jenom pitomec.

  • gaheris

    Přijímají sázkové kanceláře sázky na to kdy vyjde článek s titulkem: Tentokrát se cílem muslimského útoku stala Praha?

  • Odpovědnost za každý další a i předtímní teroristické útoky a atentáty padá na Merkelovou, Macrona knižete Schwarzenberga a mnohé další pachatele, kteří s nadutostí sobě vlastní prosazují islamizaci a afrikanizaci Evropy a horují pro maximalizaci počtu importovaných alláhakbarovských krimigrantů ze zemí teokratického typu, kde vládnou středověké poměry. Přiblblá politika špiček EU radikalizuje i ty islamisticky uvědomělé lidi, kteří se narodili už v Evropě a zatím neměli v plánu konat teroristické útoky proti režimu, který si je hýčká a zahrnuje maximálním komfortem. Nelze být tolerantní vůči militantní a nenávistné ideologii a vůči prosazovatelům této intolerantní ideologie. 

    • Pan Schwarzenberg plivnul na vlastní rodový znak. Čí hlavu tam klove havran? Je to hlava muslima, Turka, který zaplatil za to, že útočil na Evropu. 

      Starý dědek někdy sympaticky blábolí, ale měl by si vážit alespoň svých předků. (Ze kterých také všichni nebyli kamarádi Čechů)

  • mun.go

    Islámské obklíčení Evropy pomalu svírá dosud odolávající státy - viz Islam in Austria a navazující odkazy:

    Islam in Europe

    Tady si můžete naklikat (v políčku výběr země) počet migrantů podle země určení. Graf Německo, Francie, Rakousko, ČR (Germany, France, Austria, Czechia) je alarmující.  

    International Migrants by Country of Destination, 1960-2019
  • Kolik lidí musí ještě umřít , aby jste pochopili , že civilizovaný člověk nemůže být pokusným králíkem pro experiment, zda se jedinci se středověkým myšlením a chováním začlení do společnosti. Demokracie není pro prvobytně pospolnou společnost. Fanatismus, klany, vendety, šaria má někdo dojem že  je zde svoboda slova-jedince. Až podepíše p. Merklová plnou odpovědnost za konkrétní jedince tak uvěřím , že to myslí vážně.

  • strašný :(

  • Všechno spěje k tomu, že zas přijde nějaký magor s knírkem a "s konečným řešením" (die Endlösung) a pak na to doplatí všichni.

    Holt, ten živočišný druh, jakýsi "homo", prý "2x sapiens" se přemnožil a Příroda se brání a používá různé mechanismy ke zredukování jeho počtu. 

    • Frau Merkel se myslím ještě neholí.

    • No lídři EU, pod vedením frau Merkel, šli opačnou cestou. Cestou smíru a porozumění s přistěhovalci a uprchlíky a kde to skončilo že?

    • Jaká příroda?Magor se samopalem?Takovou koninu jsi vygeneroval sám, nebo ti pomáhali ostatní chovanci na pokoji?Paní vychovatelka ti vypne net a budeš mít! Snad dojde časem i na tebe. To bude obrana všech tady okolo.

      • Okoune, moc rozumu a slušnosti jsi zjevně nepobral. Když něco nechápeš, nech si to vysvětlit od vychovatelky. Není snad ten magor se samopalem produktem Přírody?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit