Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Po prazdninach a az se domu zacnou sletat cestovatele, to muze vypadat podobne. Vzdyt uz ted je videt v obchodech lidi chodit bezstarostne  bez rousek. Ridici MHD uz ani nesmi upozornovat, nebo vykazat cestujici bez respiratoru. K cemu to asi povede?

    • Povede to k ničemu. Na rozdíl od očkovaných jsem byl cestou do Řecka a zpět 3× testován   a pak po 5ti dnech kontrolně 1×  testován. Očkovaní ani jednou. Kdo z nás si asi doveze "suvenýr". Nebo jinak - na koho to hodíme? Na neočkované to dá rozum.

      • Jo neočkovaní mají a budou mít těžké časy. Pokud je v celém světě běžné očkování, nedá se nic dělat.Prostě část populace se rozhodla ustoupit a v rámci promoření populace podstoupit očkování. A pak jsou tady odpírači. Ti kteří nesou kvalitní riziko, že něco přenesou. Logicky se  na ně musí naložit odpovědnost. V Italii takové ani nepouštějí do práce. Dostanou královskou dovolenou. Neplacenou.A tady smečka parazita Volného kandiduje do sněmovny.

      • Za dva měsíce je to tady. Tak si držte palce.

        • Ten covič (komunistický virus čínský), vyvinutý čínskými komunisty ve Wu-Chanu za účelem dobytí a počínštění celého světa je pořádný prevít. Nepochybně povede k redukci přemnoženého živočišného druhu homo, prý 2x sapiens (znalý a moudrý).

          Uvidíme za dva měsíce. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit