Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • těch nevinných zraněných je mi líto, nebýt jich, byla by to celé hrozná prča!!! Samozřejmě že za tím stojí Voldemort! Ale možná jsme jenom po tý lávce neměli večer předtím jezdit s tím tankem... *1* *1* *1* *2* *2* *2*
  • Netočil se tam Harry Poter?
  • Těchto případů bude logicky přibývat. Na vině je současný daňový systém, kdy více než 50% peněz zpracovává stát a obce. Za poslední roky se stát a jeho orgány staly zločineckou organizací se všemi znaky, které to charakterizují. Od zákonodárného sboru, přes soudní moc až po exekuci a represivní složky.
    Všechny jsou vzájemně propojeny a slouží jednomu cíly, kterým je nahrávat zakázky a zisky z nich firmám napojeným na politiky a úředníky.
    Stát a obce neustále zvyšují svůj majetek, o který se však již pomalu nemohou starat, protože na údržbě se tolik nevydálává, jako na předražených stavebních zakázkách. Hladové zdi, což jsou všechny státní a obecní zakázky, ovšem neslouží k ukojení hladu lidu, ale lačnosti po lehkému zisku nejvyšších kruhů.
    Přibývá nám tu tak každoročně obrovské množství majektu, o který se nemá kdo starat, majetek chátrá a bohužel stavby se nedají vyhodit, jako dva roky staré počítače, nábytek nebo auta. Leži tu, hnijí, vlhnou a rezaví až jednou spadnou. Pak se z toho uvělá exemplární případ na jeho základu se hystericky zainvestují nesmyslné opravy jiných podobných staveb. Vzpomeňme na údajné opravy mostů v minulých letech, kdy téměř všechny byly prohlášeny za nevyhovující, každy starosta chtěl opravit svůj mostek, jenže mocní zjistili, že by tak všechny prachy přišly v niveč, resp. nepřišly by do jejich kapes, ale do kapes lidí, se kterými se nepočítá. Tak tato aféra pomalu vyšuměla. Stejně tak tomu bylo s protipovodňovými opatřeními, kdy to po krajích projektovaly, "vysoutěžily" a provedly jedny a ty samé firmy. Kolem každé vesnice jsou dnes novodobé nesmyslné hradby místo jednonuchých opatření na koordinaci činnosti na jednotlivých povodích a přehradách.
    Zločinci nesedí, nevisí, jsou tam stále.
    Státu a obcím se musí sebrat většina majetku a většina dnešních peněz.. Stát a obce se musí starat o věci, které jim náleží. Tj. obrana, měna, sociální, zdravotní a důchodový systém, školství a tím to končí.
    Nevidím jediný důvod, proč by vesnice měly provozovat dětská hřiště, když za domem je pole a les, proč sekat trávu kolem paneláků, když kolem rodiného domku to nedělají, proč se starat o parkovací místa na sídlištích, když u rodiného domku vám ho obec ani stát nepostaví, ale nařídí vám ho mít.
    Tak by se dal v nesmyslných disproporcích pokračovat. Nesmime si nechat do všeho kecat a myslet si, že volení jsou pomazaní. To byly králové a těm patřilo všechno. Dneska všechno patří lidem, nikoli lidu, ale lidem, tak proč nenechat lidi se o to starat.
    • pravdivá slova.
  • v tom, že po ní chodili lidé. Kdyby tam lidi nechodili, lávka by nespadla. Nebo by aspoň vydržela déle. Řešení bych viděl, aby se tam postavila mýtná brána a každý by musel za průchod zaplatit. Současně by tam byl jeden policajt a hlídal, aby tam nešel nikdo s nadváhou a při chůzi nedupal nýbrž pouze opatrně našlapoval.....
    • Nejhorší jsou lidé jako já...ti se neubrání nutkavé potřebě zkoumat vlastnosti lávky tohoto typu tím, že se jí pokusí rozhoupat.

      Na této konkrétní jsem ale nebyl už asi deset, možná patnáct let.
    • Něco jako galerie? Tam je návštěvník taky jenom otravujici pakáž, taky na to jdou peníze za z veřejných rozpočtu. Lidi si musí zvyknout že prachy co odvádí státu nejsou už jejich. Že ta divná představa ze to co je státu je naše je všech a je pro dobro všem je jenom blud. Co ti stát sebere to je jeho, ať je u koryta kdokoliv vrátí se ti jenom drobky od hostiny kterou platíš.
  • Nyní tedy mohou odborníci prozkoumat hlavní lana.

    Jako patologové, kteří také vědí vše, ale až když už je pozdě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit