Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že každý v bývalém Československu ví, že pro nás je nejlepší alternativou jádro. S fotovoltaikou vlezl Fišer s Bursíkem a spol do zádele některým podnikavcům a my to teď musíme platit ze sociálníních dávek! Hlavněse nikdo nenechejte otrávit kapitalistickými žvásty o nezávislosti na státu, předdůchodech a podobně, užijte si veselého silvestra a všichni se těšme na změny které nás čekají v roce 2013 :-)
    Díky Okamurovi sice možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená ale díky tomu také po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou být spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní, POTOM BUDEME MÍT VYHRÁNO!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    POJĎTE VŠICHNI VYHRÁT VOLBY PRO DLUHOSLOVA, zvolte za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího, A ONI NÁM ZA ODMĚNU ZVEDNOU SOCIÁLNÍ DÁVKY A OČISTÍ DAVIDA!!! Stane se nejprve našim "mučedníkem", potom zdravým a silným předsedou ČSSD, následně premiérem, a za pět let bude našim dalším socialistickým prezidentem!
    Půjdeme všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokud nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
  • V Číně prý začali vyrábět obrovské pytle,do kterých budou chytat vítr,aby ho pak za bezvětří mohli vypustit přímo na lopatky větrných elektráren (zdroj novaja kitaj)
  • Vítr a slunce jsou zdroje energie nestabilní a nejsou schopny přizpůsobit se spotřebě . Nedokáži si představit zásobování el. energií v noci a za bezvětří.
    • Fotovoltaické články jsou schopné vyrábět elektřinu i pod sněhem a za šera, nevím přesně jak je to v noci ale předpokládám že pokud ke měsíční svit tak také. Větrníky to je trochu jiná kategorie ale vzhledem k tomu že před stavbou se větrné proudy měří staví se jen v místech kde to má smysl. Navíc se dají lopatky větrníku naklápět tak aby účinnost byla jistá. Stojí před mámi ale jiná otázka: co s panely fotovoltajky až se sníží jejich výkon a tim skončí jejich životnost? Budme muset zaplatit jejich likvidaci neboť majitelé společností vlastnících tyto elektrány budou před koncem životnosti tyto elektrárny fiktivně odprodávat koňům!

      Všem přeji šťastný nový rok 2013, užíjte si jej ve zdraví. F
    • ... není divu :))))
    • vis Vaclave...bylo by dobre si v klidu precist nejake clanky a potom jednou vetou neco zavrhnout..Souhlasim s problemem uchovavani vetru do soustavy ale co se tyce jadra a uhli tak kategoricky tyhle dve alternativy zamitam...a dnes uz vim proc !! preji krasneho Silvestra Demo PS: http://www.ekobydleni.eu/vetrna-energie/evropa-ma-100-gw-vykonu-ve-vetrnych-elektrarnach-co-bude-dal
  • vidim ze redakce uz od rana oslavuje... tak stastny Novy rock 2013 !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit