Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obcan.Havel
    Ale fuj, vždyť má rypák jako žralok.
  • Vzor Římské otrokyně jdoucí za svým Pánem a Cesar s jeho projevy k legiím tupící svět válkami .
    NO na běžkách byla krásnější jedna paní z Slovenska v zasněžené krajině ta má jistě více svobody nežli otrokyně Cesara ,no prostě zážitek jako když seskočí Ježíš Maria z kříže ukrutných římanů a s vlasi kudrlinkovými tmavími v krásném sjezdu skupce mezi stromy se jen vznáší ,škoda že nebyla jako Ježíš ,opravdu sem si stačil říci jen Ježíšmaria .
    KDo je věřící věří v svaté světice a Cesar byl jen desperátor Velkého Říma velkých staveb kterými chtěl ohromit svět ,kdežto Maria putovala pěšky jako daná žena na běžkách krajinou mrazu azimi větru až našla jeskyňku ,která je pro lidstvo důležitější nežli Cesar a jeho otrokyně jeskyňka Betlém hřejivé teplo kolem které je svět lepší radostnější upřímnější .
    No neotravuji vás nevěřící biblickými výjevy rekatolizace ,vemte si třeba Španěli jaké krutosti delali kvůli zlatu které je oslňovalo ,tak i jejich následnici kradou loupí firmami jen aby oslnili auta ženevského atosalonu slakem elektronikou z Cipanga ,tak zaprodávají své duše peklu také auta ani nepotřebujeme ani s elektronikou z cipanga ani ponich netoužíme jen ti chamtivci vše zdražují .

    Básník Antonius Ovidius Naso cesar ani jeho milenka není věčná věčná je jen láska k Bohu alidem *16*
  • Já si myslel, že to bude článek o naší první dámě. *14*
  • Melanie je bývalá modelka. A je známo, jak je na tom většina modelek (tím skutečně nemíním úplně všechny, jsou zde čestné výjimky) s IQ. A taky je známo, v jakých vodách "loví" TOP modelky své životní partnery - ještě jsem neslyšel, že by si bývalá TOP modelka vzala za muže učitele, řemeslníka, pošťáka, farmáře atdatd. Takže je možná dobře, že Melanie moc nemluví. Ať je ráda, že "ulovila" Donalda. A jestli se projevuje nějaký odpor v její krásné hlavičce ? No možná jí tam už šrotuje kolik by se v případě rozvodu dalo vysoudit peněz, kdyby se našly důkazy o nějaké Donaldově nevěře. A po rozvodu zase honem zalovit v řadách miliardářů o další tučný úlovek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit