Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    zajímavé... a zaplaceno dostávají tidle komedoši z česka nebo ze zahraničí...? Ale hlavně aby se zase někdo omylem neprokecl, že jim za účast slíbili peníze

    • Podle minimálně jednoho vnější znaku se jedná o standardní demonstranty. Nevylučuji, že část z nich má veřejné vystupování jako koníčka a část ho provozuje v rámci své bipolární poruchy. V některých případech skutečně není financování nutné, snad kromě cestového, pokud se akce koná mimo dosah PID.

  • ááááá sprostá lůza vytáhla do ulic. Banda pod taktovkou Mirka Špíny Kalouska vytáhla fangli revoluce.Prasečinec vyšel v celé svojí nádheře pořádně si vyřvat svoji flustrovanou hubu. Je to krása.Ta jejich naprostá bezmoc s tím vším něco dělat.Moc by se jim zalíbilo ovládání země takto z ulice. A s přibývající zimou bude revolucionářů ubývat a ubývat. A zároveň bude míň pouličního divadla a míň a míň.

    • Sprostá lůza nemohla někam táhnout - neb toho dementního gaunerského kr.pla zeMANa už nikam nemohou pustit aby jim nepochcal celý hrad a gruhý ganster - koblihářský megazloděj někde žvástal své slabomyslné ufňukané chlísty nikoho nezajímající.

      To pouze zde několik primitívků nemajíc k dispozici možnost otírat si své usmolení držky o  pana Ing. Kalouska, by si ho museli ve své tupé hlavičce alespoň vymyslet a následně namalovat. Na víc se takové hnídy nezmůžou.

      Dle posledního zcela dementního žvástu toho vašeho chcípajícího sr..če zeMANa to vypadá, že snad po mnoha staletích bude opravdu nutné zopakovat si defenestraci.

    • Dojemné bylo, jak na Václacském náměstí fangli revoluce tuplovali tibetskou vlajkou. Typická akce "kdo má kostým, půjde za rakví" (Trhák, Zdeněk Podskalský, Praha, 1980).

  • "se ve čtvrtek večer sešly tisíce lidí"

    A jiným tisícům, desetitisícům a možná i vícetisícům to je naprosto buřt.

    Z toho mráčku pršet nebude.

    • Je třeba zavřít Kalouska za mříže a Němcovou taky.Jsou to rozvraceči státu. Pořádně je izolovat a bude klid.

  • Rozpad osobnosti je u Ovara více než evidentní.
  • Jasně, že za koblihářem Zeman stojí = STBák STBáka nepodrazí, že soudruzi...

  • Docela rád se na výsledek mediální mastu.bace veřejnoprávní, tedy objektivní a vyvážené ČT půjdu dnes podívat do centra Prahy. 

    Ks.chty zkřivené nenávistí a bezmocí, podpořené chl.stem a stádovým efektem - to nikde jinde neuvidíš. Panoptikum odpůrců demokracie, vyznavačů řevu a násilí.

    Profesionální demonstranti s jasnými a předem danými úkoly, hochš.apleři, kteří okrádají lidi v centru Prahy, budou docela jistě zastoupení v hojném počtu. Super.

    To bude show. Přijďte všichni, alespoň se pobavím. A ČT1 - prosím dokumentujte všechno - aby naše děti věděly za koho a co se mají stydět a za co jejich dědové rozhodně necinkali klíčema.

    Tak už jsem vytečkoval všechno - a pořád mi to hlásí, že užívám nevhodná slova.

    Asi celý takový příspěvek bude "nevhodný" pane cenzore?

  • Kavárenský., většinově pražský komparz z firmy Manifestprofesional s.r.o... organizovaný zakomplexovanými politiky, "aktivisty, neziskovkami" atd.. se přišel dle zadání a úkolu vyřvat a vyřval tedy vše co měl a věděl..

    • Mohli by si nacvičit nějaké nové choreo.....Už se opakují....Vlastně by docela stačilo, kdyby šli k volbám a volili tak, aby se pan Babiš ke korytu nedostal.

      Nejsou o nic lepší, než Ti, kteří nechodí řvát na náměstí a jejich hlas má stejnou váhu. Jinak se uřvou k smrti a nic.

  • https://www.novinky.cz/krimi/489376-zavrazdil-zenu-a-telo-pohodil-u-d1-dostal-16-let-vezeni.html

    a měl výmluvy, jak naučené od Babiše.

    Ještě, že pan Baláž není taková hyena, aby to házel na své 40-ti a 50-ti leté "děti" a dělal ze zdravých vysokoškolsky vzdělaných lidí nesvéprávné cvoky. Bureši, že ti není hanba, to je fakt naprosté dno a estébácká ubohost.

    • No poweráku zase jsi se tady pěkně vyblil. Tak nějak procítěně. Ale pamatuj si. TY s tím nikdy nic neuděláš. Budeš jen zlostně prskat jak se na obyčejnou lůzu patří.To je tam maximum tvého hrdinství.Pan Babiš je frajer který toto všechno ustojí. To si jen smečka křiváků od Seznamu myslela že udělají revoluci. Prd! Zesměšnili se před všema. Nafurt.

  • Za současné situace nemá totiž nikdo jiný vládu sestavit. A ti kriklouno z Pražské kavárny?? Ti nevidí přes psa na tramvaj. 

  • Asi půjdou oba. Jeden do krimu, druhej do cvokárny.
    • Putinova rohožka Milda Zemanovič půjde spíše do kytek, jeho troskoidní fyzický i psychická stav už nezapře ani jeho ochranka která ze sebe dělá paravan před objektivy kamer, ale Babiš bude těžší oříšek, podpora voličů jeho sekty chybu nikdy nepřizná, budou se rvát za miliardáře který zbohatl na jejich daních do poslední koblihy.

      • TheGGG

        hlavně když kraďoušek odtáhne i s ostatními modrými havloidy... šáša bombarďák už čeká a asi je mu tam dole smutno

      • áááá chátra z ulice nám tady mudruje? Jejda to jsou veliké plány. Pamatuj si banda se vyřve až ji budou hlasivky bolet. Bude bezmocně hulákat a zabírat místo v ulicích. Ale zas pobaví své okolí.Běžný člověk si zajde třeba na pívko. Tady sprostá lůza nemá ani na něj tak chodí dělat brajgl. Ale spolehlivě - nikdy ničeho nedosáhne. A tak to má být!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit