Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jací k.eténi mohou tohle hrát?
  • Sokolové čoboláka vypískali a to je dobře at ten ymrd vidí že ho tu nikdo nechce
    • Mule Mule a to jsi přečetl kde. Ty a tobě zvěř podobná se zlostí zajiká, když slyší o panu premierovi. Ale nic s tím ty obyčejná chátra neuděláš. Blbé, co?
      • Pan premiér ???? A to má být jako kdo???

        Snad tím nemyslíte tu směšně žvástavou postavičku - jakéhosi megazlodějského podvodnického čoboláka -  komoušského konfidenta STB, soudruha kobliháře babiše. Oni Slováci dobře věděli proč ho ze Slovenska vyhnali a proč tam ten prašivec bez pořádné ochranky ani nepáchne.

        To je stejný premiér asi jako indiánská babička kosmonautkou. 

        Ta vytlemená tlama s obrostem jak žába na přirození a zcela nesmyslnými chvástavými žvásty ať se chystá - tepláky čekají.  

  • pro ty co NEZNAJÍ PRAVIDLA.. můžete za den přihlásit POUZE JEDNU učtenku z obchodu.takže určitě to není tak že by prodavačky sbíraly učtenky a hlásili to na sebe.a celkově se mi zdá jako značný blábol že by někdo přihlásil 150 učtenek za den, protože těžko obchází krámy v pulce města aby je nasbíral.spíše se jedná o partu lidí co dávají učtenky dohromady protože tím zvyšují šanci na vyhrání.není to nic proti pravidlům. dříve takhle lidé i sázeli sázenky dohromady
    • Nemusí stačí aby se dohodl nekdo z bbesky velkého obchodního centra a ještě má o noční čas je pěkně zaevidovat.🙂
  • Je to zajímavé. Je li všech 150 účtenek přijato, potom splňují požadavky hry. Ale i tak se jedná o podvod který lze snadno odhalit na nekolika zakladech.

    1. V pravidlech je, že HRÁČ muže registrovat ... Hráč ne hráči. Tedy registruje li více lidí pod jedním účtem je to proti pravidlům.

    2. Jde to přes FU, hráč asi neutratí více než vydelá (viz jeho daňové přiznání). I tak by slo prokázat, nepoctivost hráče.

    3. Podle údajů z účtenky je zjistitelné kdy, v kolik a kde byla vydána. A asi těžko někdo nakoupí v rozmezí 5 minut ve dvou obchodech které jsou 10 km od sebe.

    4. ...atd.

    Takže pokud někdo vyžaduje poctivost občanů  (to pokládám za dobrý úmysl) měl by zajistit aby ti nepoctivý byli nejak "trestani" zde třeba nepřijetím účtenky.

    • čobol přece nemůže trestat nepoctivé neb by sám sobě musel dávat pár facek,EET klidně ale ti co mají tržby do 1 milionu nechte na pokoji,nikomu nevadí a těžko kapitál vyvezou do Bangladéše.
  • Ministerstvu financí nevadí trestně stíhaný premiér, proč by mu mělo vadit, když někdo nakrade 150 účtenek každý den a to celý měsíc. 😍
  • Když to vymyslel swinka z čobolska tak to budete hrát dokud Vám swinka nedá pokyn dost a hotovo,🙂 co si vy česi sakra myslíte nejvyšší megapodvodník se přece nemýlí.Bureš chtěl stejně jenom odvédst pozornost ,chléb a hry.
  • To ministerstvo financí by mělo vědět, že jak uvádí 150 účtenek denně je holý nesmysl. Jinak řečeno, kdo z nás nakupuje každý den ve 150 různých obchodech. Ministerstvo by mělo vědět, že podle pravidel se z jednoho obchodu přijme jen jedna účtenka denně. Takže ty ostatní jsou automaticky systémem vyřazeny ze slosování.  Předpokládám, že ministerstvu je rádo, když je někdo tak aktivní, zvyšuje se rozsah jeho kontroly. Zajímalo by mě, co ministerstvo dělá s obchody, které už delší dobu prokazatelně nedávají informace do systému EET. Soutěžící to pozná hned, když je daná účtenka i přes správnost podání systémem nepřijata. To snad ministerstvo očekává, že budeme na takové prodejce žalovat? Nebo si myslí, že zadání do systému je provedeno špatně. I když se často několikrát opakuje s negativním výsledkem. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit