Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Píchalka svatá (KK) má natolik odpornej ovarovej rypák že jí nikdo jiný nežli Křivohubý Krasavec z ODS nepíchne *12* *1*
  • tluchor by si mel slecnu koci vzit za manzelku to by byla idealni dvojice.
  • Jsem daleko od způsobů středověkých, ale v této chvíli již skutečně nepomůže než všechny vyházet. A myslím si, že pořádná košťata se snad najdou. To jejich nenažrané mlaskání u plných koryt musí být slyšet až v Japonsku. Vy, co se sami pokládáte za elitu národa, vězte, že jste nedostali podporu od voličů proto, aby jste sebe napěchovali a ostatní ožebračili, vy jste dostali důvěru ke správě tohoto státu ku prospěchu jejich obyvatel. A Ti jsou dnes naprosto zhnuseni vašim počínáním. Není divu, že se chystá protestní akce, když na jejich výzvy pohrdavě nereagujete. Konečně už VŠICHNI vypadněte. Tragédií je to, že není koho volit. Neboť všichni před volbami pokorně slibují, minutu po volbách je již všechno jinak. Takže konečně změňme i tu pitomou ústavu. Dejte práva i obyčejným lidem. Když mohou rozhodnout předtím, ať mohou zasáhnout i potom.
  • Potřebuje mít Kočí mezi VV aby mu donášela.
  • 7. května to vypukne....! Doufejme, že Národ znova povstane! "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí....!"

    "Je právě sechs hodin." "Voláme českou policii, české četnictvo a vládní vojsko na pomoc! "Voláme vše české na pomoc! Revoluce! Revoluce! Revoluce!
    Strana pro bezpečnost občanů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit