Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tluchoři ty chlapče milý,ještě se tě nezbavili?Děláš všude ostudu,uberou ti ze žlabu! *4* *4* *4*
  • Pane Tluchoři! Jste přírodní úkaz toho, že IQ není vše..., máte-li ho, jak se píše. I o tom ošem lze pochybovat, jinak byste již odešel.
  • Pane Tchoři, vážený mongoloide, Paměť národa Vás důrazně nabádá, abyste se už konečně spláchl a zavčas zmizel kamkoliv do hajzlu, s panem prý tchánem úplně nejlépe...a vemte s sebou i slečnu Kočí, smrad z vašich spojení táhne už i do Spojeného království, toryové jsou v šoku, s kým se spřáhli, jste sprostý dobytek, pane Tchoři, a divím se, že nejste ve věci zločinných intrik vůči VV ve vazbě za zločin vlastizrady, asi vám fakt patří celý resosrt spravedlnosti, prasata!!! *12*
  • Tluchoři ve středu končíš, tak už níc nesvolávej. vzkazuje tvá kojící matka ODS. Zdá se, že zase budeš v Mexiku dřív než tví soukmenovci.
  • Tluchoř, je jasná ukázka toho, že drzé čelo, je lepší, než poplužní dvůr.
    Přitom má tenhle debil, jen to drzé čelo a za ním, pár frází, které neustále opakuje.
    Jedno se mu ale nedá upřít. Ti, kdo ho nasměrovali na loupež zdravotnictví, ho naprogramovali dobře, že pane Rubáš, Šnajdr a spol.
  • Základní reformy by se dali zvládnot za hodinu.Těm důchodcům,kteří napomáhali tento kapitalistický svinčík nainstalovat a tuto zemi rozkrást,ihned znárodnit důchody na náhradu této zemi nadělaných škod.Pokud budou remcat,tak jim důchody vyplácet,v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Uvedení by ve zdravotnictví,měli mít nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Takto ušetřené miliardy,použít konečně na splácení astronomických dluhů.
    • Nevím hochu, jak jsi starý, ale tenhle svinčík nainstalovali svou blbostí právě ti mladí, kteří přemluvili bábu s dědkem, poslali Paroubka do bezvýznamnosti a nstolili tyhle dobytky, kteří tu s námi mávají.
      Ale všeho dočasu, brzy skončí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit