Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatím jsem neviděl žádnou žalobu na Babiše ve věci podvodu, úplatku, korupce .Takže asi to dělá lépe ,než předchůdci. Nic méně jeho přístup je hodně odlišný a stravitelný pro většinu platících daně. A ti co kradou vidí že se blíží konec bratříčkování s ODS která už nemá vliv a proto se snaží zuby nechty to zvrátit. Je mi jasné že jim vyhovuje silně koupční prostředí tunelů a přestřelených státních zakázek a ostatní to budou platit .Jenom že vše jednou končí.
    • Bože ty máš, ale přehled! Sleduješ aspoň drobet politiku?
      Jednou ti to dojde, ale nevadí, takových je 25% národa.
  • Babiš za peníze EU, které mu nepatří si postavil čapí hnízdo. Zloděj křičí chyťte zloděje. Ten má pěkně pokřivený charakter. David Rath byl to samé jako Babiš. Třeba se potkají někde v ústavu pro choré.
  • Ministr Bureš je krajně nepohodlný všem zlodějům, kteří se po převratu prokradli a prolhali k moci v čele s ODS, má tedy mou plnou podporu. Jen houšť pane ministře. Přes křik dotčených zlodějů bude brzy EET schválena. Je třeba řádně vymést Augiášův chlév a tohle je začátek...
  • Bureš pění, bohužel neví co je to parlamentní demokracie
    • A rozdávání dozorčích rad k tomu patří???? jste směšný.POŘÁD ŽÁDNÁ SEBEREFLEXE! *9*
    • A ty víš soudruhu? *3*
  • bědují že jim v parlamentu v této souvislosti všichni nadávají.Si dělají asi legraci.V takové pazemi jako je Italie dostaneš paragon i na kopeček zmrzliny.Prostě pořádek musí být.Tady smečka vyhlášených loupežníků od modrých, má plnou hubu blbých řečí.Každý ale naprosto každý tady ví že strana která vygenerovala Topolánka,Dalíka, Klauze protlačovala obrgaunera Kalouska si tady už nikdy neškrtne.Stryc Ander z ANO má své mouchy.Ale kdyby se nevložil do voleb - za svoje - tak nám modří loupežníci sežerou celý stát jak termiti.A ještě u toho budou mlaskat.Stačí připomenout jak blbka Nagyová položila vládu ..... a už modráci vylepovali bilbordy, že prý hlupaňa Němcová na post premierky.Neskuteční celoživotní křiváci.A toto by chtělo znovu ke korýtku.Hoši hoši - vaše místo je na takové jednoduché stavbě ze 3 trámků.
    • Problém je v tom,že se nic nezměnilo,modří ptáci to dále ovládají a jsou stále napojeni na vemeno státních zakázek i dotací......a můžete mne zase bloknout tiscali pápá
    • V Itálii je to jinak, chlapče pleteš, já jsem tam žil. Tam zákazník si musí odebrat paragon. Když jdeš s obchodu a skontroluje tě fin. úředník a ty ho nebudeš mít, tak je to jako když jsi to zbož ukradl. Nebude trestán prodejce, ale ty, že jsi to ukradl. Jinak nejsou nikam na pojeni aby stát kontroloval kolik si toho prodal a bla bla bla. Jinak v Itálii je korupce o které se ti ani nezdá. Být tebou raději mlčím.
      • Ta účtenka zřejmě není pro nějakou centrální účtárnu někoho kdo by chtěl Itálii řídit jako podnik. Ale nejspíš se tam krade v takové míře, že na každou věc je třeba mít doklad, že byla koupena a ne ukradena. Když u nás odcházím ze supermarketu, také musím mít pokladní lístek, protože se může stát, že pokladní špatně odblokuje zboží a u východu to spustí alarm a bez lístku bych těžko dokazoval, že jsem to zaplatil. 'Také se mi to stalo.
    • Každá centralizace je škodlivá pro demokracii, svobodu i pro řádnou funkci státu. A centrální evidence tržeb je velmi snadno zneužitelná. Síla USA spočívá mimo jiné v silné decentralisaci všech oblastí, slabost CCCP naopak spočívá v silné centralisaci.
      • Aha, proto máme v USA federální úřady... *15* *15* *15*
        • Ano, ale je třeba podívat se jaké postavení ty federální úřady mají a co si mohou nebo spíš nemohou dovolit. Doporučuji seznámit se trochu s reáliemi a ústavním systémem USA. *2* *2* *2*
          • Doporučuji se doučit, nejen co se USA týče... *3*
  • Vůbec se nedivím že v televizi nic není protože v radě pro tel.a rozhlasové vysílání sedí p.Uhde pravý komunistický prospěchář ,který skládal basničky na stranu a předčítal je v televizi. *8*
  • Důchody pro „podlidi“, občany a „nadlidi“
    Farizejští úředníci z EU tlačí na vládu Bohumila Sobotky, aby zrychlila proces nárůstu věku na odchod do důchodu. Přičemž díky chemickému praseti - Kalouskovi, máme neomezený odchod dle narození, tedy přes 70 let u nynějších narozených dětí.Průměrný důchod Němce je o 300% !! vyšší, ale to hlavní, Německo schválilo novou důchodovou reformu, která platí od 1.července letošního roku, a snižují odchod do důchodu ze 65 na 63 let, reforma také zvyšuje důchody o 57 euro. Píšou o tom jedině v Mladé frontě Dnes, která patří Babišovi, ostatní deníky o tom mlčí, hajzlové...!!! A teď si přečti to "nejlepší" nakonec, jak nám nadřazeně vládnou z té Evropské unie, a jak si umí dopřávat na úkor nás všech, ale to si raději sedni, ať to s Tebou nešlehne
    Odchod do důchodu ve věku 50 let s 9000 eury měsíčně pro úředníky EU byl schválen!
    Napsal Svět kolem nás dne 7. května 2014. Kategorie Zahraniční
    Všimli jste si, že naši politici/poslanci a jejich "pochlebovači" dělají vše proto, aby se dostali do evropské správy?
    Proč? Bude vás to zajímat.
    Odchod do důchodu ve věku 50 roků s 9000 eury měsíčně pro úředníky EU byl schválen!
    Už v roce 2014, 340 zaměstnanců odešlo do předčasného důchodu ve věku 50 let s penzí 9000 eur za měsíc! Což je v přepočtu + - 252 000,- Kč
    Jen pro ty, kteří třeba neví co je to euro? Dnes cca 28 Kč. Za tu almužnu pak si ještě část bývalých europoslanců musí přivydělat nějakou tu pětku např. jako předsedové dozorčí rady, či generální ředitelé, nebo berou i jiné podřadné práce jako poradce ministrů, nebo konzultantské práce a přednášející na význačných universitách za tzv. extramoney. Jo zlatá, dobrá EU. I zlatá, i dobrá. Jen pro koho? Co Vy na to?
    Proto , že naše „svobodná a nezávislá“ média národ neinformují, považuji za svou povinnost rozesílat tento email na všechny strany ......... Za co tedy platíme televizní a rozhlasové poplatky , když se z veřejných médií nic nedovíme ???
    • Tento režim není pro obycejne pracující občany. Nejlépe je to vidět v systému odměňování. Tím nemyslím novelizaci. Tím myslím nespravedlnost, kdy obyčejný zaměstnanec má 18-20 000 a pracuje kvalitně, na druhé straně manažer, který přivede podnik k úpadku nebo dokonce ke krachu bere několikanásobně více. A tak je to i s politiky! Každý poslanec a senátor má asistenty, kteří by měli připravovat kvalitní podklady a ejhle mnoho zákonů se musí během pár měsíců novelizovat.
      A nyní vezměme komunistické parlamenty. Ty rozhodovaly o ničem, také poslanci nebrali mimo diet a cestov. náhrad nic. Všechno totiž připravovaly skupiny odborníků pod vedením Komické strany Těžkoslovenska v čEle s polibdirou Úv Ústavem Rusakem.
      No, ale fungovalo to, zboží prý leželo ve skladech, avšak financí bylo dost ve zdravotnictví, školství, bezpečnost, armádu i na podporu populační!
      • Oprava: Tím nemyslím nivelizaci...
  • Typická ukázka, proč u nás nikdy nebude, jak by mělo být. Polarizace stran v Parlamentu je natolik výrazná, že ti, co dnes dělají obstrukce a příště budou vládnout, zažijí totéž. Prostě se od revoluce v Parlamentu pořád oplácí jedni druhým každých 5 let. Zdá se, že souhry VŠECH politiků ve prospěch VŠECH občanů se nikdy nedočkáme. Ješitnost a starokostlivost stran a jejich chorobných programů a politiků, ze kterých nikdo nechce slevit, ani se domluvit, nás vede do propasti, do které, zdá se, brzy padneme, ale zřejmě nikdy nevylezeme. A to jenom proto, že dvě stovky trubců a ješitů v Parlamentu vůbec nemají zájem na prosperitě VŠECH občanů.
  • Vážený pane - buzerace je že platím o 5% víc na odvodech a daních než Němci.
    Buzerace je že platím o 5% víc než němci na dani za naftu a benzín.
    Buzerace je že platím za dálnici a němci neplatí protože dálnici postavili stejně jako my z daní.
    Buzerace je že plyn nestojí o 30% méně než předloni a paltíme vice než němci.

    To je ekonomická buzerace a příživnictví. Že si předemnou bába ze třema rohlíkama u kasy ráda povykládá je život a osud nikoli buzerace.
    • A proč jezdí němci k nám na benzín??? aby pozvedli naši ekonomiku??? *3*
      • Ty jsi to nepochopil co Sta.. napsal? Nepíše oceně, ale o dani. Toto pochopí dítě v první třídě. Omlouvám se, ty ještě chodíš do školky, to jste se ještě neučily.
  • ovce, co se divíte... Bureš řídí stát jako firmu... zvolily jste si ho... a dostaly jste koblihu....
    • Zeman a Babiš jsou spásou Novočeska
      • tak to je *3*
        • Najdi si svůj nick smrade. *3*
          • http://sip.denik.cz/zabava-a-video/hroch-predvedl-nejvetsi-prd-na-svete-ulevil-si-a-stal-se-hitem-internetu-2013120.html
          • je to prašivej zloděj *10* nevšímej si ho, já vím kdo jsi *14*
            • zašermujeme ?? *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit