Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový kamarády bych potřeboval taky.
  • Solární elektrárny tady taky byli před tímhle hajzlem na premiérském křesle *16*
  • V tom Fisherovi není nic dobrýho !
  • Kdo ŠETŘÍ, má za tři!
  • Co je tenhle hajzl zač vidíme na účtech za elektriku a po tom, jak se choval u volby prezidenta dobytek *16*
  • Jak účelově páni redaktoři z tiscali.cz překrucují informace a jsou v područí svých pravičáckých pánů!!!!!
    Etapy budování zásobníku.
    V červenci 2012 byl superrychlý zásobník v Rožné v předrealizační fázi. K dispozici byly rozhodující informace z průzkumných prací, které byly zahájeny v roce 2010.
    Zdroj-česká plynárenská:
    http://www.ceskaplynarenska.cz/cs/zasobnik

Takže páni pisálkové-NELŽETE !!!!!!!!
  • ok
  • Polib mi pr.... *10*
  • Nevím sama koho mám volit, ,jen mám názor.Byla bych jen ráda,aby policie šetřila!!!!! *16*
  • Podle způsobu tvého vyjadřování,ty nemáš mezi slušnými lidmi co pohledávat.
    Naopak !
  • Od novinářů jsou to pouze konspirace a spekulace, to ví každý z nás a přitom vědí h o v n o. *16* Je to novinářský hnůj.
  • Prosím vás, nebuďme trapní.Nebo si mám představit, že každý kdo kdy s Fišerem promluvil slovo se mu musí na hony vyhnout, nejlépe nezdravit, přejít na druhý chodník! Aby náhodně neupadl do řečí pravičáckých honců?? To bude řídit a posuzovat Němcová s Kalouskem???? Pořád zpívají stejnou písničku,radši kdyby nám zazpívali, jak si to uplichtil Klaus a Topolánek, když vládli aniž by vyhráli volby(ty byly Paroubka) a bez důvěry s pochybnými přeběhlíky. Proč objektivní novinář nechá pravičáky tlachat a nepřipomene do kamer na místě tyto fakta. *3*
  • Letos nemají novináři přes prázdniny okurkovou sezonu. Politici jim dávají zabrat. Jen houšť a větší kapky. *3*
  • Doufám že zase budeš volit gestapo co tu kradlo 23 let
  • Já chci taky sponzorský dar,ale vážně co pak někdo někomu dá peníze jen tak????Vůbec se mi to nelíbí,to byla třešnička na dortu!!!! Jinak fandím a chci nové volby!!!
  • Vím,že povolení bylo dáno,ale jde o souhlas užívání tohoto díla státem,to je totiž najvýnosnější džob s vysokým ziskem,hlavně když se dojedná výhodná cena nájmu.
  • takovou konspiraci tam nehledej proste je to porat uz od 90tych let jedna parta ktera to spolu tahne a lidem jako ty co veri na ceskou pravici a levici se akorat tak 24 let smejou!!!
  • to je jedno, že je to gauner gaunerů futrál je fakt, a to nepopřeš
  • dědo mysli, povolení muselo být už dááávno vydáno a ještě.. o využití vyrubaných uranových dolů se mluvilo nejmíň 10 let. protože nikdo po jejich uzavření nevěděl co s tím.. Ona to asi nebude žádná sranda rubalo se tam celé minulé století....
    Ale novinářům se hodí vymejšlet.. a špinit...
  • Ten jeho hlavni sponsor by mu nedal ani vindru.Takze strycek Standy Grosse?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bulvar-Tahle-pani-zna-izraelskeho-sponzora-Jana-Fischera-Ozvala-se-nam-278534

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit