Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od novinářů jsou to pouze konspirace a spekulace, to ví každý z nás a přitom vědí h o v n o. *16* Je to novinářský hnůj.
    • Co je tenhle hajzl zač vidíme na účtech za elektriku a po tom, jak se choval u volby prezidenta dobytek *16*
  • mně z těch novinářů klepne. Jestliže už buduje, to znamená, že povolení a pod,. bylo vydáno už nejmíň loni , ale ono se hodí špinit lidi, kdyby se raděj koukli sami na své nesmysly, než překrucovat a zceA NELOGICKY PRAVDU A PŘIZPŮSPBOVAT SI JI JK SE JIM TO HODÍ. jESTLIŽE SE UŽ STAVÍ, TAK NEMŮŽE DODATEČNĚ COKOLIV OVLIVNIT... je to děs
    • Nejde totriž o zakázku,ale o využívání státem,který bude platit drahý pronájem. Ten vynese víc,než budování díla.
  • Jak jsem již psal, přál bych si vládu bez politické příslušnosti, bez cizáků a židů. Tyhle kreatury co mohou za druhé největší svinstvo po daru církvi bude třeba vyhubit, jedině tak se již nikdy nevrátí a nebudou otravovat slušným lidem život. Fišo táhni do prd... *16*
    • Podle způsobu tvého vyjadřování,ty nemáš mezi slušnými lidmi co pohledávat.
      Naopak !
      • Polib mi pr.... *10*
  • Žádná náhoda to bohužel není. Fischer je první placená loutka Lukoilu která má
    přihrát těmto podnikavcům státní kšeftíky a samozřejmě penízky.
    Takže peníze do něj vražené jim Fischer z našich peněz vrátí zpět i s úroky.
    S fotovoltajkou předvedl to stejné. Na té zlodějně se mafie napakovala a pak
    ho sponzorovala ve snaze dostat ho na hrad.
    SPOZ napojená na Lukoil se chce dostat do PS a třebaže dostane jen 5 procent hlasů
    tak ji hradní šéf protekčně protlačí do vládních křesel.
    Další tlupa převlečených rudejch korýtkářů chce ovládnout stát. To je celá ta dnešní
    Zemanova hra které nic nechápající dav zatim tleská.
    • Jó ta jejich diaspora se znakem hvězdy Davida nikdy nespí, jenom lumpárny vymýšlí, prý národ vyvolený, ne ne zloději to jsou.
  • Že by se kopal tunel z druhé strany proti tunelu fotovoltaiky, to by potom vznikl další megatunel, neboť vše zaplatí státu daň. poplatník a jeho potomci, to je pane podnikání s jistým kšeftem placeným státem díky korupčním politikům. Někdo vaří polívku a jiný je sežere. Jo garance lobistům to je kšeft. Jó dotace dvojí zlodějina na daň. poplatníka. Poplatníci je třeba se zorganizovat a požadovat restituce za to co vám již bylo v DÉMONkracii zcizeno a ještě přidat něco požadavků navíc, vzít si vzor z církve.
  • Bylo by divné, kdyby ve článku bylo napsáno: Fišer dostal milion od topenáře, dva od elektrikáře a zbytek doplatila zdravotní sestra. Až toto bude pravda, bude v našem státě dobře. Sakra, on to byl sen a já zaspal a musím běžet hákovat za pár kaček.
  • Soudruzi to myslí dobře. Pro ně. Že se vybuduje něco kdo nikdo nechce není důležitý. Práci ale dostane pár lidí. T budou zdůrazňovat. A že se na tom soudruzi napakujou na úkor státu taky není důležitý. Pro ně.
  • Vláda odborníků? Nikoliv - vláda korupčníků! Da zdravstvujesť tavaryšť Zeman!
  • Vůbec by mně nepřekvapilo pokud by se ukázalo,že dluhy za Fischera,zaplatili pravičáci.A to tak,že až uvedené bude policie prošetřovat,by se ukázalo,že tyto peníze pocházejí z podezřelých zdrojů.Ta rychlost zaplacení dluhů skutečně ukazuje,že jde o past na Fischera,do které se nechal vlákat.ODS by se pak uvedené vrátilo po parlamentních volbách tím,že by takto ohlupovbali voliče a ti by jim zase pomohli ke korytům,aby to byli zase oni,kdo bude ve velkém krást.Chce to zprovoznit katovské mučírny a všechen politický dobytek,který se po komunistech prolhal k moci,tam zhačít odporážet.
    • takovou konspiraci tam nehledej proste je to porat uz od 90tych let jedna parta ktera to spolu tahne a lidem jako ty co veri na ceskou pravici a levici se akorat tak 24 let smejou!!!
  • *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit