Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Hlavně nezapomeňte na toho lumpa Teličku .To je zmetek co mnohokrát otočil a hlasoval proti zájmům Čr.

    • Jediní zmetci vyskytující se na zdejším území jsou dva lumpové - komouš.konfidenti STB jakýsi zeMAN a babiš/Bureš a pak jeden potroublý megalumpský zmetek a ty pšouku.

      • KIMCID

        Nepopisuje furt sebe teplomete

      • Moc tady nevyskakuj, ty prakundo Sajmonova z Tischcali....

  • "Pokud někdo v první řadě usiluje o vystrašení veřejnosti, aby propadla pocitu, že potřebuje ochranu, spíše než o jeho serióznosti to svědčí o snaze manipulovat a dostat voliče tam, kde jsou nejslabší,"

    .

    Souhlasím s autorem. Přesně to odpovídá neustálému strašení s globálním oteplováním, přibývání odpadů, strašení "nácky", rusáky, číňany a já nevím co ještě. Myslel to tak autor, že? 

  • Představa deseti milionů Čechů, kteří budou svoji sílu demonstrovat tím, že si dají na hlavu Babišovu čepici, působí směšně.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Dovolím si opravit chybu v článku uvedeném na serveru Tilhali. Čechů, pokud je mi známo, není deset milionů. Když hodně přeženu bude to kolem nějakých sedmi milionů. Komu ještě neodumřel v hlavě mozek a nebyl nahražen nějakým počítačovým harddiskem s předinstalovanými hloupostmi nevyžadujícími samostatné myšlení, může si tuto informaci zjistit například z formulářů sčítání lidu.

    Důkazem je už první sčítání lidu.  Na sčítacích arších svobodného, demokratického státu chyběly vedle desítky vyjmenovaných národností, národnost moravská a slezská. Ani odpor Moravanů, který se proti tomu zvedl, nepřiměl státní vládu k opravě, nebo vydání nových sčítacích archů. Ta bez omluvy pouze dovolila, že ten, kdo se necítí být Čechem, má českou národnost přeškrtnout a napsat moravskou, nebo slezskou. Už tento hrubý zásad vlády, neuvedení  národností dvou zemí, které spoluvytváří stát,  nelze nazvat jinak než cíleným úmyslem poškodit oba národy a vnucovat jim národnost českou.  Přesto se k moravské národnosti přihlásilo více než 1 a půl milionů občanů státu.

    Další čechizace zamířila do škol. Ze školních učebnic zmizelo učivo o dějinách Moravy a pod hlavičkou Dějiny země české se moravské děti  desítky let dovídají, že ve státě Česká republika  je všechno české a také i oni jsou Čechové. Je to další schizofrenické působení, zaměřené bohužel na děti, protože  jejich rodiče, pokud si svou "rodovou paměť" zachovali,  jim toto učivo vyvrací a v dětské duši se tak vytváří zmatek. A k čemu to vedlo lze se přesvědčit z posledního sčítání lidu (v r. 2011), kdy na otázku o národnosti neodpovědělo 27% obyvatel státu. 2 miliony, 742 tisíc 669  zmatených občanů státu neuvedlo národnost.  

    Celý článek zde.....http://www.kruhrodu-moravy-slezska.estranky.cz/

    • felix.julec

      Ad realista xxx Vždyť i velký kus tradiční Moravy (Dačicko,Svitavsko,) je dnes v českých krajích.Z Moravy si Praha udělala stejnou gubernii,jako kdysi ze Slovenska.Být ve státě s Čechy,není pro Moravany žádná výhra.

  • To není fér brečí Kalousek s Fijalou, zdraží nám alkohol. 

    • Na hradě se to zdražení alkoholu nepozná. Tam je dost na platy i pro konfidenty.

      • KIMCID

        Na hradě možná tam je jen Duka. Prezident je v Lánech

  • hlavně si prohlédněte ty zrůdy na fotce, ti na nějaké česko vůbec nemyslí, ti myslí na svoje koryta


    • Ale vždyť na nich není ani ze největších kolaborantských zlodějských křiváckých podlých zrůd - zeMAN nebo Bureš/babiš.

    • Největší koryto je na pražském hradě: neodpovědný, tj. nesvéprávný jedinec a jak se má.

      • KIMCID

        Ano Duka

  • mun.go

    V "Česku" není deset milionů Čechů. 

    Jsou tady také Moravané, i kdyby se lev na hokejovém dresu na hlavu stavěl.

    • To je to antické "Rozděl a panuj!"

      Jestli si tedy někdo myslí, že je "jiný" než Češi, protože se narodil a žije na Moravě a je tedy Moravan, nikoli Čech, je to jeho věc. Všichni jsme ale občané České republiky. Jinak na Moravu jezdím rád, žijí tam přátelští lidé. Pro občany velkých zemí, jako jsou např. USA jsme všichni Evropané. Ti nechápou naše "hraní si" na maličké nárůdky. 

      • Máš naprostou pravdu Rozděl a panuj o to tu běží. A tak se musíme vrátit ke svým předkům a bratrům. Všichni jsme Rusové. I jazyk máme podobný. Nebudem si hrát na maličké nárůdky. Jsme Jeden Velký Národ. Pokud se někdo necítí být Rusem, nikdo mu nebrání vystěhovat se za svými idoly do Německa nebo Ameriky.  

        • Realisto, obávám se, že myšlením vězíš v 19.století: "Rusko je veliké dubisko a my jsme jeho větve... Všichni jedné matky slovanské jsme děti." Jistě víš kdo je autorem.

          A taky si vzpomeň jak to nakonec dopadlo: WW1 - ČSR - Protektorat Böhmen und Mähren - ČSSR (Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika - Česká republika.

          Podle mne není ani tak důležitá národnost, ta je do značné míry otázkou volby, ale státní občanství, to určuje právní postavení daného jedince.

          • Pořád lepší Občane v  19 století než když ty jsi uvízl ve 20 století. Tvé Ein Reich Ein Volk Ein Führer tvé nadšené skandování pro Nacisty a jejich teror a decimování svobodného Československa je nejen zarážející ale i varovné kam může rozumný (nebo snad nerozumný?) člověk klesnout. 

            • Realisto, nepřebral jsi slivovici? Podsouváš mi co není pravda. Ale to je u vás obvyklé. Kak skazal vaš vělikij vožď Uljanov: K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky.

              To heslo ein Volk, ein Reich, ein Führer znáš moc dobře, však komunisti se tím také řídí. Nezapomínej, že občané žádného fýrera nepotřebují.

              • Reakce na příspěvek:

                Každý tě tu Občane zná jak staré prošlapané boty. Stačí dlouhodobě sledovat tvé fantasmagorické příspěvky. Nemusím ti nic podsouvat, ty sice neustále meleš o jakési demokracii ale přitom praktikuješ bolševické diktátorské manýry. Je fraška jak se navenek tváříš že prý komunisty nenávidíš ale chováš  se a myslíš stejně jako oni. Moravany a Rusy nenávidíš a nejradši bys je zplynoval, Čechem se naoko tváříš abys nepřišel o poslední zbytky sympatií naivků co tě neznají ale jinak se zastáváš Němců a okupaci div nevychvaluješ jako osmý div světa. Možná tví předci opravdu byli Esesáci a tak nemůžeš zapomenout že jste dostali výprask. 

                • Reakce na příspěvek:

                  Realisto, škoda slov. ☹

              • Reakce na příspěvek:

                Ono to s tím Führerem není tak jednoduché a protože by z nepochopení mohla vzejít škoda,zkusím to rozebrat.

                Říkáš,že občané Führera nepotřebují,ale sám váš,že občas si nějakého zvolí a dali by za něj život.Dělají to,když je jim zle.Ono je to tak,že aby se mohly uskutečnit velké věci jako třeba aby byla práce a nebyl hlad,musí se hodně lidí spojit a svou nepatrnou moc delegovat na jednoho z nich,ve kterého věří.

                V Německu u starých Germánů byly dvě formy vlády-na zemi byla demokracie islandského typu a na moři platil vůdčí princip,protože tak byla největší šance na přežití.Odtud tedy ten Führer.

                V době mezi válkami se v Německu nedalo žít-potravinové příděly byly sníženy pod existenční minimum a tehdy byla nálada taková,že lid čekal na Führera.Tím tehdy nebyl míněn Hitler.Ten své právo na vůdcovství plně získal až po vítězství nad Francií.Stavěly se Hindenburgovy věže a národ se formoval do stavu zvaného Volksgemeinschaft,nebo jinde "tělo národa" a cítil svou sílu.

                K té síle mohl patřit každý,i ten,kdo neměl německé rodiče a nežil v Německu.Bylo však třeba německy umět.

                A teď co tím chci říct-že schopnost sjednotit se a být veden je právě to,co bylo vlastní Římu i Germánům a tím dokázali tvořit dějiny.Prostě je to výhoda.

        • Ty blb.čku, když se cítíš být Rusem tak vypadni ty, a můžeš lézt Putinovi do p.dele. Tady žijí Češi!

          • Hlupáčku když se bojíš přiznat že jsi Čečenec tak táhni ke svým germánským pánům. Pokud tě neproženou jako bezvýznamného poskoka komínem krematoria můžeš jim aspoň dělat rohožku...

    • No - to co maji hokejiste ted na dresech vypada. spis jako slepice a ne kral zvirat...

      • mun.go

        Jestli to dole nejsou pírka z moravské orlice, kterou se pokoušel sežrat a uvízla mu v tlamě ...

      • KIMCID

        On někdo kouká na hokej?Nebo chodí do protestů na Staromáku?

        • Nekdo hrave stihne oboji...

          • KIMCID

            Ano ovce jako vy ano.Vše děláte v davu ani nevíte proč.

            • Vzdy vim co a proc delam...

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                :D

    • Divide et impera (rozděl a panuj) platí už od dob antického Říma.

      Čím se lišijó Moravané od Čechov? A i kdyby se lev na hokejovém dresu na hlavu stavěl, bylo Království České a pouze Markrabství Moravské 😉

      • No ona byla původně Velká Morava pod níž patřilo půl Evropy. Jenže pak přitáhl Praotec Čečenec na horu Ř..ť a separatisticky se trhl od Moravanů. Zkomoleninou z Čečenců tedy původně Rusů tak vznikli jacísi údajní Češi, kteří se snaží zapomenout na své kořeny a začali se klanět Němcům. Co z toho v historii vzniklo, víme. Není hezké že se Čečenci tedy Češi trhají od Moravanů a Rusů. Pamatujme Divide et impera (rozděl a panuj) jak se dlouhodobě Němci a nyní Američané snaží vše rozbít. 

      • mun.go

        "Království České a pouze Markrabství Moravské " ... jistě. To je jedna stránka věci.

        V každém případě to jsou historické země, které měly (a opět budou mít) vlastní samosprávu tak, aby mohla pokračovat jejich historická kontinuita, kterou komunisté a sametoví revolucionáři zamýšlejí zašlapat do prachu slepence nazvaného "Česko".


      • Proč jste vynechal Těšínské knížectví (Ducatus TessinensisHerzogtum TeschenKsięstwo Cieszyńskie)  a Lašské markrabství jest záhadou. Óndra Łysohorsky by byl jistě zarmoucen.

        Moravané se od Čechů liší původem, jazykem, hudbou, tradicemi a prvky hmotné kultury. Neopomněli to popsat mnozí, nejen Ludvík Vaculík (Sekyra, Praha, 1966) nebo Milan Kundera  (Žert, Praha, 1967).

        • jo jo,já jsem z Moravy a dlouho jsem se považoval za Čecha,až mě vyvedli Pražáci z omylu.Ne,že by byl konflikt,ale oni cítí Moravany ne jako vlastní.A mají pravdu.

          Třeba Hitler mezi tím důsledně rozlišoval.Neříkal že jeho bytná (pí Zakrejská)byla z Čech nebo Češka,říkal,že byla Moravanka.

          Moravané jsou ve své velkomyslnosti nad takové malichernosti nadneseni,nicméně mít auto s pražskou SPZ prý mívá následky.

  • slabé česko je podle slabé vlády

  • Dita Charanzová vzorově hlasovala - v prospěch bruselských byrokratů a proti zájmům občanů ČR. Právě ona (a téměř všichni další europoslanci za ČR) již učinila vše potřebné k tomu, aby se dokonale znevěrohodnila. A přesto anebo právě proto s impertinencí sobě vlastní Dita plamenně agituje a znovu kandiduje a znovu kandidují další bezpáteřní konjunkturalisté typu Štětiny či Teličky. Kdo chce posilovat vliv bruselské byrokracie a tedy posilovat budování eurohujerské diktatury, měl by se též zamyslet nad smysluplností našeho ústavního systému se Sněmovnou a Senátem atd. Drahošovští aktivisté Senát mění k obrazu svému, tedy v jakési detašované pracoviště bruselské eurohujerské centrály a v zaopatřovací ústav kolaborantů ve službách zglajchšaltované EU. Pokud mají naše parlamentní komory jen implementovat do našeho práva nesmysly vzešlé z iniciativního blbnutí bruselských byrokratů, pak není jejich účel a smysl dostatečně odůvodněn a jsou fakticky nadbytečnými institucemi. Též prezidentské sídlo, které symbolizuje suverenitu a státní svrchovanost naší země, ztrácí svůj účel a může být přeměněno na sídlo místodržícího. Ti, kdo hlasují pro kandidáty vykřikující "Více Evropy !", tedy více budovatelského úsilí pro nastolení EU-totality, zároveň horují pro likvidaci naší národní samostatnosti. Takoví voliči jsou snad horší než kdysi v nedávné historii protektorátní kolaboranti typu E. Moravce.
  • Wolfcastle

    ještě jsem neviděl stranu která by hájila zájmy svých voličů, vždy jen slibují jedno co  a po volbách pak jen užívají teplého místečka k samoobohacení a rozhodují se JEN PODLE LOBISTŮ z čeho jim víc kápne na voliče hází bobek! Dikud nebude online referendum na vše politika mne NEZAJÍMÁ!!!

  • Tak jsem si přečetl poměrně rozsáhlý článek pana Bicana, který by se snad chtěl tvářit jako nějaká analýza stavu kandidátů a společnosti před volbami do Evropského parlamentu. Téma stojící na pokraji zájmu společnosti. 

    Jen dvě poznámky:

    a) celé to trapné panoptikum potencionálních ale vesměs směšných "kandidátů" (od psychopata Cibulky až po "systémového" kariérního europoslance Zahradila) nikdo z normálních lidí nebere vážně. To se také odrazí v účasti na volbách. Bude se volit především v Praze a to rukama příznivců profesionálních demonstrantů pana studenta Mináře.

    b) asi si budete muset zvyknout, pane Bicane, že Vaši koníci i v této okrajové šarvátce neuspějí. Mnoho se nepozmění. Pan (paní) Pospíšilová, Zahradník a některý z Pirátů si jistě vypolstrované hnízdečko zajistí. Ale to je tak všechno, co se pro normálního člověka změní. 

    P.S. Vážení, přečtěte si kompetence Evropského parlamentu a podívejte se, čeho "dosáhl" za minulé období.

    • Máš pravdu Jindřichu,trefils to dobře.Je to póvl,prodejný odpad který spojuje jen bezedná chtivost .

    • Je zajímavé srovnat, kolik volebních stran se uchází o přízeň voličovu ve volbách obecních až evropských. Čím dále od voliče, tím více uchazečů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit