Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ke 100%-nimu nárůstu ceny už došlo, odvoz se místo 1xtýdně odváží jen 1x za čtrnáct dní
    • přesně tak, ... kruci,už toho začínám mít opravdu dost
      • Až teď?!? *3*
  • Schvaluje se také přímá volba starostů. To jsou drahý správy v každý malej díře. Obce o 500 ti set bych zrušil jejich samosprávu a sloučil je pod větší. obce. Ušetří se administrativa vyplácení zastupitelů, místostarostů. Copak tohle může stát utáhnout. Nejsem volič komunistů, ale toto měli v minulém režimu dobře spočítaný. Proto musí zdražit poplatky za odpad o 100 % aby se obce udržely v plném rozsahu. Doba počítačů jako by nebyla. Dělala jsem 30 let jako účetní a sekretářka, a připadá mi že administrativních pracovnic vůbec neubylo od revoluce. Moje děti budou muset hodně pracovat a dlouho, aby tenhle aparát uživil.
    • Ty kravičko. Co do odpadu pleteš administrativu obcí. Tu si každá obec platí ze svého rozpočtu. Ze své zkušenosti ti mohu říct, že vím o mnoha obcích, které by se rády osamostatnily a nemuseli tvrdě doplácet na střediskové obce, které akorát na přilepených obcích parazitují. To co jsi tu vyblinkala na monitor je sice moudré a hluboké, ale o to větší nesmysl...a nic na tom nemění to zda jsi volič komunistů či ne.
  • Já ti něco poradím, Kalousku. Tohle je všechno moc složité. Udělej zákon a nech si ho rychle schválit.
    - Zaměstnavatelé pod sankcí nesmějí již nadále posílat výplaty na účty svých zaměstnanců. Veškeré
    výplaty budou nyní hromadně zasílány na účet ministerstva financí. Ministr financí zaplatí dluhy, chod státu, vytvoří rezervu a pokud někdy něco zbyde, budou podle zásluh a příslušnosti k politickým stranám odměněni občané. Přitom nárokovými termíny bude pouze 15.červen a 15. prosinec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit