Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS je likvidace národa -hospodářsky,finančně,kulturně.je to svoloč estébácká.klaus agent stb-krycí jméno vodička.proč divadla kde jsou ods soudruzi mají dotace?proč dobeš tak vehementně prosazuje mladýho klause?spolu totiž ukradli dům na senovážném náměstí,vyhodily statistický úřad a klaus si tam udělá soukromé gymnázium.pracovali tam normální lidi a najednou dostali výpověd na hodku.tahle mafie je všeho schopná.klaus na hradě tahá za nitě,je to nejvyšší oligarcha a vlastizrádce.stejně jako celá ods do které se začlenily postupně všichni estébáci a jiná svoloč.tito bezcharakterní prasata zabily národ a hospodářství.jedte na výlet kolem mělníka do vesniček aby jste viděli jak to vypadá po druhé světové válce.mrtvé hospodářství,rozpadlé stavení,družstva.lidi musí dojíždět za trošku lepší práci do prahy.je tu totálně zničená infrastruktura.místní lokace nejsou sto dát lidem práci a když tak vyděračským způsobem za životní podminimum 9oookč to je na provaz.pověste ty hajzly z hradu a zbytečné prasata z ods a dalších zbytečných stran.klausi ty bolševiku karel kryl ti to spočítá.
  • Stropnickej a Gragorini přivedli divadlo na hunt. Za chvíli by nebylo ani na hadry pro uklizečky. Stropnickej se staral vo to, aby měla Žilnice co hrát a za co brát prachy. A Frej měl v tom kuse hrát, tak komu de vo prachy? Topfer to má jen dát do pořádku. A umí to. Z Nuslí udělal soběstačný a úspěšný divadlo. Jooo, to se to vzteká a závidí. A pooomlouvá. Však můžou hrát jinde, když sou tak dobrý, ne? Nebo je třeba jinde nebudou chtít?
  • TT jsem si nikdy navážil a nevážím ani jako herce, bohužel, natož tak jako člověka. Je to vskutku aparátčík se vším všudy. Nejenže, jako uvádí jeden z pisatelů, jde o dalšího židobolševika, kterými je tato republika od nejvyšších pater naskrz prolezlá, ale o protekcionistu a lobbistu ve všech sférách. Není mu cizí lobovat (prosazovat) pochybné kšefty svých kamarádíčků jak v kultuře, tak i (světe nediv se) třeba na Ministerstvu obrany. Že dochází jeho vlivem (tichými, resp. hlasitými přímluvami) k degradaci a ve všech případech k destrukci nejen morálky, ale i materiálních hodnot, je nasnadě. Osobně jsem byl svědkem jeho "tlaku" na ministra, který skrze TT vyhověl přání jeho kamarádíčka, a to bez ohledu na desítky nesouhlasných odborných stanovisek. Účel (prachy a bezohledný zisk) zde světil prostředky a láska a pravda opět zvítězila... Bohužel, jeho angažmá v divadle jen potvrzuje mé mínění o této osobě. Hold se už tento rádoby "umělec" zavděčil někomu natolik, že si tuto trafiku zcela jistě "zasloužil"...
  • U pravičáků může člověk čekat vše,jen ne rozum.
  • Zdá se, že se nám asi rodí další umělecký tupec na úrovni cvičené politické gorily, jménem Knížák, tentokráte na divadelní scéně??? Zdá se, že se nám navrací normalizace blbů s holou řití ve vedoucích pozicích, coby sice leplové, zato však straníci...???
    Jak sám Klaus hlásá do světa, že komunizmus se vyznačuje tím, že v něm vítězí politika nad ekonomikou...a jistě i zdravým rozumem...asi blbec však svým zkratovým jednáním napadal EU, zřejmě dle fruedovského obranného mechanizmu, zvaného projekce...dle mého názoru...
  • Nenažranost papalášských pohlavárů v tomto státě už nezná mezí, proto to v našem státu tak vypadá, všude jen bordel a bordel a nikdo za nic neručí a nezodpovídá. Čím větší funkce, tím menší zodpovědnost a obrovitý až nemravný plat a po dělnících tito dnešní dobytci chtějí za všechno obrovskou zodpovědnost za nízký plat. Vše je postaveno na hlavu a Tomáš TÖPFER je toho důkazem.
  • Ladislav Frej se nechová jako inteligentní a slušně vychovaný člověk. Těmi kecy shazuje jen sám sebe. Pan Töpfer už hodně udělal a nemusí na tyto pitomé kecy zavistí zžíraného kolegy vůbec reagovat.
  • Topfer jen předvádí co je v našem státě možné. Je to hnus vážení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • To myslíte jak udělal z nuselské zříceniny dobře jdoucí divadlo ?
  • V div. a filmových rolích je dobrý ale to ostatní již zavání " nahrab co můžeš dokud je čas".
  • Ta atmosfera blbé nálady zasahuje zřejmě i do uměleckých v tomto případě divadelních kruhů . Osobní averze mohou také souviset s jmenováním protěžovaných osob na ředitelská místa. A to on pan senátor jistě bude. Není však vyjímkou" vysokého pracovního nasazení". Možná, že bude také vysoce odměňován jako paní Nygrinová.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit