Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přežili jsme komunismus, přežijeme všecko!
  • Ještě štěstí, že lidi tohoto typu vlastně končí a to nejen u nás - viz. Sarkozi a mafián Berluskoni a nakonec to bude sama bývalá členka socialistické mládeže Merkelová. Doufám, že ti co volili tuto peleš, kterou si pod sebe nastlal Kalousek proto, aby mu pomohli kompletně rozkrást stát a lidskou důstojnost zašlapat do země a tím dé facto zničit náš krásný stát, si dnes mohou naplivat sami sobě do tváře. Pokud to tak necítí, tak jsou stejní jako paní "lékařka", která když promluví, je to vždy stejné kafe. Co takhle plynové komory pro důchodce, obzvláště pro ty, kteří vás nebudou volit, paní Pecková - a že jich po tomto vašem fírerovském projevu bude cca 2,3 miliony. Tady vidíte, že slepá poslušnost vůdci nestačí, pokud tam není ještě alespoň špetka inteligence. Musím dát za pravdu našim psychologům a psychiatrům, kteří na netu tvrdí, že nám vládnou asiociální psychopati.
    • Ona ale nekončí! Ta bude škodit ještě hodně dlouho
  • Smutný obraz vládní koalice
    Nesouhlasím již delší dobu s mnoha vystoupeními vládní koalice přesto, že jsem byl voličem pravice. Již dlouho sleduji chování a vystupování představitelů vládní koalice a je mi z toho velmi smutno, kam až to dovedli nebo chtějí dovést. Na jedné straně bezohlednost a arogance vůči běžným lidem a na druhé straně podpora svých kamarádů a kamarádíčků. Proklamace pouze velkých slov a vyjádřeních ke korupci, fiskálnímu hospodaření, právní jistotě. Na druhé straně úniky miliard, špatný výběr daní, ohrožení evropských fondů, pochybná výběrová řízení, poslanecké převlékání kabátů dle potřeby a nikdo za nic nenese odpovědnost. Je již na čase aby někdo konečně zasáhl a tento bordel z gruntu vyčistil, aby se zase vrátili základní hodnoty jako je slušnost, tolerance, úcta a mnoho jiných pozitivních vlastností. Věřím, že si každý svým jednáním včetně politických stran píše svoje jméno a budoucnost a po právu sklidí to co zasel. Jako občan se stydím za tyto politiky.
  • Tak mi to nedalo a ještě musím připojit. Lidé, rozumní spravedlivě rozhořčení lidé, opravdu musíte vyhánět čerta ďáblem? Opravdu musíte nahražovat špatné ještě horším? To si skutečně myslíte, že v minulosti tak strašlivě "osvědčení" komunisté tenhle stát zachrání? Běda pošetilým. Začínám mít pocit, že současní politici to se starými lidmi myslí vlastně dobře. Když vymřou hladem a na nedostatek lékařské péče, alespoň se zachrání před hrůzami druhého komunismu. Proboha, uvažujte přece!
  • Politička, která takovýmto ohavným způsobem doslova pokálela důstojnost druhu Homo sapiens, sama nechtě dokázala, že vzdělání, pohlaví, či jiné tělesné vlastnosti nesouvisí nikterak s inteligencí, natož pak s charakterem. Podle její logiky ten, kdo se měl celý život dobře, má patent na blahobyt a duše mu může být ukradená, zatímco ten, kdo byl celý život okrádán, to snese až do hořkého konce. Stačí, když jej někdo občas soucitně pohladí po hlavě.
    Já jsem byl celý život vychováván svými rodiči k poctivosti, pracovitosti a slušnosti. Proto se mám k stáru mizerně, Ale alespoň se za sebe nemusím stydět. Ona "dáma", která si sepsala tak dojemný životopis, se ošem k stáru za sebe stydět nebude. Jednak to neumí, jednak sádlo netlačí. Nacisty nepamatuje, o komunisty se jen tak lehce "otřela" a mezi postkomunisty si hrabe pod sebe. Má tedy zvrhlé právo zalknout se tukem. Jen jestli někdo polaská tu její "duši"...

    A ještě něco. Říká se, že člověk je skutečně upřímný jenom když se nekontroluje.
  • Za ty její odporné výroky, by měla okamžitě odejít. Nána.
    • Hledí jak p i p i n a z chlupů.
  • NA CO JSI ZVYKLÁ TY KRÁVO PECKOVÁ.? Když taková sebranka tram je, tak co můžeme očekávat od nich. Rozhodl jsem se, budu volit komunisty.
  • Čím dál více nabývám přesvědčení, že budu volit komunisty.
    • Souhlasím s tebou, také je budeme volit.
  • Holt, TOPinka Pecková by potřebovala vyfackovat po tlamě. Svým výrokem to víc než dost přehnala, cecek nevydojený. Jak si vůbec může dovolit říct takovouhle prasárnu ! Pizda smradlavá !
  • Pozor pozor, nějaká individua tady píšou pod mým nickem, ale hned se to pozná, na můj intelekt nemají, cha cha.
    • Pouze totální blbec nepochybuje o své inteligenci....
    • To nema nikdo... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit