Přejít na výpis diskuzí
Topkařka Pecková uzemnila sněmovnu: Důchodci jsou prý na strádání zvyklí
5.5.2012 | Michal Polák
152 příspěvků
-
Takovej Rath pronáší jednu hovadinu za druhou a je tam pořád. A nejen Rath.
-
Od roku 1954 jsem pracoval.Sociální a zdravotní pojištění platil.Daň ze mzdy byla 32%.Za komunistů jsem si mohl dát k jídlu co hrdlo ráčilo.Nyní,jako důchodce,mám brambory s mlékem a někdy i s tvarohem třikrát do týdne.Po zaplacení bydlení,topení,elektřiny a dalších poplatků a daní,které navíc neustále rostou,už nebude ani na ty brambory.Podle jakési pravicové dojnice se budu sytit naplněnou duší!
Jen tak dál,zlodějští pravičáci.Preference komunistů rostou.Es kommt der tag,řekl Topolánek. -
Nemas taky Lues,jako Tvuj neslavne znamy jmenovec?
-
Souhlasím, je to komunistka.
-
Chceš tam sedět sám, že?
-
Není to věta, je to kejhnutí husy!
-
Jdi, holka, jdi, rád se podívám, jak se to dělá. Včas dej vědět až půjdeš.
-
není to tak dlouho co pronesl jeden člen britského parlamentu daleko menší ho¨vadinu a druhý den skončil co by poslanec, skončí tahle krá.a taky? *16*
-
Hej pane kníže u vás v partaji jsou všichni takhle blbí nebo choděj s vobrazama ?Ta stará rapsodie se k vám a Kalouskovi hodí takže vy jste senilní dědek,Kalousek je lump a Pecková se zbláznila no to je strana jako noha !!! Běž raději krmit ptáčky do parku Šláfenberku tím se uplatníš víc a budeš užitečnej !
-
...ano soudružsko Pecková. Kdybys pracovala pro Goebblese, tak bys určitě poslal židy do plynu, jelikož potřebují teplo a na plyn jsou zvyklí...anebo do Gulagu??...jelikož soudruh Stalin je tím učil pracovní návyky... ty asi nejsi lidská ženská, nýbrž politická zrůda...rodíš vůbec děti? Anebo si doma stavíš malé plynové pece a počítáš si, za kolik minut lze zlikvidovat jednoho mizerného důchodce??...Co máš asi ve své sadistické hlavě, neřknu-li mezi nohama?? Vytetovanou smrtku?? ... Svými slovy zločinně potvrzuješ, že odstraňuješ demokratický systém ve prospěch fašisticko-bolševického režimu, zločinnějšího než komunizmus...v rozporu s Ústavou... dle mého názoru...
-
A věta začíná velkým písmenem... Jo, taky končí tečkou. Nebo to není věta?
-
Už je nejvyšší čas aby místo v parlamentu bylo bez hodnocení penězi a tedy jen čestná funkce zdarma,žádné náhrady žádný poslanecký plat žádné porcování medvědů,jen odpovědná práce zadarmo pro republiku,nejvýš tak tramvaj zadarmo !!!
-
Buď je to normální ksindl a neví o čem mluví nebo ví o čem mluví a v tomto případě nemá
v PS co dělat stejně jako v předešlém!Typický příklad člena TOP ky!Stačí si vzpomenout
jak tato sajrajtpartaj vznikla,vlastní to nejhorší,co naše politika má!Hlavně je třeba,aby si to
uvědomili důchodci až půjdou volit a řádně škrtali a nebo vhazovali neplatné volební lístky!
Kalousek a jeho rod jsou schopni se spojit s ďáblem jen aby se udrželi.Hlavně nezavírat,odtud by se mohli vrátit a škodit dál! -
Dotycna dama ve vlade neni,ale mela by ji ta top09 doporucit,at tahne pryc z verejneho zivota a radsi zustane doma na podpore.
Nebo jeste jedno reseni,kdyz nemini odtahnout,tak at se stara o cikany,aspon jich valna vetsina odtahne do svych rodist,popripade pomre hlady! *3* -
Zrůdnost.Správně v 89 to bylo sametový dnes bychom je měli chytit za zadky a naházet do Vltavy.Lidé výzva, ač jsem nebyl nikdy v KSČ a nevolil budu je nyní volit jediná cesta jak se zbavit tohoto marasmu, který je živ jako parazit na nás všech.Fuj. *12*
-
židum co byli v koncentraku bych nedal nic.ty se nauěili prakticky vubec nejist. co vy na to pani poslankyne.co jste za človeka jste normalni zruda.......pan kniže ma dobrou partu.......
-
OK.To hovori za vse.
Skoda,ze osetrovatel ma na starosti vice tak dusevne nemocnych lidi,a nemuze Te porad hlidat. *7* -
ty tupá krávo,jdi říct tomu svýmu kašparovi,at ti dá hned přes rypák a hlavně mazej spát,tady nemáš co dělat
-
To víme taky...
-
máš tam chybu, blbe, ve 3. pádě je mně, ale hlavně na mě (4. pád) nereaguj