Přejít na výpis diskuzí
Topkařka Pecková uzemnila sněmovnu: Důchodci jsou prý na strádání zvyklí
5.5.2012 | Michal Polák
152 příspěvků
-
říkám si antiparoubek,jsem hloupý,nemytý,malého vrůstu,mdlého rozumu a ještě ke všemu s velmi malým přirozením,tak se mě nedivte,že si aspon tady-(kde nikdo nevidí,jaká jsem to ale kreatůra)-mohu léčit svoje mindráky,tak se na mě nezlobte,já za svoji hloupost ani nemohu a musel jsem požádat ošetřovatele,aby mě opravil hrubky v textu,tak snad je to dobře napsané.
-
Lidi, pojďme svrhnout tuto vládu !!!!! Vidíte, že nám vládnou nebezpeční blázni.
-
Co to je "ve Vodickovi" ty zesraná trosko? Nějaká náves?
-
Co to je "ve Vodickovi", ty zesraná trosko? Nějaká náves?
-
Starej se o sebe, zakomplexovaný šašku :)))
-
Poslanec nesmí být odtržen od reality. Proto by mělo být uzákoněno, že odměna vyplácená poslanci může činit maximálně 2-3 násobek průměrného důchodu. Ostatní náhrady by měly být radikálně zredukovány, či zrušeny. Zrušeno by mělo být i odstupné po skončení volebního období. Jedná se prakticky o úvazek na dobu určitou, kdy se nikdy žádné odstupné nevyplácí. Poslanci si zvykly dělat ze státu dojnou krávu a aby o tyto své prebendy nepřišli, jsou schopni odhlasovat cokoliv. Hanba jim !
-
To ty jsi zjevně drahokam :)))
-
Už jsem tu jednou napsal "jací členové,taková je strana" a tyto lidi platíme sice my,z našich daní,ale úplně někomu jinému věrně slouží.Jsou to zázrační zbohatlíci typu Bakala,Kelner apod., na nás a ostatní obyčejné lidi tato strana z vysoka kašle a jste pro ni potřební jen pár týdnů před volbami,to nám budou mazat med kolem huby,strašit komunistama,vyhrožovat Řeckou obehranou písničkou apod.Když je zvolíme jsme potom pro ně jen lůza,která je tu od toho aby jsme jim sloužili.
-
Pani doktorka by mela neprodlene dat svuj poslanecky mandat k dispozici, jeji projev je neodpustitelny. Takto pohrdavy clovek nema v parlamentu co delat. Zpusob, jakym oduvodnuje sva slova, je snad jeste horsi nez to, co rekla. Lituji tech, kdo jsou jejimi pacienty. Byt by byla odbornikem sebevetsim, jeji slova jsou vrazedna.
-
Paní doktorka je u mě zcela bezcenný člověk.Ostatně v její straně nevidím jediného jiného než ona.
-
Ona nebude muset.Bude mít dost nahrabáno.
-
Ona je vzorkem těch, kterých je tam většina....Takoví co žijí v naprosto jiném světě a za absolutně jiné peníze bez pokory a úcty k lidem a svým voličům, které považují za hloupé prosťáčky, nikdy nebudou chtít dobrovolně vidět a vědět jak žije ten, kdo je platí a pro jehož zájmy tam mají jednat. Člověk, kdyby se tam asi stal muchou, tak by viděl a slyšel věci, že by se mu musel z toho lidsky "otvírat kufr a kudla v kapse" ! U takových "lidí" má člověk skutečně velkou chuť zařvat jak ten magor Halík.."narrrvat je do Mischelinky válet pneumatiky ! hajzly jedny intelektuálský...."
-
Já bych té k.... dala taky důchod a ať nám důchodcům předvede jak vyjít, půn bůh peče oplatky, ale hned je nerozdává, takže i ona bude v důchodu, ale oni politici budou mít nakradeno dost, takže je to nepostihne, je to dobytek a nejvyšší čas aby šli od válu.
-
Doufám, že topkařům velice snížila x% voličů i když nevím kdo volil Kalouska, doufám, že více vidělo knížete, než chemického ekonoma
-
Dame si spicha u Sudu ve Vodickovi v 18.00 hod.Beres?
-
Děláš mi radost, jsi s nervama na konci. Kde a v kolik chceš zítra dostat facku, balíku?
-
běž si lehnout,ty už máš dneska dost.
a dej pozor at se ráno zase nepraštíš hlavičkou do futra,
pak to podle toho tady vypadá jak se vyjadřuješ.
přeji dobrou noc. -
To tedy jsi na omylu,a na tezkym. *1*
S takovejma,jako jsi ty sem si mnohokrate musel poradit.
Ale mas pravdu,rad bych te uvidel *16* Pak by bylo zajimavy,kdo by se zesral,picusi. -
Není tak hloupá, jako vzorně plnící program a straregii své partaje (TOP 09).Vzpomeňte výrok předsedy Šwancenberga v předvolební diskusi s mládeží - na tema "důchodci" kdy pravil:"uvěomělý důchodce umírá včas." Tak posrankyně pecka jen plní direktivu své partaje.
-
Až bys mě uviděl, zesral by ses strachy, chudáku :)))