Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych te vylecil z ty debility-nasadou od krumpace.To si pis,blbsteine! *6*
  • wow
  • a co byste od takové kunndy čekali ? sama má nakradeno dost,proto je arogantní,namyšlená sviině,zralá na porážku..má tady někdo řeznickej nůž ? voda už se vaří a nejen na toto prase *1*
  • ... za tebe nemá co, srááči :)))
  • ... neznám tvé medikamenty, blbe :)))
  • hi hi hi
  • Děkuji za pozornost, ale ani ty mě nemáš jak svým intelektem nas*at :)))
  • ... na tupce jako ty celkem slušná myšlenka :)))
  • nevim komu se chtěla výrokem zalíbit, ale to už zpátky vzít nelze, kéž by se toho chytil někdo kdo to proti nim dobře použije, aby viděli, že si z huby nejde dělat žumpa
  • Neuvěřitelné, paní přísahala na hada- lékařský symbol při promoci. Stejně tak jakýsi ministrant zdravotnictví. Prosím, proč mohou být ve funkcích takoví křiváci. Ano je třeba si připomenout, že sametová revoluce nebyla o ideích, ale o majetku. ksč si připravila děti s význačných členů - přesčase, papá tunela, čalfíka, servilní malou sovičku atd. Je třeba je posunout tam kam patří, za řeku HÁD.
  • Antiparobku,byl si na tom detoxu?NEZAHRAVEJ SI,nebo se predavkujes.Teda zadna skoda,ale stejne... *8*
  • Co Topák to asociál !!
  • Zase jsi si zapomněl sundat kalhoty chlapečku a z toho plyne poučení že jsi se nejspíš posral !
  • Oponuji ,tento stát je nevzkvétající a je ubohost,že si léčí komplexi na důchodcích,rodin s dětmi,rodin,kteří nemohou mít děti z důvodu,kterých jim tato Pecková,která vystudovala za peníze těchto důchodců,kterými opovrhuje.Tak jsem pro,aby zaplatila školné.A vyzývám schopné důchodce s mozkem,aby takovou babu nevolily.Co dělá ten předseda důchodců.Je tam potřeba razantního člověka a ne takového,že si z něj tato vláda utahuje.Pokud takový není jsem připraven razantně vystoupit dokud udržím meč a moč.Je potřeba silného důchodce v čele nejmasovější organizace,která takovou Peckovou byla asi 2x okradena sebráním účtu důchodového a to Klausem po r.1989 a podruhé Topolánkem někdy kolem roku 2006-7.Nenechte se přemlouvat typama Mádlem a Issovou jak napsalo Právo a já s tím souhlasím jednoduchými herci.Dnes jsem viděl 1.máje před r.1989 a jen jsem zíral co jsme za hnusný národ pokrytců a lhářů.
  • Sleduji tě delší (hlavně výplody tvého chorého mozku) dobu, ale takého cipa čtu málokdy! Ty máš snad patent na rozum přizdisráči!!!!
  • podezřelý provokatér jsi tady jen ty.
    tvé výrazy mluví za tebe.
  • proč mluvíš o sobě.
    tento článek je o někom jiném.
  • nemám slov
  • Nějak podezřele se v tom vyznáš. Také bych chtěl jednou znát léky jako ty, bídný pacoši :)))
  • ).(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit