Přejít na výpis diskuzí
Topkařka Pecková uzemnila sněmovnu: Důchodci jsou prý na strádání zvyklí
5.5.2012 | Michal Polák
152 příspěvků
-
2:0 ... na blbce zde už fakt seeru :))))))))))))))))))))))))))))))))
-
ve tvém případě je návštěva lékaře nutná.
snad ti docvakne kterého. -
Ano on trpí maniakální psychózou a depresemi a zapoměl si vzít asi na to léky nebo navštívit psychiatra. *1*
-
Víte jak se řekne samice od bůvola :Gabriela Pecková !!!
-
Opravdu jsem netušil, že i lékařka Pecková může být totálně debilní. Od žádného lékaře jsem nic takového ještě neslyšel. Vyzývám lékařskou komoru, aby odebrala Peckové jak diplom a případné atestace, tak samosebou i právo provozovat lékařskou praxii. Je schopna totiž předepisovat důchodcům smrtící léky a je tudíž nebezpečnou osobou, které nesmí být dovoleno někoho léčit. Nebude brzy poslankyní a stane se velmi nebezpečnou osobou !!! Její projev byl pod úrovní mentálně postiženého člověka !!! TV část jejího projevu o důchodcích odvysílala nesestřihaný a tak jsem měl pocit, že je fakt šílená !!!
-
... to Anonym před 5 minutama :))))
-
Nikoho neuctívám, blbečku, starej se o sebe, máš co dělat sám se sebou :)))))
-
... u tebe nelze vidět nic, psal jsi nechtěně o sobě, polib mi :))))))))))))
-
Jen se nepotento,zaslepený fanatiku.Ty,které uctíváš žádní andílci ani bohové nejsou.
-
Kdyby byl Bůh vrazil duši do pařezu, měli jsme aspoň s čím topit a ne z našich daní živit tohle!!! Ano narodili se mnozí z nás ve válce. Dětství hrozné, hlad, bída.Mládí žádné,museli jsme rychle dospět , jít pracovat a pomoct rodině. Mnozí z nás ze školních lavic okamžitě do práce, vzdělání jsme si doplňovali při zaměstání a při tom se starali už o vlastní děti. Ano jsme zvyklí žít skromně, ale teď když jsme staří, nemocní je ostudou tohoto státu, že jsme terčem a brzdou rozvoje a prosperity tohoto vzkvétajícího státu!!! To je moc smutné a bolí to !!! Takže ne zloději. tuneláři, lobbisté, ale důchodci . Být mladý není zásluha. Každý z nás je dnes o den starší i VY.
-
... s každým omezencem
-
Nemohu se bavit každým omezencem.
-
Bojuješ, tvá mluva ale připomíná školáka ze 2. třídy. Nemáš na mě, pochop to už :)))
-
To vypovídá o mentální úrovni " politiků ",bylo by zajimavé zjistit,jakým způsobem se taková přiblbla dostávají jako " kandidáti " na volební lístky.Asi jsou to pouze bílí koně,které řídí zákulisí a které nad nimi občas strácí kontrolu.
-
Jací členové,taková strana.
-
... jelito má poslanecký koryto a k tomu bude mít přiměřený důchod a doživotní imunitu ... že jsme se na to nevy ... srali a nenechali vyhrát Hitlera ... mohla dneska sázet brambory na Ukrajině a Rusové za Uralem kalit ocel pro Velkoněmeckou Říši .... takhle jsme vybudovali tuto zemi a mohli jsme mít krásný důchod a tahle pakáž rozkradla celý důchodový fond, 240 miliard v roce 2008 a pak dál vykrádala důchodové peníze jakmile tam nějaká částka byla navíc ... jestliže z příští valorizace ukradnou 2/3 a z další zase 2/3, tak už jdu do mínusu, tedy pod životní úroveň na kterou jsem si vydělal *10* *10* *10* a oni si zvýší odměny taky o jednu třetinu *1* *1* *1* Tak si to přeberte, hlavně vy, BUDOUCÍ DŮCHODCI !!! *16* *16* *16*
-
Ve Sněmovně jsou tak sprostá hovada,místo slušných lidí,že i jejich léčba bejkovcem,bude málo účinná.Jedině poctivá práce katů,na katovských mučírnách,je vyléčí z jejich sprostoty.
-
chudáčku.
je vidět že od narození trpíš těžkou nevyléčitelnou demencí. -
Pecková potřebuje pecku, jakou dnes dostanou hokejisté Česka :)
-
Ty mě nezajímáš, srááči :) jenom primitiv jako ty zde pořád dřepí a léčí si marně komplexy :)