Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vono je to fuk jestli ODS ČSSD nebo jiní vždycky budou lidi nasran- a voni přecpaní.
  • Jestli by mohl ve vládě být Mirek nebo někdo jiný s ODS, stejně s krizí udělají h.... a lidi je budou stejně volit. Ekonomové si neví s krizí rady, protože tržní ekonomika nestojí ani za hromádku h.....k. Měli by myslet na budoucnost a něco s tím udělat. Každému lezelme do p....e a takhle to dopadne. To jsem ale nasra..j, když mi "musí" sáhnout na peníze, zajímá je co budu dělat, když musím platit jak mourovatej. To nikomu nesníží, aby ušetřil, ale brát umí perfektně. Děkuji "ODS" nechci.
  • Pánové, já se divím, že se divíte a čílíte. Před volbami každý politik ibuje a maže med kolem huby a po volbách je každý chytrý až na půdu . Jen my voliči zamačkáváme slzičky. ono je v podstatě jedno, kdo tam nahoře sedí, chlap s gulama, sexy mozek, převlékači kabátů, notoričtí slibovači a lháři. Za chvíli se dovíme o dalších, jak si staví hnízdečka za naše prach, cestují po světě za naše prachy, a hov-o dělají za naše prachy. Ti co z vlády odešli maj ještě lepší koryta u kterých se už vůbec nenadřou a ani unich nemusí sedět. To by jeden blil
  • Tak jak, Mirku. Je dojemné, jak si stěžuješ na to, co se stalo, janže jediným viníkem je Mirek Topolánek. Nejdřív s Kalouskem domlouváš projekt TOP, aby spojená pravice porazila Paroubka, pak děláš jeden průser za druhým (toskánsko apod.) a nakonec brečíš. Ty sis to zařídil, tak si to užívej. Jenže každému je jasné, že tobě šlo o jen o tvoji moc - a abys zůstal premiérem. Když tě spolustraníci odstřelili, tak už ti to, co sisi navařil, nechutná. :-D
  • Topole, Topole... Ať jsi byl jakej byl, byl jsi aspoň rovnej. Narozíl od dnešních Mirků, Radků, Jaromírů... a já nevím ani jak se ten ksindl jmenuje.
  • S Topolánkem,nebo s Nečasem,strana ODS stejně směřuje na politické smetiště.Příliš toho členové ODS, už lidem nalhali,příliš pro sebe hrabali a tuto zemi zadlužili.Dostat tuto zemi ze směřování ke státnímu bankrotu,to bude práce pro zcela jiné chasníky,kteří nejsou v lumpárnách posledních dvaceti roků namočeni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit