Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Míro! Ty jsi ale chytrej kluk. Já to vždycky všude řikal.
  • Topolánek se nezměnil.Pořád je to ubohý žvanil.Ten,když byl předsedou vlády tak uměl dluhy jedině dělat.Že by se měly nasekané dluhy také začít splácet,to je nad jeho duševní chápání.
  • No vida,
    Jaký nám to v teplárensví vyrostl nový superodborník na "ismy". Mudrlant a rádce, který sám ví kulový, ale hraběcích rad by bylo... Ale na to tu máme již přece našeho slavného knížete, co se chce vrátit "Na Hrad". Asi si chce zavzpomínat na zlaté časy, kdy s Havlem drandili po hradě na koloběžkách. To bychom získali pověst podle B. Němcové jako země krále Koloběžky Druhého ( první byl Havel ). Zvýšilo by to turistický ruch, ze zahraničí by rádi přijeli jej okukovat, protože takové panovníky nikde jinde na světě nemají. Všude je to jen samý "Tyranosaurus". Ale k tomu Topolánkovi: Já být zkrachovalým předsedou nějaké strany, tak navystrčím nos ani do nejbližší hospůdky, aby se mi zbytečně nepošklebovali. Topolovi je to holt jedno, hlavně že si zakdáká, aby lidé viděli komunistického potomka, jak se umí přebarvovat...
  • furt je to TUPOLÁNEK jakej bejval,a všichni ti co tam po něm dnes zůstali. *2*
  • Myslím si,že místo tlachání by měl studovat teplárenství,aby nedopadl jako u energetiků v hotelu na Smíchově,kdy sklidil všeobecný výsměch z důvodu neznalosti problematiky v energetice.
  • Pořád samé invektívy a nepřejícnost. Od Topolánka se očekávalo něco jiného, snad politování a výčitky z jeho smutného odchodu. Proto Topolánek překvapil všechny. Pokud myslel svá slova úpřimně, ODS má v něm i nadále dost silného a vlivného spojence. A takových bude zanedlouho potřebovat.
    • topolánka, ale my občané tohoto státu nepotřebujeme politiky a strany. až to pochopíme a začneme o svém životě majetku a svobodě rozhodovat sami, bude dobře na zemi. dokud o sobě a za sebe necháme rozhodovat jiné cizí politické sekty, bude tady jen jeden velký permanentní průšvih
      • místo "české banky" přijde ---ods možná potřebuje topolánka
  • Myslím si,že krýt záda už nestačí.Měli byste si už krýt i hlavu,tam se totiž rodí jeden větší potrat než druhý.
  • Ukazuje se ,že ODS s oběma vejlupky z bolševických rodů moc štěstí nenadělala.Obelhávání voličů jde oběma sice dobře,asi to odkoukali za komunistů ,doma.Napakovat se umí též dobře.Na zadlužování této země jsou oba mistři.Ale jak z bídy,kam naši zemi nakormidlovali ,ven,tak na to plán nemají.Dovedou vypustit pouze pár přitroublých frází,vhodné tak pouze pro odesácké mozky.Chce to vládu mladé generace,která by se všemi lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,rázně zatočí.ODS už kráčí do věčných politických lovišť.Už i současní bezdomovci,kteří vybírají na funus ODS,mají více rozumu,snad i charakteru,než vejlupek ze zavedeného bolševického rodu Topolánek.
    • Holt ti bolševičtí předci nezapřeli, že byli řádně pokřtěnými a v Kristově víře vychovanými KATOLÍKY z Moravy. Holt Morava a Církev jsou dvě studnice pravdy a pravdomluvnosti, před nimiž nás ochrániti račiž Pane..
    • Teda nadáváš Topolánkvi do bolševíků a sám se zdáš jedním z nich. No a chtěl bych vidět Tvůj vypitvaný mozek, čím se líší od těch ODSáckých, "inteligente".
  • Zmetek zkorunpovanej,,provařenej úplatkář měl být dávno za mřížema.. *10*
  • korupcionalismus a fašismus. ale zcela ho chápu---fašismus a boj proti občanské demokracii ala-švýcarsko je ods blízký jako písek sahaře. no a korupcionalismus mají všechny strany společný---takže politruci všech stran, spojte se (proti svému nepříteli a své dojné krávě jménem tupý volič a svobodný občan)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit