Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drahoš byl je a bude jen něčí loutka po kterém už ted neštěkne ani pes.Svůj pretoriánský úkol splnil a dál už o něj není zájem.Vždyt je to jen vesnický buran s titulem což není kvalifikace na na mentální způsobilost.Chvála bohu,že lidé měli rozum.
  • Spíše jsem si všimnul té podpory Drahoše. Je vidět, že za nitky tahal někdo jiný. Ten, kdo chce permanentně naši zemi zničit a ještě více vhodit do chřtánu našim západním kamarádům. Směšné na tom je hlavně to, že právě Drahoš vyskakoval, že Zemana podporují ruské servery. Kdo podporoval Tebe, ty ...Drahošu?
  • to je dobře že se Topolánek nedostal na Hradčana. Ale to co se tam dostalo... *12*
  • všichni jsme si přáli aby to nedopadlo. Aby ty obecní sprosťák rváč a arogant jsi nevlezl na Hradčana. Aby ten kdo opustil vlastní manželku a v době premierování se začal pelešit s nějakou pochybnou Telmanovou nebyl snad presidentem. Aby ten kdo rozesílal letáčky do schránek a tam měl drze namalován státní znak skončil hluboko v poli poražených. Aby takový vychcaný vykuk, který už si na letáčku sám psal letopočty kdy bude presidentem - byl všem napořád pro srandu.Ten kdo nechal třeba po Ostravě vyvěsit obří billboardy o své síle byl napořád už jen pro smích.A vidíš podařilo se. Tak zas se někam přihlas!
  • Peníze jsou jen oběživo *1* Politici jsou jen lobisté kteří za někoho tzv. kopou. Peníze nejsou problém. Voliči a jejich věc jak a pro koho se rozhodnou,že? *3* Co od tohoto systému milý lidé vlastně očekáváte...
  • Už vidím, jak platí Topolhánek kampaň ze "svého"! To, o co oj.be stát, potažmo daňové poplatníky, se dobře rozhazuje. Cestičku si zajisté připravil při jeho neslavném premiérování, což?
  • Topol je majitel firmy Divalia, jež provozuje jednu z největších fotovoltaických elektráren u nás v katastru Uherského Brodu. Proto taky se za své vlády ani nesnažil napravit tu solární lumpárnu z dob vlády socialistů a má dnes peněz jako šlupek.
    • Topolánek je všeobecně uznávaným a certifikovaným špinavcem. Tzv. "hnojem všech hnojů". Krásný život, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit