Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jďeme vesele ve stopách Íránského průmyslu(evropských drancovatelů)-kteří našim zemědělcům zaplatili za zrušení chovů dobytka a drůbeže.Hnojiva na pole jsou jen umělá,nikoliv živočišnà.Velké hangáry logistických center nahrazují živočišnou půdu,potraviny se nám dováží a neustále zdražují.A s vodou,která neustále díky těmto změnám ubývá je to stejně tragické.Zastavme drancování českého ráje na zemi!!!!

  • Podobnost čistě náhodná? U nás se budují obrovská logistická centra, voda se odvádí  do  kanalizace, navíc  střechy a zpevněné plochy kolem  oteplují  vzduch  více než zplodiny z aut...V letním období je nad městy a střechami takových  center podnebí  severní Afriky...

  • Jsou v podstatě dva druhy společenství:

    1. Zemědělci: obývají svou zemi, na které hospodaří, pečují o ni a dokázali tak z pouště vytvořit kvetoucí zahradu.

    2. Nájezdníci: loupí, drancují a plundrují zemi a když je zpustošená a zničená tak táhnou dál - Evropa je bohatá. Ti dokáží z kvetoucí zahrady vytvořit poušť.

  • Vody v mořích a oceánech je nekonečné mnoho.Možná jednou se vynaložené prostředky na zbraně a válčení použijí na výrobu odsolovacích přístrojů a zařízení,které již docela solidně a ve velkém vyrábějí vodu pro Izrael.A Tento stát je ve vodě soběstačný v oblasti,kde je jí velký deficit.Chytrost nejsou čáry.Apropó-Velký výpadek průmyslové produkce není tak fatální,jako výpadek zemědělské produkce.Tento fakt již poznalo mnoho států na jižní polokouli Země.

  • To u nás se o lány polí dobře staráme, protože na nich pěstujeme kukuřici a řepku a tyto dvě potraviny způsobují dobré zadržení vody v půdě, která náhodně spadne shůry. A to vše díky našim velkouzenářům. 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit