Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peroxid vodíku s mědí ani mosazí nereaguje. Navíc je nestabilní, časem se rozkládá a uvolňuje kyslík. Pokud tam dlouho někde skladovali H2O2, mohl z něj utéci kyslík, zreagovat s organickými látkami a mohlo to bouchnout, to ano.

    Výbuchy v tom místě a té době zaznamenali i naši geofyzikové, nehodu takového rozsahu nemohla ruská armáda utajit, tak po čase museli s pravdou ven.

    Prostě to potopilo špatně vyrobené torpédo, zmetek.
  • Tragedie ČSSR i po 25 letech vyvolává otázky.
    • US ponorka Threshler víc než stovka mrtvých a ani ji nenašli.Ponorka s trupovým označením SSN-593, nesoucí jako druhá v historii námořnictva USA jméno USS Thresher, byla prvním plavidlem stejnojmenné třídy nukleárních útočných ponorek. Byla ve své době nejmodernějším podmořským plavidlem, ale její kariéra netrvala dlouho. Po jejím potopení se celá třída přejmenovala na Permit a dostala i jiné číselné označení.,
  • Přesně postup made in rusko (dříve SSSR). Nejdřív nechat námořníky utopit, aby se nic neprovalilo (to nevím určitě, možná jen nebojeschopnost armády), pak potopení ponorky popřít a když se zjistí, že se potopila, tak to hodit na amíky, že ji napadli. Když, po dlouhé době, s nevolí, puťka svolí, že britové mohou ponorku vyzvednout a zjistí, že ponorka nebyla napadena, ale že mužík nabil torpédo obráceně *1*, tak se mlčí a vina tiše zůstane na USA. Nikdy se pravda nesdělí. Nepřipomíná vám to něco? Třeba sestřelení malajsijského letadla? Tak to je pravda made in rusko, resp. zde přítomných zaostalých komoušů. Nejvíc je s e r e, že lidé okolo nich nejsou takový hlupáci, jako oni. *1*
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Zřejmě si myslel, že tím lépe prosadí své žvásty. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba, takže vlastně píchájí sami sebe (hrozná představa). Pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou...
    Výrazným znakem tohoto imbecila Tečky jsou hlavně patologická rusofobie a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" nebo "zahnat zpátky do stepí" atp. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité výkřiky, vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát. Jako poslední výkřik svého zoufalství nadává do komunistů a rusofilů a nakonec použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité tři plusy nebo mínusy u několika příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Herman, Alenka, Magda, Petr, Milan, Anna T., Elsa, Karel, střelec, Not CSSD, Putin, Lenin, Sergej, IIdigó, Kočičák, Komunista atd. Rád použije místo nicku část textu. V poslední době si velmi oblíbil nick "Hmm (inkognito)".
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas.
    • to jsou strašné blitky
  • Sudruhy, naše sozialisticke ponorky, navržené pracující inteligenci a vyrobené našimi dělníky pod laskavou péči Strany jsou nejlepší na světe! Takové ponorky, jaké mají v Sovětském svazu nejsou nikde. Sudruh Putin mě ubezpečil, že nebude váhat a vrhne stovky těchto ponorek do boje proti tym imperialistom. Ať žije sozialismus! Čest!
  • jaaa ti ukaazu to se shledaas klofe!!!! si klof!!!!! nikdy to nepochopiiis klofe!!!!!! vždy budes myslet ze kursk je ponorka???!!!! a to se teda v piiiici marmute a na to ti mrrrdaaaaam v leji ti na to mrrrrdaaaam ty piiiico von myslel ze kursk je ponorka!!!!!!! tak to je teda v piiici!!!!!
    • už s tímhle trochu nudíš ! *1*
  • Po přečtení několika příspěvků musím prohlásit, že jde o zábavu spíše smutnou.
  • drrrz huuubuuu'!§§!!! piiiico!!!!!! ty piiiico kursk se potopil eeeee heeeeeee a na to ti mmrrrdaaaam piiiico kursk se nepotopil!!!!!!!! kursk plave ve vlne na goiup ty piiiico a namornici ty piiiico na to piiiico pijou rum a putin?????? nna to mrrrrdaaaaa!!!!! protože jen poklidne z povzdáli uvidíš kursk ty piiiico ta ti rikam drz hubuuuu!!! jses namornik??!!!! ozrejmi si to a drrrz huubuu ti poviiidaaam piiiico!!!!!!neusmachonis ani jeden v ty ponorce nebyl a ty uz nikdy protože ten namornici nevylezou tak drz huubuu a nic se ti nestane!!!!! a spekulace o vybuchu je najednou v piiiici co???!!!!! to cumiis jak ty tri namornici to vyjebaliii!!!! cooo???!!!! a proto ti na to piutin mrrrdaaa a jste v piiiici ja vam pak sdelim peravdu tak ty drz huubuu!!!! a kursk j e v piiiccci pronevadz uplaval do ameriky a na to ti piiico mrrrrdaaaam!!!!
    • nějakého dementa nebo co !!! *1*
      • to cumiiiis!!!! coooo____??????!!!!!!!!!
        • teda čumím, máš samozřejmě pravdu ! *1*
  • Jaderná ponorka, je natolik složité zařízení, že je velice složité udržet jí a všechno v bezchybném stavu.
    Takové události se stávali vždycky a stávat budou Rusům i třeba USA. Ty mají ostatně taky pár jaderných ponorek na dně oceánů.
    • ty chytroliiine!!!!! si debiiil a ses v piiiici!!!!!!!
      • Dementa !!!
  • Nekomentujte záležitost z důvodu, že pravda není obecně známa, neboť je jen pro vyvolené a toto je obecně platné pravidlo . Češi mají rádi lež a dohady, proto exustují televizní zprávy atd. Proč tento fenomén zkoumá obyčejný občan, když jej v běžném životě nepotřebuje. V r. 1989 také věřili medializaci, lezli na návsi. Věřím jenom tomu co jsem sám ..., nebo doplňuji prožil. Kde jsem se to narodil, když okolí je tak naivní a následně nevzdělané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit