Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavel.zajda.7
    Megazloděj Bureš bude mít vždy pořád málo. Všeci kradnú, prečo sa on nepozre do zrkadla? Videl by tam eštébáka  s dotačným podvodom , Kde nakradol 80 mld, kterými se chlubí?
    • Pokiaľ sa Andrej Babiš pozrie do zrkadla, pozrie sa iba na výsledok Klausovho budovania kapitalizmu bez kapitálu.

      Rovnako ako všetci ostatní Bakalovia. (Mená sú vybraté náhodne, ako inak.)

    • To říkali u vás na návsi?Tak zas vem vidle gumáky a radiovku.Je třeba vyhnat krávy na pastvu vykydat hnůj a podestlat.A taková velká slova jim při to můžeš vypravovat.

      • Si ten oláf kúpim né,ale počkajte chvilku co mi naň čehúni zarobí.

  • Zvolit si za svůj "symbol" bývalého komunistu a konfidenta StB a ruského kolaboranta a za premiéra bývalého komunistu a konfidenta StB, který je trestně stíhaný a zjevně se za to vůbec nehanbí, to je možné jenom v tom českém hnojníku, který tady zbyl po půlstoletí ruské koloniální správy. 

    • KIMCID

      když se ti tu nelíbí tak proč nejdeš na svůj vyspělej západ ten teď uprchlíky přijímá :D

      • Kam bych chodil. Vždyť Západ byl a JE tady. Východ začíná až kus za Karpaty. A kdo po tom východu touží, musí se tam, holt, odstěhovat. 😉

        • KIMCID

          žádný západ tu nikdy nebyla ani neni.a stěžuješ si jen ty nám všem ostatním je tu dobře.

          • Naše civilisace a kultura je euroatlantická. Jenom někteří to nechápou a stále se ohánějí "východními geny". Když je tady soudruhovi dobře (nevím proč mluví za ostatní - "nám všem"), tak ať je rád, že je tady a užívá si plodů euroatlantické civilisace.🙂

            • Vaše civilisace ať je jaká chce, ale vnitrozemští středoevropané nemají s Atlantikem nic společného, snad kromě mexické dechovky.  Židovské a "antické" kořeny jsou zakotveny u Středozemního koře a nepřesahují Herkulovy sloupy. Z plodů euroatlantické civilisace si v ČR můžeme užívat leda sardinek, které těm jadranským mohou konkurovat.

  • Jeden nenávistný článek proti Babišovi stáhá druhý.

    Tak nějak jsem očekával, že se zde pan Jégl zmíní o něčem, co je pro Česko značně důležité a to např. přebytek státáního rozpočtu za první pololetí tohoto roku. Je zvláštní, že přebytku docilujeme již po několikáté za sebou a vždy jen od doby, kdy nastoupil "ten satanáš" Babiš do vrcholné politiky.

    Kdy se zde dočtu o vyjádření šéfa NKŮ, který tvrdí, že kritika ze strany Babiše je omáčka proti tomu co zažíval za Topolánka, Kalouska či Nečase?

    Štěstí, že Tiscali již dávno patří do škatulky bulváru a panem Jéglem šířenou nenávist tu mnoho čtenářů považuje za bezduchý humor.

  • Transparency je smečka obyčejných všehoschopných křiváků. Není o nich slyšet nejsou vidět. jen občas vylezou z nory a něco zlostného prsknou. Jasně že tady ta jejich slátanina je odsouzena k nezdaru. Komediální gesto. Ale pozor na křiváky. Cca v 2015 se vehementně zastávali vandráků v gumových člunech. Že jako mají svá práva a tady je musíme respektovat. Hajzlíci z Transparency čekají na vhodnou chvilku. A pak sem budou lifrovat afričany - a ty daňový poplatníku se starej. Pozor na holoubky ještě chystají krásné křivárny.Systémové.

    • To áno je skupina pravdomluvných rovnáků🙂🙂🙂.

  • V poslední době se stalo u českých mafiánů a zločinců módou, pořizovat si parlamentní nebo alespoň senátní  imunitu a tak unikat trestnímu stíhání. Kdyby byl Krejčíř dost chytrý, mohl dneska sedět s Babišem ve Strakovce. Dokonce i na JAR  bylo silné kafe to, co tady nerušeně provozoval celá léta za vlády Zemana a Klause.Dnes se té době, kdy nám vládli tito dva š.....é říká špinavá, zločinecká 90.-tá léta.

    • Souhlasím. Jenom pro zpřesnění:

      PARLAMENT = POSLANECKÁ SNĚMOVNA + SENÁT

      Jednou ze základních záruk svobody a demokracie je dělba moci, která brání usurpaci moci nějakým diktátorem nebo diktátorskou skupinou, jako je tomu zejména ve fašistických a komunistických systémech. Proto větší zárukou svobody a demokracie je parlament dvoukomorový než jednokomorový.

  • nejhorší je to na tom, že když českému člověku někdo řekne, že mu přidá stovku bude ho volit za každou cenu i když ten člověk  obratem ruky tomu samému českému člověku  vezme stovky dvě. Ale co vždyť nám přidali

     Já jsem český občan , ale srdcem jsem slovenka a věřím že na slovensku by nemohl vládnou člověk který není slovák. Čechúm chybi národní hrdost.

    • V Čechách je to od časů Sámovy říše přijatelné.

      Národnost člověka je pro angažmá ve vládě lhostejná.

      Moravan by podle vás v české vládě být mohl? A Slezan? (Zde raději přestanu, abych neskončil u různých udženií.)

  • Ubožáci. Cožpak jen Babiš?  A který z politiků jím není? Postačí si porovnat jejich předvolební žvásty a pak následující činy.......

    • Třeba SPD. To je skutečně výkvět. Z těch lidí, jejich hluboce procítěných lží a nacistické rétoriky běhá mráz po zádech. Teď se k nim přidal i ten Klausův ultrabolševický šašek, co o sobě vykládá, že má pravicové myšlení a přitom cituje Lenina.

      • Jsem t.zv. nevěřící, nejsem příslušníkem žádné církve, nicméně třeba Bibli cituji často a nikdo se nad tím dosud nepozastavil ani náznakem.

        Již několikrát jsem se vás ptal: Odkdy "power" znamená "hloupý"? Jazyk se samozřejmě vyvíjí a rád bych podržel prst na tepu doby.

      • anna.tvaruzkova.58

        Mráz po zádech opravdu běhá z toho, že politici mohou být odvolatelní, mají odpovědnost za svá rozhodnutí, že vystoupíme z teroristického spolku NATO a podobných věcí.

        • Mráz po zádech opravdu běhá z toho, že soudruh by chtěl "vystoupit" z NATO, které je zárukou naší svobody a demokracie a chtěla by zjevně zase "vstoupit" nebo "být vstoupena" do Varšavskogo dogovora a znovuvytvořit ČSSR - Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika.

          • Případ s ČSSR jako Češskou.... byl otištěn v roce 1968, jednalo se o adresu na balíčku zachyceném v třídírně pražské hlavní pošty. Byl to slovy jeden případ. A vzhledem k tomu, že byl publikován v rubrice Dopisy čtenářů, bylo by se možno jeho připomínce jen zasmát.

            • Příteli, ještě koncem 80.let min. století bylo možné setkat se s Rusy, kteří to ČSSR četli jako "Českaja..."

              • Reakce na příspěvek:

                Jenom poznámka: I průměrný ruský mužik věděl, že na mistrovstí světa v hokeji (obvyklé téma náhodného rozhovoru) nemůže hrát mužstvo svazové republiky proti "sborné".

              • Reakce na příspěvek:

                Nelze vyvrátit, že to bylo možné, to je pravda. Ale nic než možnost z toho nevyplývá.

                Nikdy bych netušil, jak až je možno degradovat oslovení "příteli", budu muset požádat přátele z osady, aby mě oslovovali jménem.

          • Menšina má strach z možné vůle většiny ? :-)))

            Ať rozhodne referendum.

  • DALEKO
    NEJVÝZNAMNĚJŠÍ ZPRÁVA DNE JE, že SVĚTOVĚ UZNÁVANÝ
    houslista, pan Pavel ŠPORCL odmítl vystoupit na galakoncertu k
    příležitosti 100. výročí založení ČSR:




    "Galakoncert totiž připravuje TV Prima společně s Nadačním fondem Má vlast. Jak
    jsem ale zjistil, předsedou správní rady tohoto Nadačního fondu
    je Michal Semín, který je spojen s Akcí D.O.S.T., byl dokonce
    několik let jejím předsedou. Akce D.O.S.T. je antisemitské hnutí,
    které kromě jiného odmítá multikulturnost, podporuje SPD a
    navazuje na názory Adama B. Bartoše. To mi stačilo k tomu, abych
    své vystoupení okamžitě zrušil. Nechci mít s podobnými lidmi
    nic společného!"

    • anna.tvaruzkova.58

      Doufám, že už jste si podal žádost o přidělení patřičného počtu vetřelců do Vaší rodiny.

  • Transparency International ČR - mohlo by být užitečné vědět, kdo tuto "firmu" platí a kontroluje, jaký mají rozpočet a kolik zaměstnanců. Třeba by se tím leccos vysvětlilo.  :-)

    • Transparency nesedí ve vládě, takže nevím k čemu by ti to kádrování bylo. Smutné je, že do Senátu, a Parlamentu kandidují lidé trestně stíhaní, kteří si tím kupují imunitu a vyhýbají se trestu za spáchané trestné činy, jako třeba nějaký Babiš.

      • To pochopíš, neboj se.  Jde jen o to, aby nějaká, kýmsi placená partička přespříliš neovlivňovala život většiny.

      • anna.tvaruzkova.58

        Za toho podlého Babiše jsem Vám dala +. Transparenty tam sice nesedí, ovšem dostává vysoké dotace ze státního rozpočtu.

  • Co si stádo ovcí a p.tomců zvolilo k obrazu svému... a dostalo koblihu a kecy že prý bude líp (ale komu?) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit