Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že kdo vydrží takový výplod chorobomyslné fantazie dočíst do konce, udělá si obrázek o kvalitě, nestrannosti, objektivitě a vůbec nějaké novinářské etice a cti autora tohoto článku. Tiscali ví, proč zavedlo cenzuru. Jinak by k označení takového pisálka stačilo jediné slovo, které z důvodu cenzury by neprošlo.
    Inteligence mnoha přispívatelů do diskuze je na ještě ubožejší úrovni a mnozí jen papouškují něco, co mají natlučeno do hlavy. Kdyby měli schopnost vlastního myšlení, těžko by něco takového mohli zveřejnit.
    Nechat si vymýt mozek je jednodušší, než studovat, příjímat informace, analyzovat je a pak hodnotit, činit závěry. Jak pročítám diskuze, je málo autorů příspěvků těchto myšlenkových pochodů schopno. Oč by bylo hodnocení problematiky jednodušší a efektivnější, kdyby se zde nevyskytovaly různé nicneříkající nenávistné výlevy bezmozků, či vzájemné osočování a nadávky "elity" Tiscali, pravděpodobně z řad redakce neboť přesně vědí které vulgarismy nebo komoleniny mohou používat aby obešli cenzurování.......
    • cvrky81
      Já s článkem souhlasím. Vyvraťe mi to. Narozdíl od většiny dětí co se sem omylem připojilo přes playstationa se vyjadřujete inteligentně (což je jedna z vlastností současných komunistů). Takže můžete začít.
    • to jediné slovo je čůskroužkemrák ?
  • moralizuje nějaký Martin Fendrich. Jakože novinářský šmudla a převeliký bojovník a poslední spravedlivý. Není to tak dávno co tady tento bíjec všeho pokroku působil na vnitru. Jako mluvčí. I zatoužilo mačo ještě po teplejším místečku na ministerstvu. Vyhodili jej nadobro. Nyní háže jedovatou slinu napravo nalevo. Papír snese všechno PC taktéž. Jejda kdy PC mohlo fackovat, to by byla nakládačka. Co? A každý den.
  • Na "vládní koalici"..peněz, výhodných funkcí, vzájemných kšeftů atd..nakonec přistoupí všichni., kdo se dostanou ke skutečně dobrým korytům a to bez rozdílu strany, víry či rasy..To je jen takové oblbovací divadélko před ovčany..něco jako..chléb a hry..Každopádně., lidé by neměli už dál znovu a znovu volit ty., co u těch koryt mlaskají, jak čuníci v Letech., příliš drze i dlouho..a nyní se po cca 28 letech hodně z nich., reálně bojí, že budou muset skutečně jít od těch dobrých koryt., na které si až příliš moc zvykli a neumí si už ani představit, že by měli jít skutečně tzv, makat..a už vůbec ne mezi obyčejné lidi..
  • No jo,
    komunisti si mysleli, že když někomu společnost zaplatila vzdělání, měl by ji to ten dotyčný splatit svou prací. (v Americe se splácejí stud. půjčky)
    Jo, a taky zavedli povinnost pracovat, podle hesla kdo nepracuje ať nejí.
    Slibovali, že v komunismu bude dostávat každý kolik potřebuje, ale za práci.
    Né jako dnes, kdy pracující živí flákače.
  • "Jak ale zjistil server Hlidacipes.org, Plesl společně s Nachtigallem dlouho drželi nad Markem Přibilem ochrannou ruku, přestože jeho texty porušovaly základní pravidla žurnalistické etiky a byly soudně několikrát uznány jako lživé. A potvrzují to také vyjádření bývalých reportérů MF Dnes."
    Nojo, ale pro Tiscali je víc než vhodnej, pakáž tiscalácká!
  • komunistický převrat označuje za významný mezník v historii České republiky
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    když tak maximálně "v historii Československé republiky". Nevzpomínám si žeby Česká republika někdy s výjimkou agónie posledních 25 let existovala. A už ne vůbec v roce 48.
  • Trapnost !!! Autor KSČM popisuje jak si špičky žijí v luxusu,ale že ostatní strany jsou chudáčci nemajetní !!! Vždyť jsou všichni překabátění komunisti (nebo kde zmizeli všichni ti komunisti z let před rokem 1989 ? ) !!!
    • Zvláště ČSSD, paláce a dluhy.
    • Kam zmizeli komunisti po r. 1989? Prostě "inkarnovali" se do demokratů. A ti méně soudní, co těm blábolům věří, ale i zrůdy, které by zase mučily a zavírali lidi (jako Semelová) si k názvu přidali "M" (od slova magoři) a ty rudofašistické bláboly hlásají dál. Pro ne, když jim to sype, že?

      Ale buďme spravedliví. Ne všichni členové KSČ byli lumpové nebo dokonce zrůdy. Pro mnohé bylo podání žádosti o přidělení rudé knížky zařazující je do bratrstva rudých zločinců pouhou formalitou a nutnou podmínkou, aby by mohli vykonávat svou práci. A byli i tací, kteří té rudé demagogii věřili a chovali se slušně.
  • Proč všichni poslanci, kromě těch z ANO a KSČM, smrdí chcánkama?
    • posranci z ANO KSČM smrdí s.ačkama
  • ivislo
    Pan Marek Přibil měl nějaké vidění a udělal z toho článek který se nezakládá na pravdě.
    Sleduji výroky představitelů KSČM a nic takového nepadlo. Nebo ať to doloží. Je to obvyklý předvolební hon na čarodějnice. Zapomíná že čím více tenkrát špinili Západ tím více jsme k němu tíhli. Dnes to začíná být obráceně. Tak jen tak dál!!!!
  • Marek Přibil *1* *1* *1* *1*
    • Nechápu, že ten hňup vůbec ještě leze s něčím na veřejnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit