Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Polsku se dostali k moci "bývalí" a tak se pokoušejí restartovat totalitní rudofašistický čili komunistický systém. Podobně jako v Maďarsku.

    • Obcane, já o té věci vlastně nevím absolutně nic. Ale pokud jste vy proti polské vládě, mě už to stačí, abych jim držel palce proti EU. Všímám si, že máte akutní potřebu vyjadřovat se ke všemu, ať už tomu rozumíte, nebo ne. Vaše názory jsou mi obvykle z duše odporné, takže doufám, že se s tím Polskem nemýlíte a jste jako obvykle na špatné straně.

      • Občan je k smíchu, všude byl všechno zná a zřejmě  mluví všemi jazyky vesmíru 

      • Pane kolego, já nemám nic proti polské vládě, je to vláda Polské republiky  nikoli vláda mé země. Mezi Poláky mám mnoho přátel a polština mi nečiní potíže.

        Nemám sice potřebu vyjadřovat se ke všemu, ale někdy tak činím. Samozřejmě se mnou nemusíte souhlasit a dokonce se mohu i mýlit. V tom případě bych uvítal, kdybyste mi sdělil v čem a proč se mýlím: já se totiž celý život učím nové věci. Právo vyjádřit svůj názor je přece jedním ze základních práv svobodné demokratické společnosti, který potlačovaly totalitní systémy jako budovatelé "rudého" socialismu, tj. komunisté nebo budovatelé "hnědého" socialismu, tj. nacisté. Nemusíte se mnou souhlasit, dokonce se mohu v mnoha případech mýlit a zřejmě se i mýlím. V tom případě se nechám rád použit. A jestli Vám jsou mé názory "z duše odporné", to je  Vaše věc, v tom případě Vám mohu jen doporučit, abyste  mé názory nečetl. Přeji Vám všechno dobré. 😉

    • Já bych zase řekl, že v EU se dostávají k moci neomarxisté

      • To sice nemohu potvrdit, ale pokud by to bylo pravda, byla by to  tragedie.

  • Pokud se fatálně nemýlím, potom výkon moci soudní spadá do výhradní kompetence členských států Evropské unie. 

    Pokud se pánům ve společenství něco nelíbí, mohou tak leda svolat seminář, nebo jak se dnes říká workshop a to je tak asi všechno.

    Jak jsme si pozici soudní moci postavili, takovou jí máme.

     I u nás v domnění, že soudci nejsou reální  lidé, ale andělé je jejich pozice poněkud, no řekněme nestandardní. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit