Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Co je to, občane, "evropská demokracie"? Něco jiného než americká demokracie nebo asijská demokracie? Kolik je různých demokracií?

    Ostatně z čeho usuzujete, že soudruhovi nevyhovuje "evropská demokracie"? Že  demokraticky poukazuje na chyby systému?

  • Třetí evakuační let míří z česka do Afgánistánu.

    Dnes v noci odletěl z Prahy do Afghánistánu vojenský evakuační letoun.

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Tak už od nás prchají lidi i do Afgánistánu? To jsme to po třiceti letech dopracovali.....😯

  • Smutný je to,že si tu....... sami ještě přivezeme.Už tam letí třetí letadlo.


    • To jsou firemní náboráři. Všude jsou inzeráty že firmy hledají pracovníky. Tak je dovážejí zvenku.....🙂 konečně budeme mít plný stav a můžeme produkovat vyšší a ještě vyšší hdp až předstihneme i Čínu

  • Cituji: "Evakuované Afghánce čeká v Česku deset dnů karantény." Přes rok tady straší s tzv. nemocí Covid-19 a jejím pomocníkem koronavirem. Našince, když nedej bůh někam vytáhne, tak podle těch jejich barviček ženou do karantény na 14. dní.  Takže pro  kolaboranty zřejmě  EMA, WHO, EU direktivy neplatí. Podle CSSE at Johns Hopkins University  ( https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 ) právě Afganistán hlásí od 11.7.21 totální nárust úmrtí na Covid-19. Tak co je to všechno za divadlo? Zběsilý, chaotický úprk z Afganistánu, jako když zrovna amíci a jejich spojenci dostali pořádnou nakládačku, že jsou všichni rádi, že si útěkem zachrání holé životy. Tak co to máme za nové spojence?

  • Člověk jen žasne, jak většina politiků prská, když se má přidat důchodcům, ale přitom ty astronomické výdaje na válečná dobrodružství a ještě v cizím zájmu, to je nechává chladnými. V článku je napsáno 20 miliard korun a to je jen Afghánistán. Kolik asi nás potom stojí zbytečně vyhozené peníze na dalších misích? Nejhorší na tom je, že v těch zemích, co nám vlastně nikdy nic zlého neudělaly ani nás nijak neohrožovaly, kde operují pod hlavičkou teroristické organizace NATO naši žoldáci, i nás tamní lidi mají za sprosté teroristy a okupanty, které naprosto oprávněně nenávidí. K vůli našim politickým představitelům, hluboko zabořeným v zádeli USA se jednou může naše zem lehce stát terčem teroristických útoků radikálů, kteří se budou chtím nám za to mstít. To riziko je obrovské a přitom se mu vystavujeme úplně zbytečně.     

    • Kolego, řadoví američané jsou na tom ještě hůř. Je spočítáno, že válka v Afghanistánu stála daňové poplatníky 2,6 trilionu dolarů, což si můžeme představit, jako kdyby US vláda dávalo do svého sociálního systému 300 milionů denně na dobu 20 let. Místo toho se na této válce napakovaly hlavně americké zbrojařské firmy a vojensko-průmyslový komplex. Ale boj za demokracii se přeci vyplatí, né? Je zřejmé, že jde jen a jen o bysnys, toť vše. Ale spousta lidí věří na andělíčky, tak proč by nevěřili na hesla o demokracii - vládě lidu, spravedlnosti a svobodě slova. Zapomněl jsem ještě napsat, že USA zaplatili asi 800 milionů dolarů na platy afghánských vojáků, aby bránili svoji zem. A jak ji bránili jsme všichni viděli.

    • Já zase žasnu, že se soudruh neodstěhuje do východostepní říše, když mu nevyhovuje evropská demokracie vycházející z antického démos kratein a vyhovovalo mu východostepní carství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit