Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený avyboji souhlasím s tebou, ale i tak by lidé ve volbách měli dát co nejvíce hlasů pro ČSSD a KSČM. Tyto strany by měly uzavřít koalici a do vedení by měli vstoupit odvážní mladí lidé a prosazovat to co jsi nastínil. Nikdo netvrdí,že by mělo být znárodněno všechno, ale klíčový průmysl a energetický průmysl by měl být státní, a také by se měly znárodňovat majetky zlodějů, a to i když zdrhnou za hranice.
  • Navíc je lež, že chce třetina Čechů socialismus. Sociálně-demokratické názory nemají se socialismem (a už vůbec ne s tím, co jsme tu zažili s bolševikem) absolutně nic společného. To, že se lidé v minulých volbách báli volit ČSSD bylo dané neuvěřitelnou hysterickou a uřvanou masírkou rádobyumělců a českých médií (připomínající štvanice na Židy v Hitlerovském Německu - kdo tam tehdy Židy měl rád. Lidé jsou manipulovatelné stádo). To se samozřejmě ted trochu mění.
    • Naprosto s tebou souhlasím! K tomu není co dodat.
  • A jé. Těsně před volbama zas Párllisty bojují za co nejńižší zisk ČSSD *2* Klídek hoši, ČSSD bude mít za chvíli přes třicet procent (jako mívala ještě nedávno) úplně v pohodě a tyhle volby vyhraje (i senátky i komunálky). To jsem pak zvědavej na zy články.
  • Na socialismu lidi láká ,to co bylo za komunistů v ústavě.A to,že každý má nárok na práci a spravedlivou odměnu za práci.Po údajné revoluci,právě toto,vládnoucí šíbři přeorali dokonale.Sobě naordinovali neúměrně vysoké platy a obyčejným lidem pomohli,k práci za almužnu,v zahraničních montovnách.Proto ČSSD,přes levicový název ,za její podíl na zbídačení země,mnoho levicových voličů nevěří.Pokud si však mladá generace vytvoří tvrdou levicovou stranu,bez bývalé komunistické demagogie,ale bude prosazovat znárodnění majetku politických a jiných zlodějů,tak pravici,v budoucnosti převálcuje.Na současných komunistech je dobré pouze to,že jejich komunističtí předchůdci uměli znárodňovat majetek.Toto,díky rozkradené zemi,bude použitelné i v budoucnosti.Právě bez znárodňování a zavírání lumpů se ten kdo bude chtít vyvést tuto zemi z cesty ke státnímu bankrotu neobejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit