Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Petr "Pišta",nepřenášej sem části článků které někde vyšňupeš a přes clipboard hodíš sem, pak si myslíš že tě všichni obdivují jak jsi sečtělý, není to s tvé hlavy,označit myší někde text a pak ho sem pomocí dvou tlačítek přenést umí každé dítě.
  • Petře, asi by jsi měl věcněji argumentovat, protože tak jenom nahráváš svým odpůrcům. Neoháněj se jenom Zákonem č.198/1993Sb. Ten zákon byl vytvořen proto, že se pravice bojí, dle tebe chcíplého komunismu. Kdyby byl komunismus zapomenut, nemuselo by být takových zákonů. To, že se ti zdá komunismus mrtvý, je tak způsobeno tendenční propagandou sdělovacích prostředků, které nejsou politicky vyvážené. Lidem jsou předkládány jednostranně a tendenčně zaměřené informace, aby u nich myšlenky na komunismus byly vymazány. Kdyby sdělovací prostředky a školství mluvily objektivně, musely by hovořit o tom, že ne v roce 1948 byly komunisty ukradené majetky (řekni jeden případ, kdy nějaká fabrika po roce 1948 byla zlikvidována) ale k neskutečným loupežím došlo až v roce 1989 tzv. privatizací, kdy státní podniky, které byly postaveny po roce 1948 ,byly neskutečným způsobem až na nějaké drobné výjimky vydrancovány,rozprodány a uzavřeny. Jen tak namátkou třeba POLDI Kladno (i když ta nebyla postavena po roce 1948). To že komunismus chcípl je pouze tím, že jsi byl zmasírován podobnou propagandou, která byla v německu za Hitlera.
    • Jen opravuji zde byl socialismus nikoli komunismus.
  • Stále znovu a znovu se přesvědčuji, že komunisti a jejich sympatizanti se rekrutují z kriminálnické, zlodějské a primitivní spodiny. Díky Bohu, že už u nás komunismus chcípl.
    • Kdopak ti nakukal takovou pitomost. Nepodařilo se to jiným "kabrňákům", nepodaří se to ani bývalému svazákovi Nečasovi, ani Klausovi, který na antikomunistické vlně jede od plyšáku, ani Štětinovi, co nás svého času zásoboval úchvatnými novinkami ze Sojuzu. Je moc dobře, že tihle kariéristi mají z komunismu stále obavy.
    • Ještě nechápu jak tu mohlo chcípnout něco co tu nebylo. Opět fraška,od lamy, která si plete pojmy s dojmy. Ale VUML prý vystudoval každý.
    • Díky za odpověď, to mi stačí. Nyní si mohou všichni udělat obrázek co jsi za krypla a že jediná léčba bude vytlouct tobě a podobným basebalovou pálkou zuby a to svinstvo po vašich svobodných vládách odmakat v uranových dolech. Pokud jsi si ty ho.ado nevšiml, psal jsem, že nejsem komunista. Nicméně vás dobytkové jiný argument nenapadá *12*
  • Pro petra, Když tak rád hledáš v paragrafech, tak nám najdi vlastizradu, loupež, korupci a schvalování a podpora trestného činu, včetně odměny za něj, to v zákoně je také. Aby jsme si tu nepsali jen to co se nám hodí. Stále jsem od tebe také nedostal odpověď, kolik jsi zaplatil za vystudování vysoké školy ty, pokud ji vůbec máš, a kolik si myslíš že se platí dnes i pitomá základka. Za další by mě zajímalo, když ti komunisté potlačovali lidská práva a svobody, kolik bylo bezdomovců a kolik se platilo za lékařskou péči? Až tohle zodpovíš, budu se ptát dál, pokud se nespleteš, omluvím se ti za mé výrazy. Ale zatím jsi pro mě jen krypl, jako je antiparoubek a spolek zmrdů asi více měně narušených lidí, kteří si možná svou demenci ani neuvědomují. Já jsem ti v nejedné diskuzi odpověděl argumentem, ale nenalezl jsem jedinou odpověď od tebe, mimo tvého zjevného napojení na servíta, který také nic jiného než urážet, vyhrožovat a mačkat ctrl + c neumí *16*
  • Mýlíš se ty hnoji, jsem tady a nejsem inkarnován do žádného z nich, jedině komunistům můžeš děkovat že umíš číst a psát, buď jim vděčný.
    • Omyl Marie Terzie zavedla povinnou školní docházku, to si pamatuji ještě jako žák ZŠ, ještě před rokem 89. Ale opravdu i KSČ musíme vděčit za spoustu věcí, jen to jejjich kádrování!!! Těch náporářů těch jsem se bál, mamka mi poradila abych nosil v peněžence svatý obrázky a vždycky je ukázal a dodal že se ještě necítím tak vyzrálej, pár let to teda fungovalo ale přišel převrat. Konec divadla. Znám lidi kterým se také podařilo zdárně odolávat! A znám hodně lidí co na komouše nadává ale mají postavené domy za 150 tosíc nenávratné půjičky, to by se to dnes stavělo! Nejsem ale věřící a nebudu!
  • Tiscali se ukázala jako stoka spodiny, která si tady kompensuje své mindráky. Dominuje mezi ní sprosťák a hulvát gema a myšlením poněkud jednoduchý, ale stejný hulvát Klas Jaroslav. Ještě tady chybí oto, pokud není "inkarnován" do někoho z těch výše uvedených.
    • Když tu nadále právě Ty nebudeš přispívat, ta stoka se výrazně vyčistí!
    • Ano, kryplovi došli argumenty. chcípni hlady d e b i l e *12*
  • Na tý demokracii co tu prosazuje ten krypl petr je i to, že jsou některé diskuze hlavně o zločinci vlastizrádci a podvodníkovi všech dob zablokovány, asi by vyšlo najevo, jak to s těmi profi plačkami a nezávislostí naší tv bylo. Kolik si na pohřeb tohohle zločince přispěl ty, ty hajzle. Kde bude napsáno kolik pohřeb tohohle ochlasty stál, a kolik jsme mu !demokraticky! přispěli? *16*
  • Petře,kecáš víc než Palacký.I za komunistů mohl člověk vyjádřit svůj názor.Pouze se pak musel prošlápnout k soudu.Tak to nebylo nic pro takové zbabělce,jako ty,kteří přežvykovali Marxismus jenom proto,aby mohli studovat vysokou školu zdarma.Kde se v tobě bere ta drzost komunisty špinit,když jsi jim nejprve ,z vlastního prospěchu, lezl do zadku.
  • Stále rychleji přibývá lidí,kteří chtějí volit komunisty,nebo tvrdou levici.Dá se předpokládat,až se mladí vyřítí do ulic,tak se začnou přesunovat hlasy pro tvrdou levici.Ta taktika ODS a ČSSD,že se budou schválně vzájemně pošťuchovat,aby po volbách společně vyrazili k politickým korytůn,jim už nevyjde.
  • A pro gemu a další propagátory komunismu uvádím: Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
    * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
    § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
    (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
    • No pane Petře i když nezdílím některé názory, přesto zastávám názor lepší komunista čestný, který zůstal komunistou, než li ten co ihned převlékl kabát!!! Znám jich hodně, i v řadách ůředníku kteří tvrdě
      v řadách KSČ, teď jsou to tvrdí odpůrci komunistů.
    • Mimo to, to co konstatuje resp vytváří zločinecký parlament je mi volný jako ty tvoje kydy *12*
    • Ani jsem v nic jiného než v tvé ubohé ctrl+c a v. Znovu podotýkám, že komunistická strana je volenou stranou 13 - 16% lidí.
      2/ Vlastizrada, vražda, korupce a zlodějina je trestný čin, který i ve fázi spoluviny trestným činem je. Pokud schvaluješ tuto garnituru tak tě upozorňuji, že trestní právo je proti tobě a to v daleko větší sazbě. Můžeš si to trotle najít a můžeš si to nakopírovat 100 kryple. Nikdo tu neporušuje právo tím že volí legitimní stranu, ale kdo volil strany podporující rozkrádání a korupci, stranu jejíchž představitel schvaluje a odměňuje vraždu, dopouští se daleko většího trestného činu. Podotýkám že vládnutí této garnitury je v rozporu se základní listinou práv a svobod a chová se rasově vůči majoritě. |Klidně si blábol co chceš stejně jsi tu za krypla tak proč v tom nepokračovat. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit