Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se přiznat, že já ještě donedávna také moc pohybu neměla. Mám hodně sedavé zaměstnání a dokopat se po dni v práci k tomu, abych si například zacvičila nebo něco takového pro mě bylo prakticky nemyslitelné. V poslední době se to ale snažím napravit. Konkrétně se teď pokouším pravidelně běhat a zatím se mi to daří držet. Dokonce jsem si na běhání koupila i takovýto fitness náramek - https://www.mibandshop.cz/xiaomi-mi-band-5/ Díky němu mám mnohem lepší přehled o uběhnutých kilometrech atd.

  • Mám pocit, že tato slova nelze paušalizovat. Usuzuji, že člověka, který má dostatek pohybu poznáte na první pohled. Není obézní, což vyplývá z logiky věci.
    • Můj syn (16) je dlouhý a hubený a usuzovala byste špatně, že má dost pohybu. Jeho tělo je bez svalů a z hrbení nad počítačem už má vady na páteři. A jsou i sportovci s nadváhou, protože s věkem se to nedá zastavit, když je i sportovec zvyklý hodně jíst. I když má stejně pohybu jako za mlada, stejně přibývá. Nad padesátkou už se těžko shazuje.
  • Můžou za to komunisti, protože zakázali svobodný pohyb. Na druhou stranu jsme měli hojnost pohybu při shánění zboží každodenní potřeby. Ale na malém začouzeném dvorku si zdraví, běháním po obchodech, moc neutužíš. Buď fit!
    • A nejsou komouši náhodou převlečení marťani?
  • Fakt je, že dnešní staří s jejich potížemi nejsou nic proti tomu, co bude s touto mladou generací. Staří měli mládí venku, TV teprve začínala jedním programem k nedívání, PC nebyly, takže zbýval pohyb, hry, koníčky a také mnohem více komunikace s ostatními. Aktivní pojetí života do 40-50 let, někteří i déle. Dnes mají i mladí nedostatečně pevné tělo, které se nehýbe a celý den sedí, postupně se deformuje páteř, po 30 letech života už se hlásí problémy, dále násobené nadváhou. Vše přichází o 20 let dříve, než u generace dnešních 55-65 letých. Mistři světa - varování je jim k smíchu. Až je dostihne trest za tuhle nezodpovědnost, bude už na nápravu pozdě. Budou se trápit do konce života, nezávidím jim. Každý se poučí až ze svých chyb, jenže příležitost je jen jedna a poučení už je k ničemu, na vše je už pozdě. Se zničeným tělem už zázraky neuděláme.
    • Tomu se říká evoluce, tělo (člověk) se přizpůsobí. Zakrní nohy, neb nebudou třeba, z páteře se stane jedna pevná kost... Hlava se asi zvětší.
  • tomu tedy fakt věřím, ženy z gauče od televize vaří, uklízejí, perou žehlí, věnují se dětem, nakupují... a muži, chudinky v jednom kole v běhu pijí pivko, pak klušou u televize, leda cesta do hospody, ta je vytíží
    • Taky se dožívají vyššiho věku. *3*
  • Nedostatek sexu plodí onu obezitu. Překvapivé jsou Brazilky. S jejich jateční nadváhou bych si je přál vidět souložit a zamřít. Musí to být psina a ještě zajímavější by bylo vidět ony nadržené tupce kteří s tímto materiálem obcují. *12* *12* *12*
    • a co vaše nadržená tupkyně, s jakým kusancem to obcuje, brejle pleš a břicho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit