Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvedené, tyto tři trest,za podíl na zbídačení této země,pod firmou ODS,nezachrání.Kdyby balíček schválili,tak by je čekala stejně pochmurná budoucnost.
  • Udělali chybu. Měli vytvořit platformu, jako ve VV. I když z druhého pohledu vlastně jednají z oné modrácké verbeže nejodpovědněji......
    • Já si myslím,že to je čestnější než to co předvedla Peak-Lidem vy jste jí volil já ne ,protože to je samostrana bez legitimity voličů.V normálním státě by na ní nikdo nereagoval a naopak novináři by měly potravu.
  • A já si myslím že je to dobře. Spolu se zvýšením platů poslanců o cca 10800 kč dojde i nejtupějšímu švejkovi, co je to zač a hlady chcípající blb, který je volil bude axelerovat revoluci. Samozřejmě pozdě. Dobrý konec mají jen pohádky. Být jejich voličem, dobrovolně se jdu oběsit *16*
  • MUKL *12*
  • zítra to tedy schválí,ale tahle vláza založená na lžích,intrikách a podvodech v tom bude lítat během pár dnů nebo týdnů znova.Takže nic se výhledově nemění
    • ... díky, nikdy by mi to samotnému nedošlo :))))
  • Co víc říct k této komedii? Vládní koalice dle mého názoru jasně ukazuje že ji nejde o nic jiného než o přístup k moci a o udržení si svých postů. Po roce 1989 čelní představitelé OF a dalších "demokratických" stran měli plnou hubu toho, jak moc korumpuje a zkorumpovala funkcionáře KSČ, Koalice v současnosti jejich slova naplňují. Po roce 1989 téměř všichni politici odsuzovali chování KSČ a jejich představitelů, dnešní politické strany napříč politickým spektrem předvádějí, že jsou stejné. A není se co divit, když se podíváte, kdo je v těchto stranách, tak většinou narazíte na bývalé komunisty, kteří pro moc a mamon jsou schopni převléct kabát podle toho jak to po volbách dopadlo.
    Mi voliči moc dalších možností nemáme, staré strany jsou zprofanované a volit nové strany se nevyplácí, názorná ukázkou jsou VV.. Asi jediná možná alternativa je svrhnout tuto vládu a vyčistit ten "Augiášův chlív", kterému se říká poslanecká sněmovna a senát. Změnit volební zákon, ve kterém budou voleni konkrétní zástupci, kteří budou nést plnou zodpovědnost za svoji práci.
    • Máte možnost to udělat již 17.11. nebo při volbě presidenta.Tam je ukázka charakterů bývalých komunistů.Domluvme se na kandidáta a škrtat a připsat osobnost,která má charakter a ne to co je nám tady předkládáno.Poslouchal jsem diskuz,že nějaký příbuzný byl spícího kandidáta v SA,nastal zmatek a výsledek,že děti nemůžou za rodiče.Já jsem za ně mohl,že se poctivě živili než jim to bylo ukradeno a otec odbojář zavřen.Já nemohl studovat atd. a navíc dodnes ukradené= nevráceno tak,kde to jsme.Rozhodně ne v demokracii,ale v nějakém paskvilu.
    • za peníze jsou schopni schválit cokoliv. Nechali vyšroubovat cenu co nejvýše a pak jí dostali tak se to má dělat ve správný straně. Názorně ukazujou lidem co je to za pakáž
  • IZIP k ledu za balíček-to přece není špatný kšeft-to jsme tušili už na začátku tahanice-ne???
  • I když dnes možná pravičáci jásají tak velice brzo jim dojde,že si spíše budoucnost ještě více zavařili.Vymlouvat se ,že to dělali kvůli tomu,aby se nedostali komunisté k moci je hloupost.Když nechtěli nový nástup komunistů k moci,tak neměli národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.S tím co zde vládne vede cesta, pro tuto zemi,pouze ke státnímu bankrotu a pro sebe na katovskou mučírnu,za podíl na zbídačení této země.Prostě,místo slibovaného kapitalistického ráje žije tento národ už dlouho na dluh.Uvedená pohádka o kapitalistickém ráji bude mít velice špatný konec.
    • Pro Klase Jaroslava,konečně čtu příspěvek od vás,s kterým bez výhrad souhlasím.Tady snesu i tu katovskou mučírnu.Já zkušenosti se západem nechápu komunisty,že tam nepouštěli lidi,aby to pozlátko viděly.Měl jsem známé v NDR s velkým humbukem odešli na západní část a již jsou zpátky.
  • No, ukazalo se, že dobro státu neznamená pro ODeeSáckou smečku odkláněčů a tunelářů vůbec nic. Důležité jsou výhody poslanců a setrvání vlády. Takže se dohodli. Jsem přesvědčen, že vzdání se mandátu dostanou bohatě rekompensováno a obecně jsou stejně za vodou, protože si už stačili odklonit spoustu prostředků. Náš štajger vždycky říkal: Ptejte se kdo z toho těží a komu z toho kápne... No a měl jako vždy synek havířská pravdu...
    • Jo přesně to časově zapadá nejdříve televizní exhibice v podobě sněmu a následné bláboly o trucujících poslancích. Všem se smějí do tváří a přitom jsou jejich role jsou přesně určeny.
  • To se dalo čekat. Jsou to zkurv.nci zkurv.ný. Všechny pověsit a majetek znárodnit. Zlatí bolševici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit