Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nakupuju na ebay takze akce a opravdove! slevy mam po cely rok *3* a postovne? haha to vyjde levneji z ciny ci USA nez z 10km vzdaleneho CZechshopu
  • Už není komunismus, aby člověk hned musel koupit všechno a bál se, že na něho nezbyde.
    Všude všeho je jak sr@ček, a všechno je pořád levnější, výrobci chrlí všeho víc a víc....takže klídek, když dostanu chuť si něco koupit, chvilku počkám a ona mne přejde.
    Tragédie je, že je stále méně kvalitního zboží, místo potřebných a užitečných věcí vám všude vnucují hromady hovadin a peachovin.
    Stále přibývá věcí, které jsou jako pro filmaře - natočit s tím dva záběry a pak to zahodit.
    Boty jsou dnes už skoro všechny vystlány uvnitř jakousi syntetickou, neuvěřitelně hřejivou tkaninou, takže v nich nelze vydržet více než několik desítek minut.
    Chodím proto i v zimě v sandálích, do kterých si beru tlusté ponožky, jediné řešení.
    Co dělá obchodní inspekce, jsou podplaceni?
    Slídit v terénu, odebírat vzorky, do zkušebny a výrobcům a prodejcům napálit milionové pokuty. Na vojně jsem celé dny, v zimě i v létě, trávil v kanadách, a žádný problém. S botami z moderních materiálů táhněte do řiti, milí výrobci, běhejte si v nich sami. Už ani arbeitsbotky nejsou k nošení.
  • Tzv. "akce či sleva" není v s principu nic jiného, než reálnější narovnání na ceny opravdové, oproti té nynější "normální a běžné, která je vlastně s tímto záměrem nadsazená, čiže darebácky předražená s cílem se zákazníka takto vlastně dělat naivně vazalského pitomečka, co asi nemá mozek, neumí přemýšlet ani pracovat s otázkami..proč je to vlastně levné, co je tam málo, či jinak ošizeno atd...a na výzvu .a to máte od nás zadarmo.., okamžitě odpovídat..a co či kolik mě to Vaše "zadarmo" bude dohromady stát za moje peníze navíc.. s jasným a svéprávným vědomím, že je v takových "zadarmo" stejně vše sakra dobře započítáno i s chlupama a že se v naprosté většině takový zákazník či klient nesplete a zjistí, že v tom obyčejně "něco trošičku a nějaká, malá podmínečka" ještě je..
    • V podstatě souhlasím. Jestli mi někdo tvrdí, že mi něco dává zadarmo, tak mi hned vytane otázka proč by tak činil. Podobně jako oznámení o "totálním výprodeji skladu". Vždycky jsem si myslel, že se vyprodává při likvidaci podniku a to za snížené ceny, abych se zboží zbavil. Ale dnes je běžné, že některé supermarkety "vyprodávají" sklady po celý rok a stále existují.
      Jinak nelze než se připojit k tomu, co je níže uvedeno pod nickem "Já".
      • Sklad se vyprodava take proto, ze se obchod zbavi stareho neprodejneho zbozi, aby mel finance na nakup noveho, v cizine bezne se tak cini a slevy jsou opravdu slevy vyprodava se klidne za 50% ceny co to stalo Obchod
  • No nekup to když je to tak levný i když to nepotřebuješ. *11*
  • nejlepsi je kdyz je sleva na sekeru to vezmes seketru nebo macetu a friiik hned rozmydliis do umakartu nebo nekomu useknes hlavu a trenba kdyz je sleva na hrnce nebo gdys je sleva na tyce hned chytnes tyc vletis do kramu a team to vsechno zmasamkrujes uplne jako hdyz to zmasakrujed s sekyrou!¨'!!!!
    • Neměkni, drž kurs, zůstaň pořád svůj!
  • díky Bohu jsem rozumný inteligentní člověk a žádná reklama mě nedokáže ovlivnit či vyrušit z mého soustředění "co" a "za kolik" chci koupit
    • Na to zapomeňte.
      V čem prete? v Zuzce? Tak Vás reklama neovlivnila jestli v něčem jiném tak Vás reklama ovlivnila.
      XPEP
    • Jenže reklama je většinou nadsazená a vylhaná - př. na hit ABBA je s písní nesouvisí Pepsi.
      A naše komise pro etiku reklamy je tichá a pohyb jsou asi na účtech členů.
    • Přesně tak. Než něco koupím, musím nejdřív posoudit, jestli to potřebuji. A to, že se mi něco líbí ještě neznamená, že to budu potřebovat. Člověk by se měl snažit vždy si zachovat své "já", nepodléhat módě, pocitu a potřebě sounáležitosti se stádem. Důvodem ke koupi by nemělo být "to se nosí", "to je in", "to má sousedka", "nemohu vybočovat", "nemohu se lišit".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit