Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Prší a venku se setmělo,

     tahle noc nebude krátká,

     beránka vlku se zachtělo,

     bratříčku - zavírej vrátka!"

    ...............................................Karel Kryl (12. 4.1944 Kroměříž – 3.3. 1994 Mnichov)

     

  • Pro všechny ty putinovce jděte se podívat před ta registrační centra , skoro jen ženy i  s děckama , co musí se dít když se někdo rozhodne ze dne na den že svoji ženu i s dětmi pošle do absolutně cizího státu jen s taškou ? Kupte alespon těm děckám oplatky či čokoládu , a je uplně jedno co je to za propagandu , jděte se podívat a uvidíte .

  • Kdyby záleželo na mně, tak okamžitě Rusákovi vypovím smlouvy na plyn a ropu. Ať si je strčí někam....naše auta a tanky bych předělal na solární pohon a v případě oblačnosti, nebo v noci, když slunce nesvítí, by se tam namontovaly pedály a řidič i pasažéři by statečně šlapali. 😯 Do té doby, by nás Říše za oceánem zásobovala leteckým mostem, jaký například vytvořila Luftwaffe, aby pomohla mírumilovným paulusovým jednotkám odolat tlaku agresívních bolševických hord u Stalingradu. Pro demogracyjy je třeba přinášet nějaké oběti...Ale bojím se, že naši politici jsou moc měkcí. Jó starosta Řeporyjí, to by byl prezident a vůdce.....

    • Netušil jsem co je tady fanatických rusofilů. kteří tak tvrdě hájí Putina a jeho agresi na Ukrajině. Ale on vás ten smích a vyhrůžky přejdou vy hloupí bolševici, až vás nemilosrdná ruka Demogracyje smete na smetiště dějin 😯

    • vanhorne

      "by nás Říše za oceánem zásobovala leteckým mostem"

      Nepletes si to s leteckym mostem do West Berlin, ale asi nevis o co se jedna? V r. 1948 kdyz Stalin zablokoval WB, USAF & RAF a dalsi zasobovaly obcany Berlina letadly, od potravin az po uhli a drivi. Ze zacatku 3 az 4 tisice tun denne na jare 1949 uz to bylo pres 13 tisic tun. To koukas co? Mozna asi nechces vedet, ze Stalin chtel Berlin vyhladovet tak, jako ve tricatych letech vyhladovel Ukraine. Obeti Ukrainskeho Holodomoru bylo asi 7 millionu dospelych a deti. Ted se o neco podobneho pokousi naslednik a ctitel Hitlera a Stalina. Nezapomen ty putinuv kashtane, ze ta zeme za oceanem uz dvakrat musela vytahnout Europe pazdero z riti. Pravdepodobne to bude muset udelat znovu a jen diky vam soudruzi kremloboti, protoze se rika."Do tretice vseho dobreho".

    •  putinovskej pablbe !!!!!

    • Blb nebo rusáckofil.ka????

      Rusák je tupé komoušské  hovdské stvoření rozumící jen tvrdé pěsti. A dokud si na ni pořádně nenaběhne nedá pokoj. Nebude od věci když Kreml s tím skřetským KGB-ckým hajz..em putinem dopadne jak v 45 Hitler s Berlínem.

      • vanhorne

        "Blb nebo rusáckofil.ka????

        Ja myslim, ze at je to ten nebo ten, je to stejna vlastizradna krysa. Podle jednoho analytika, takove krysy tvori 30% Ceske populace, to je mazec co. Kdyz to tak vezmes, tak kazdy normalni clovek ktery ma 4 nebo 5 sousedu, tak mu tam jedna zblbla krysa pobiha. To neni zdrave.

      • Ne všichni Rusové to schvalují , ale osobně mě překvapuje co to schvaluje místních 

  • Rozhodně nechci zmenšovat utrpení lidí, kteří na Ukrajině teď žijí ve válce. Zpochybňuji však práci ,,novinářů,, Fotografie, která je na snímku, je dle mého názoru fotografie opuštěné budovy - ruiny, nikoli fotografie vybombardované budovy. Na snímku jsou vidět možná již desítky let oloupané plesnivé zdi, vybourané zárubně, chybějící (nikoli rozbitá) okna atd. Tohoto jsem si všiml již vícekrát. Přece pokud spadne bomba do budovy v provozu, tak tam musí být nějaké vnitřní vybavení atd. Pokud ,,novinář,, použije jakýkoli snímek, tak ho má označit jako ilustrační foto. Jinak je to amatérismus nebo nějaký prapodivný záměr. Při covidu se ,,novináři,, vyžívali ve fotografiích s rakvemi a teď jedou v tomto. 

    • vanhorne

      "chybějící (nikoli rozbitá) okna atd"

      Tady nejake urcite najdes i zarubne atd a muzes prestat hledat kam se podely.

      https://i.ibb.co/PgHF28Q/New-Bitmap-Image.jpg /prijed s nakladakem, protoze to co najdes v igelitce neodneses.

    • další putinovskej pablb !!!!!

      • Váš komentář je úsměvně ubohý. Psal jsem o práci ,,novinářů,,...  Nekomentoval jsem situaci na Ukrajině. Podle Vaší schopnosti se vyjadřovat a bohatému slovníku, jste možná tím ,,novinářem,, právě Vy....

        Jen pro doplnění uvádím, že když jsem ráno psal svůj komentář, byla úvodní fotografie u článku jiná.

        • věřím tomu co vidím a vidím prolhané proputinovské  ubožáky kteří to zlehčují či překrucují a nezajímá mě jestli nějakej pisálek použil obrázek ten a ten , tot vše . Každá reportáž je dílem autora a ne komentátorů , zkuste k tomu tak přistupovat . Proto když vidím uprchlíky z Ukrajiny a zejména ženy , děti mám názor takovej a když vidím v Německu uprchlíky jiné mám též svůj názor , mladé muže co můžou klidně zametat když neumí řeč a určitě dát dohromady svoji zem .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit