Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se běžte vyřvat, a oni se vám budou za okny tlemit. Sakra necápete, že tohle chce radikální řez, když už jste to po*rali u voleb? Choďte volit, to je to jediné právo co v týhle švejků plné zemi máte, a ne o tom kydat v hospodě s pepíkem u piva.
    • Myslím,že se hluboce mýlíš,protože ulice by měla ukončit tuto politickou agonii a čekání na volby je ztráta času a vlastně přání této podvodné bandy,kteří ohlodávají zbytky masa na ohlodané kosti.Ale lidé budou na chatách,supermarketech a jinde a večer u tv budou nadávat,že tam bylo málo lidí... Odbory testují či si mohou dovolit generální stávku,ale Češi dokud mají co jíst a krást,tak je celek nezajímá...Smutný národ bez ducha !!!!
      • Tak to bylo taky myšleno. Ve zprávách jsem se dozvěděl, že se asi na nějakých maličkostech dohodnou. Modré provládní odbory, to je taky rarita. A drápek je z*rd na entou, už aby chcíp v hrozných bolestech a hady hajzl bez mandátu.
        • Zavadil by vůbec neměl s touto bandou jednat,tak se stává jen směšným a nahrává těm co v odborech vidí parazity a bolševiky!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit